motylek05
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojjj rzeczywiście to bardzo wczesnie!Skąd...z ciąży jak nazwa wskazuje. Najgorsze jest to że tak szybko. Zwykle zaczyna się po 30tc i taka ciążę można już rozwiązać. A tu dopiero 15tc i to najbardziej mnie martwi.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojjj wspolczuje bo to powazna komplikacja.Czy leki na obnizenie cisnienia w ciazy sa zabronione czy szkodliwe dla dziecka?Bo jezeli nie to nie rozumiem dlaczego ci tych lekow nie przepisza.Uwazaj na siebie❤Właśnie dzwoniła lekarka do mnie... Moje przypuszczenia że zaczyna się u mnie zatrucie ciążowe są zasadne. Jutro kolejna dawkę moczu do badań mam oddać i czekać na wezwanie że szpitala...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój lekarz mówił ze jak na początku ciąży jest problem z cieniem to znaczy ze juz wczesniej jakis problem był. Jak ciśnienie zaczyna być wysokiej ok. 20 tyg.ciąży to poprostu w ciąży ciśnienie rośnie. I to tylko na czas ciąży.Dziewczyny, a te problemy z ciśnieniem to Wam się zrobiły w ciąży czy zawsze miałyście wysokie?
Trzymam kciuki żeby się obniżyło i nie było powodów do zmartwień!
a szprycą robisz? kurcze pytam bo w tamtym roku moje pierniki nerwowo mnie wykończyły hehehehhe robiłam z synem, wszystko sie rozwalało lukier płyną jeżeli mogę to poproszę też o przepis na pierniczki
Chyba nie bardzo. Bo tu nie wolno leków przesyłać. Za tydzień będę w PL mam nadzieję że do tego czasu będzie ok