reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A nie mówiłam ;)
Gratuluję.

oar8pg4n1kii9v0d.png
Miałaś rację:) Ze mnie taki niedowiarek...:)

reklama
Suelen zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymaj sie Kochana.

Dziewczynu gratuluje udanych wizyt...super sie czyta takie wiadomosci :)

Saulen masz to samo co ja i to lewa strona. Ja z tego syfu dopiero wychodzę. Byłam u Internista dostałam antybiotyk za słaby trafiłam z bólem ucha do laryngologa postraszyl i dał mocniejszy antybiotyk. Coś przeszło ale nie do końca ból ucha pozostał, poleciałam jeszcze raz i narobil mi wody w glowie, zrobiłam wyniki crp i ob oraz morfologie, poleciałam do Internista, ten skierował do laryngologa, ta zrobiła że mnie histeryczka że przy takim przeziębieniu to norma i może się utrzymywać długo. Przeplukala zatoki i chyba lepiej. Wcześniej nastraszyl mnie węzłem że powiększony ale to napewno od stanu zapalnego. Yhy. Dziś byłam na USG u radiologia i wszystko idealnie, choć mówi że jakby miał się czepiać to mam minimalnie powiększonego wszelką który widzi ze maleje i za chwilkę będzie w normie. Mówił że broń boże nie wysuszac gardła, spać w 18 stopniach, jak masz nos zatkany zakrapiac na noc by oddychać przez nos. Mówi że po anginie i dużych Stanach zapalnych ból ucha to normalne ale często jest tak ze to ucho nie boli tylko promieniuje z migdałków, gardła i nawet od powiększonego w ego węzła może Cię boleć (wersja drogiego laryngologa) mnir napewno węzeł przy dotyku bolał. Ja leczylam się domowymi sposobami do momentu aż o mało z zieloną flegma płuc nie wyplulam a gardło bolało tak że śliny przełknąć nie mogłam. Później przez promieniujacy ból gadać nawet nie mogłam, kichac, kaszlec tak bolało mnie ucho. Posmaruj stronę od Węzła amolem i owijac się szalikiem.

Gratuluję wizyt.

Ja wizytuje jutro i mam.stresa bo to pierwsza wizyta po antybiotyku

reklama
Do góry