reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Uffff kochane nalepilam z mezem i szwagrem 100 pierogów na jutro na wigilię w pracy dla mnie... dla nich to chleb powszedni, ja jeden oni w tym czasie 3 ;) plecy mnie tak bolą że chyba zaraz idę spać [emoji14]
Kempu ja będę miała jeszcze później niż Ty - mówię o połówkowym ;) chyba że mi w styczniu moja pani ginekolog coś zrobi na przedpotopowym sprzęcie;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Uffff kochane nalepilam z mezem i szwagrem 100 pierogów na jutro na wigilię w pracy dla mnie... dla nich to chleb powszedni, ja jeden oni w tym czasie 3 ;) plecy mnie tak bolą że chyba zaraz idę spać [emoji14]
Kempu ja będę miała jeszcze później niż Ty - mówię o połówkowym ;) chyba że mi w styczniu moja pani ginekolog coś zrobi na przedpotopowym sprzęcie;)

p19u9jcg81ehxczt.png
A na kiedy się chcesz zapisać? my mamy dzidziusie w tym samym wieku chyba :)

Ja mam przed wizytą zawsze wysokie ciśnienie ok 135/89 i przez to muszę prowadzić pomiary w domu. Mam ciśnieniomierz starego typu i nowy i w domu idealnie ok 110/60. Strasznie mnie te wizyty stresują. W pierwszej ciąży byłam na większym luzie [emoji6]

Nie udzielam się za często, ale gdzieś mignęła mi tabelka gdzie była już wpisana płeć dzieciaczkow. Gdzie mogę to znaleźć? [emoji6]

rjyxq1k.png

ft7rplb.png

Hej.Przepraszam,że wcześniej się nie odezwałam- zakręcony dzień :)
Po pierwsze baardzo baaardzo Wam dziękuję za wszystkie trzymane kciuki- działają cuda :)
Jestem po prenatalnych no i tak, wszystko w jak najlepszym porządku, maluszek cały i zdrowy, mamy całe 7 cm od pupci po główkę, dostałam płytę jak bambino się rusza itp i cała masę zdjęć. A i co najwazniejsze - znamy już płeć- na 100% urodzę trzeciego boysa :)
Jestem mega szczęśliwa,że synek jest zdrowy :)

Jeszcze raz dziękuję za kciuki i dobre słowa :) A teraz ja trzymam dalej & za kolejne mamuśki i obyście jak najszybciej wiedziały co tam nosicie pod serduchem :)

Hej dziewczyny :)
Trochę mnie nie było. Mam nadzieję, że u Was wszystko ok. Jako, ze mam termin na koniec czerwca u mnie wszystko pozniej. I tak.. dopiero teraz mam zwariowane sny (o których Wy już tak dawno pisałyście) a badanie genetyczne w niedziele (zakładam, że Wy już po :p)
Pojawiły mi się dzis rano ciemno brązowe upławy. Żadnej krwi. Już ustały i brak innych objawów. Dzwoniłam do ginekologa to mówił, zeby się nie martwić. Miałyście może cos podobnego?
Bo standardowo zaczynam wariować :p
Ja plamie cały czas na ciemno brązowo i wszystko niby jest okej. Nie mam pojęcia skąd te plamienia ale gin mówi że póki nie ma żywej krwi to się mam nie martwić.

Akurat dzisiaj weszłyście na temat ciśnienia a rano w DDTVN mówili że dziś ciśnienie 1200 hektopaskali hehe czy jakoś tak. Więc jak wysokie w powietrzu to i u nas pewnie też. :) ja zawsze mam w normie Ale martwi mnie od tygodnia mój puls. Kilka razy sięgnął 144-150 a norma do 120. Gin mówi, że jak sie będzie powtarzało to do rodzinnego mam iść . Zobaczymy jak będzie do poniedziałku. Nerwy też swoje robią...

Dzisiaj moja siostra poczuła kopniaczki Kubusia :) niedowierzała, że to można już wyczuć przez brzuch to jej udowodniłam :) Ale sie cieszyła z każdym smyrnięciem :)

Heda trzymam kciuki, żeby wszystko było okej!

Gratuluję mamusie udanych wizyt i wiadomości o płci :) oby więcej takich informacji!

reklama
Do góry