reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Ja nie pije ani owocowych ze wzgledu na hibiskus ani z liści malin. Czytałam gdzieś, że hibiskus ma właściwości poronne. Być może jestwm wariatką - ale mam bzika na punkcie mojego dziecka i ciąży i wolę unikać wszystiego co może zaszkodzić - chcociaż nie musi.
*Vanilia*
Moderatorka
Dziewczyny, herbata z liści malin super po 36 tygodniu bo zmiękcza szyjke macicy przez co poród może być szybszy i mniej bolesny. Ja piłam poprzednio i sobie chwale [emoji4]
Kurcze zjadłam dwa placki ziemniaczane i chyba będę wymiotować.....strasznie mi niedobrze [emoji27]
Kurcze zjadłam dwa placki ziemniaczane i chyba będę wymiotować.....strasznie mi niedobrze [emoji27]
D
Deleted member 158674
Gość
Myślę sobie, że mi kobitki, to z definicji jakieś dziwne jesteśmy. Ja też mam dziś wolne i zamiast korzystać z tego czasu i sobie wypocząć jak należy to biegam, skaczę i wykorzystuję ten czas, bo kiedy indziej to wszystko nadgonić? Taka nasza natura hihiJa juz mam na dzisiaj wolne [emoji23] mieszkanie posprzątane. Obiad już prawie gotowy. Dziś kluski śląskie, rolada i kapusta [emoji23][emoji41]
A u nas połowówkowe 1.02, nie spieszyliśmy się z datą, bo w pierwszej ciąży będąc w 19.tygodniu przyszliśmy do Invicta, gdzie powiedziano nam, że to jednak za szybko, ale badanie zrobiono i przekazano nam tyle ile mogli. Tym razem chcemy "zaszaleć" i wybieramy się na 3D do Gamety, oczywiście nie możemy się doczekać
Gratuluje wszystkich dotychczasowych wizyt i głowa do góry dla tych zmartwionych i z problemami.
PS u mnie150 dni do porodu
cymera
hej dziewczyny , która jeszcze jutro wizytuje? mam nadzieję że moja dzidzia będzie tym razem współpracowała , a nie tak jak na ostatnich prenatalnych .Jeśli chodzi o płeć to wszyscy u mnie chcą żeby była dziewczynka razem z moim M na czele , a mi jest to kompletnie obojętne , po równo uciesze się z chłopczyka jak i dziewczynki .
Nie wiem od czego zaczac.
Poszlam do dentysty, obejrzal, pukal, sprawdzil zimnem, dziasla sprawdzil mowi, ze wedlug niego nic. Mozna wiercic, ale mnie nic w jamie ustnej nie boli.
Polecil isc do internisty bo tu bol jest tez glowy i uszu.
Poszlam. Podobno mam zawalone gardlo, powiekszome migdalki i wezly za prawym uchem. A zaczyna juz lewa strona bolec i glowa na czubku. Lekarz uznal, ze mam jakis ciezki stan zapalny, ale on nic mi nie da bo to 19 tydzien i ciaza podwyzszonego ryzyka. Moge apap lykac. Wyszlam z niczym
Poszlam do dentysty, obejrzal, pukal, sprawdzil zimnem, dziasla sprawdzil mowi, ze wedlug niego nic. Mozna wiercic, ale mnie nic w jamie ustnej nie boli.
Poszlam. Podobno mam zawalone gardlo, powiekszome migdalki i wezly za prawym uchem. A zaczyna juz lewa strona bolec i glowa na czubku. Lekarz uznal, ze mam jakis ciezki stan zapalny, ale on nic mi nie da bo to 19 tydzien i ciaza podwyzszonego ryzyka. Moge apap lykac. Wyszlam z niczym
Biedronka84
A czy ktoras ma polowkowe kolo 10.02 ? Czy bede ostatnia ?
Ja też nie mam ustalonego terminu.Wizytę mam 25.01.2016 i pewnie dostanę skierowanie i będę się umawiać. Choć myślę,że będzie coś około Twojego terminu. Zobaczymy
Bellax123!
Cóż moge powiedzieć. Do łóżka i dużo odpoczywaj. Trzymam kciuki żeby szybko zapalenie puściło. Apap to paracetamol (?) więc również przeciwzapalnyNie wiem od czego zaczac.
Monya81
Nie wiem od czego zaczac.
Oj
reklama
Suelen bidulko... Włącz wszystkie babcine metody, oby to nie było nic poważnego. Tulkam!
A mnie coś dzisiaj w kościach łamie, głodna jestem ale nie wiem co bym zjadła buuuu
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
A mnie coś dzisiaj w kościach łamie, głodna jestem ale nie wiem co bym zjadła buuuu
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom