Karabesque
Zaangażowana w BB
Ja też 90/60 zawsze, dzisiaj zmierzyłam bo coś się tak dziwnie poczułam ale w normieJa mam takie całe życie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też 90/60 zawsze, dzisiaj zmierzyłam bo coś się tak dziwnie poczułam ale w normieJa mam takie całe życie
Mi właśnie ciśnienie Spadlo do 120 a to za sprawą arbuza... Zjadłam połowę na obiad... I aż się zdziwiłam że moje ciśnienie tak zeszło. Poczytałam na necie o właściwościach arbuza i rzeczywiście jego składniki obniżają ciśnienie więc dziewczyny polecam... Jadę jutro kupić że 4...Tak tu o tym nadciśnieniu piszcie że się trochę przestraszyłam. Przed ciąża 90/60, a teraz 130/88, 145/95... więc poszłam do babci na luziku mi zmierzyła i 88/59. No mi to pasuje
tylko nie jedz na raz, bo ci wgl ciśnienie zaniknie [emoji23][emoji23]Mi właśnie ciśnienie Spadlo do 120 a to za sprawą arbuza... Zjadłam połowę na obiad... I aż się zdziwiłam że moje ciśnienie tak zeszło. Poczytałam na necie o właściwościach arbuza i rzeczywiście jego składniki obniżają ciśnienie więc dziewczyny polecam... Jadę jutro kupić że 4...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
A czemu tak? Nie widać było jeszcze organów czy się dzidziuś tyłkiem odwrócił?Trzymam za ciebie kciuki. Oby to jednak zatrucie nie było.
Oh mój Boże racuszki. Odkąd moja babcia podupadla na zdrowiu nie jadłam juz dobrych racuszków[emoji22]
Jak dla mnie robienie i dekorowanie pierników to coś magicznego. Szkoda tylko że tak szybko znikają
Ja dzisiaj znowu się zawiodłam bo nadal nie wiem czy będę miała dziewczynkę czy chłopca. Na połówkowe umowilam się na 12 stycznia. Musze uzbroić się w cierpliwość.
Też bym już chciała wiedzieć. Można by zacząć zakupy[emoji4]