Daktyl2016
Fanka BB :)
witaj, dlaczego rodziłas przedwcześnie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy[emoji8] współczuję przeżyć [emoji17] my mamy dobre fluidki- więc trzymam kciuki [emoji109]Witam Was dziewczyny, podczytuje Was od jakiegoś czasu ale jakoś nie miałam odwagi napisać - bałem się zapeszać tą moją ciąże. Mam 36 lat (chyba najstarsza w tym gronie) mieszkamy pod Wrocławiem, to będzie moje 2 dziecko - wymarzona córcia - a ciąża to już 5 (bilans nie ciekawy - 2 dzieci nie żyje, jedno poronienie i syn zdrowy już 7 latek). Wszystkie moje ciąże zakończone przedwcześnie ta tez napewno tez skończy się w maju mam tylko nadzieje ze jak najpóźniej. Tyle o mnie, teraz i ja powinnam udzielać się regularnie[emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj , wiekiem się nie przejmuj kochana , ja sama za ponad 2 miesiące kończę 36 lat .Trzymam kciuki za Ciebie i maluszkaWitam Was dziewczyny, podczytuje Was od jakiegoś czasu ale jakoś nie miałam odwagi napisać - bałem się zapeszać tą moją ciąże. Mam 36 lat (chyba najstarsza w tym gronie) mieszkamy pod Wrocławiem, to będzie moje 2 dziecko - wymarzona córcia - a ciąża to już 5 (bilans nie ciekawy - 2 dzieci nie żyje, jedno poronienie i syn zdrowy już 7 latek). Wszystkie moje ciąże zakończone przedwcześnie ta tez napewno tez skończy się w maju mam tylko nadzieje ze jak najpóźniej. Tyle o mnie, teraz i ja powinnam udzielać się regularnie
Ja leżałam w Miedzylesiu w maju 2016 i jedzenie było bardzo dobre, a to dlatego że firma cateringowa miała okres próbny i musieli się starać:-) jest szansa że zachowali standardy.Tez jestem tego zdania.. dlatego mi akurat warunki nei przeszkadzaly. Jedzenie szpitalne wiadomo jakie jest u nas w Pl, ale zdarzalo sie dobre a i tez jak maz byl to dostawal [emoji14] lezalam 10 dni bo bylam po CC ale maly dostal tez zoltaczke, wiec troche czasu tam spedzilam i nie narzekam .
Co do warunków lokalowych to właśnie ja nie bardzo kumam jak na różnych forach czytam, ze Sale kilkuosowe, ze łazienki stare bla bla bla kurde przecież to tylko 2/3 doby i nie jedziemy tam na wczasy