Daktyl2016
Fanka BB :)
Venus ja ostatnio miałam i też spanikowalam. Ale to był jednorazowa sytuacja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na kiedy się chcesz zapisać? my mamy dzidziusie w tym samym wieku chybaUffff kochane nalepilam z mezem i szwagrem 100 pierogów na jutro na wigilię w pracy dla mnie... dla nich to chleb powszedni, ja jeden oni w tym czasie 3 plecy mnie tak bolą że chyba zaraz idę spać [emoji14]
Kempu ja będę miała jeszcze później niż Ty - mówię o połówkowym chyba że mi w styczniu moja pani ginekolog coś zrobi na przedpotopowym sprzęcie
U mnie właśnie tez rano, a pozatym żadnych objawów wiec mam nadzieje, ze wszystko ok, ale wiesz jak to jest...Venus ja ostatnio miałam i też spanikowalam. Ale to był jednorazowa sytuacja.
Mi to wypada od 1 lutego 20 tydzień więc pewnie 8-9 lutyA na kiedy się chcesz zapisać? my mamy dzidziusie w tym samym wieku chyba
Ja plamie cały czas na ciemno brązowo i wszystko niby jest okej. Nie mam pojęcia skąd te plamienia ale gin mówi że póki nie ma żywej krwi to się mam nie martwić.Hej dziewczyny
Trochę mnie nie było. Mam nadzieję, że u Was wszystko ok. Jako, ze mam termin na koniec czerwca u mnie wszystko pozniej. I tak.. dopiero teraz mam zwariowane sny (o których Wy już tak dawno pisałyście) a badanie genetyczne w niedziele (zakładam, że Wy już po )
Pojawiły mi się dzis rano ciemno brązowe upławy. Żadnej krwi. Już ustały i brak innych objawów. Dzwoniłam do ginekologa to mówił, zeby się nie martwić. Miałyście może cos podobnego?
Bo standardowo zaczynam wariować