reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej bylam dzisiaj na wizycie wszysko z dzidzia ok machala raczkami do nas [emoji173][emoji173][emoji173] rosnie pieknie no i na 90%.........dziewczynka[emoji3][emoji7] ale sie ciesze [emoji3][emoji3]

Pytanie do dziewczyn z Poznania gdzie robicie polowkowe? Musze sie zapisac a u mnie w Koninie nie ma zadnego specjalisty a jak mam jechac do Turku to wole moj ukochany Poznań [emoji7]

oar8s65gmlqg37sx.png
Super że wszystko ok [emoji4][emoji4][emoji4]
Ja mam też dziś wizytę od 15 lekarz przyjmuje [emoji41] oby zrobił usg [emoji4]

reklama
Powiem Wam,że dla mnie ta ciąża ciągle jest taka nierealna, pewnie jak poczuje regularne ruchy to się zmieni :D wczoraj byłam w sklepie i chciałam coś kupić dla maluszka,ale w końcu nic nie wzięłam,bo z jednej strony czekam na potwierdzenie płci,a z drugiej ciągle się boję,że zapeszę...też tak macie?
Tak! Chodzę po sklepach, oglądam, juz czekam az bede mogła spokojnie kupować :) na razie jakos nie mam odwagi

widzę że to będzie czerwcowy Girl Power :D większość dziewczyn spodziewa się dziewczynki ,a chłopczyki to będą takie nasze rodzynki kochane :)
Powiem Ci ze biorąc pod uwagę tabelkę nasza wcześniejszą i nie dopisane dziewczyny to jest o Jedną więcej dziewczynkę tylko.

Hej bylam dzisiaj na wizycie wszysko z dzidzia ok machala raczkami do nas [emoji173][emoji173][emoji173] rosnie pieknie no i na 90%.........dziewczynka[emoji3][emoji7] ale sie ciesze [emoji3][emoji3]

Pytanie do dziewczyn z Poznania gdzie robicie polowkowe? Musze sie zapisac a u mnie w Koninie nie ma zadnego specjalisty a jak mam jechac do Turku to wole moj ukochany Poznań [emoji7]

oar8s65gmlqg37sx.png
Gratulacje Córeczki!!! <3
Ja robie połówkowe u dr Szubera w medicoverze przy malcie.

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Do góry