reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A co do pierniczków. Dostałam przepis od naszej Beatki i myślę, że sie nie obrazi jak podam dalej bo wyszły idealne wręcz. I od razu mięciutkie! :)
1481839482-1d1mld.jpeg
1481839538-1d1mld.jpeg

Może też się skuszę mniam [emoji4]

f2w33e3k40nuj2rt.png

reklama
Hej.Przepraszam,że wcześniej się nie odezwałam- zakręcony dzień :)
Po pierwsze baardzo baaardzo Wam dziękuję za wszystkie trzymane kciuki- działają cuda :)
Jestem po prenatalnych no i tak, wszystko w jak najlepszym porządku, maluszek cały i zdrowy, mamy całe 7 cm od pupci po główkę, dostałam płytę jak bambino się rusza itp i cała masę zdjęć. A i co najwazniejsze - znamy już płeć- na 100% urodzę trzeciego boysa :)
Jestem mega szczęśliwa,że synek jest zdrowy :)

Jeszcze raz dziękuję za kciuki i dobre słowa :) A teraz ja trzymam dalej & za kolejne mamuśki i obyście jak najszybciej wiedziały co tam nosicie pod serduchem :)
Super że wszystko dobrze.Gratuluję chłopca!

Dzień dobry.

Od godziny nie śpię... masakra taka zmęczona byłam, a spałam ok 5h...

Dzisiaj przyjeżdzają do mnie przyjaciółki, z którymi w pełnym składzie widujemy się raz, dwa razy w roku także nie mogę się doczekać :)

Gratuluję udanych wizyt!

Justyna pech z tą płcią, trzymam kciuki by tego 12 maluch się ujawnił!

Heda współczuję problemow z opieką zdrowotną :/ mam
nadzieję, że wszystko będzie dobrze!

7u223e3kwboc3bjp.png

Hej.Przepraszam,że wcześniej się nie odezwałam- zakręcony dzień :)
Po pierwsze baardzo baaardzo Wam dziękuję za wszystkie trzymane kciuki- działają cuda :)
Jestem po prenatalnych no i tak, wszystko w jak najlepszym porządku, maluszek cały i zdrowy, mamy całe 7 cm od pupci po główkę, dostałam płytę jak bambino się rusza itp i cała masę zdjęć. A i co najwazniejsze - znamy już płeć- na 100% urodzę trzeciego boysa :)
Jestem mega szczęśliwa,że synek jest zdrowy :)

Jeszcze raz dziękuję za kciuki i dobre słowa :) A teraz ja trzymam dalej & za kolejne mamuśki i obyście jak najszybciej wiedziały co tam nosicie pod serduchem :)
Gratuluję i zazdroszczę ze juz wiesz ze będziesz miała synka[emoji8]

Do mnie w nocy kolerzanka zaplakana zadzwonila ze zaczęła plamic. Pierwsza ciążę przechodziła bajecznie a teraz ledwo co test zrobiła i zaczęła plamic. jej męża nie było. Alana samego nie chciała zostawić wiec pojechałam do niej o 2 w nocy żeby małego posiłkować a ona pojechała na izbę. Wróciła dopiero nad ranem. Poronila w 6 tc. Od razu wróciły moje wspomnienia z poronienia. Masakra jakaś. Właśnie wróciłam do domu bo dopiero się kolerzanka uspokoiła na tyle bym mogła zostawić ja sama.

Dziewczyny mam pytanie do tych które czuły/czują ruchy dziecka. Czy czujecie te ruchy codziennie. Moje maluchy czasem szaleją że usiedzieć nie idzie. A czasem po 3 dni cisza. Ostatnio chyba się ukryły między nerkami bo wogóle nie wyczuwam ruchów. Są jeszcze przecież dość malutkie więc chyba to normalne że te ruchy nie są regularne.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie do tych które czuły/czują ruchy dziecka. Czy czujecie te ruchy codziennie. Moje maluchy czasem szaleją że usiedzieć nie idzie. A czasem po 3 dni cisza. Ostatnio chyba się ukryły między nerkami bo wogóle nie wyczuwam ruchów. Są jeszcze przecież dość malutkie więc chyba to normalne że te ruchy nie są regularne.

Ja nie czuję regularnie, czasem coś smyrnie i koniec, u mnie 13t6d

7u223e3kwboc3bjp.png

Gratuluję i zazdroszczę ze juz wiesz ze będziesz miała synka[emoji8]

Do mnie w nocy kolerzanka zaplakana zadzwonila ze zaczęła plamic. Pierwsza ciążę przechodziła bajecznie a teraz ledwo co test zrobiła i zaczęła plamic. jej męża nie było. Alana samego nie chciała zostawić wiec pojechałam do niej o 2 w nocy żeby małego posiłkować a ona pojechała na izbę. Wróciła dopiero nad ranem. Poronila w 6 tc. Od razu wróciły moje wspomnienia z poronienia. Masakra jakaś. Właśnie wróciłam do domu bo dopiero się kolerzanka uspokoiła na tyle bym mogła zostawić ja sama.

O jej...ale przykra sprawa. Współczuję. A ty się wyśpij kochana teraz bo miałaś ciężką noc.

O jej...ale przykra sprawa. Współczuję. A ty się wyśpij kochana teraz bo miałaś ciężką noc.

Jadę za dwie godziny do tesciow. Juz się umowilam ze zostawię prezenty dla maluchów u nich bo na wigilię nie przyjadę do nich wiec nici ze spania. Ale trochę u niej się drzemnełam jak mały spał.

reklama
Do góry