Dziewczyny ja juz po wizycie i mam dobre wiesci!!!Wszystkie wymiary i parametry zgodne z wiekiem ciazy.Szyjka tez w porzadku.I uwaga uwaga plec potwierdzona bedzie DZIEWCZYNKA Tak wiec lekarz na prenatalnych w 11+3 prawidłowo okreslil plec.Tak bardzo sie ciesze Jednak moje przeczucia na chlopca byly mylne.Aha i kalendarz chinski tez sie nie pomylil.Trzymam kciuki za resztę wizyt i teraz czekam na polowkowe 01,02
reklama
Natalia91
Fanka BB :)
Super gratuluję Córeczki i udanej wizyty [emoji4]Dziewczyny ja juz po wizycie i mam dobre wiesci!!!Wszystkie wymiary i parametry zgodne z wiekiem ciazy.Szyjka tez w porzadku.I uwaga uwaga plec potwierdzona bedzie DZIEWCZYNKA Tak wiec lekarz na prenatalnych w 11+3 prawidłowo okreslil plec.Tak bardzo sie ciesze Jednak moje przeczucia na chlopca byly mylne.Aha i kalendarz chinski tez sie nie pomylil.Trzymam kciuki za resztę wizyt i teraz czekam na polowkowe 01,02
Suelen tak jak dziewczyny piszą domowe sposoby muszą zadziałać jeżeli nie ma innej możliwości leczenia, wszystko będzie dobrze [emoji4]
Zając Czerwcowy
Gratuluję dobrych wiadomosci i coreczki :*Dziewczyny ja juz po wizycie i mam dobre wiesci!!!Wszystkie wymiary i parametry zgodne z wiekiem ciazy.Szyjka tez w porzadku.I uwaga uwaga plec potwierdzona bedzie DZIEWCZYNKA Tak wiec lekarz na prenatalnych w 11+3 prawidłowo okreslil plec.Tak bardzo sie ciesze Jednak moje przeczucia na chlopca byly mylne.Aha i kalendarz chinski tez sie nie pomylil.Trzymam kciuki za resztę wizyt i teraz czekam na polowkowe 01,02
Monya81
Dziewczyny ja juz po wizycie i mam dobre wiesci!!!Wszystkie wymiary i parametry zgodne z wiekiem ciazy.Szyjka tez w porzadku.I uwaga uwaga plec potwierdzona bedzie DZIEWCZYNKA Tak wiec lekarz na prenatalnych w 11+3 prawidłowo okreslil plec.Tak bardzo sie ciesze Jednak moje przeczucia na chlopca byly mylne.Aha i kalendarz chinski tez sie nie pomylil.Trzymam kciuki za resztę wizyt i teraz czekam na polowkowe 01,02
A nie mówiłam
Gratuluję.
Zając Czerwcowy
Zając Czerwcowy
Czy wy tez tak nie macie dzis na nic siły ?
Biedronka84
Gratuluję pozytywnych wieści i córeczki . Super !
reklama
Biedronka84
Czy wy tez tak nie macie dzis na nic siły ?
Ja miałam powera z rana do przedpołudnia A później spadek do kompletnego zera. Teraz tylko łóżeczko