reklama
motylek05
Fanka BB :)
Super że wszystko dobrze.Gratuluję chłopca!Hej.Przepraszam,że wcześniej się nie odezwałam- zakręcony dzień
Po pierwsze baardzo baaardzo Wam dziękuję za wszystkie trzymane kciuki- działają cuda
Jestem po prenatalnych no i tak, wszystko w jak najlepszym porządku, maluszek cały i zdrowy, mamy całe 7 cm od pupci po główkę, dostałam płytę jak bambino się rusza itp i cała masę zdjęć. A i co najwazniejsze - znamy już płeć- na 100% urodzę trzeciego boysa
Jestem mega szczęśliwa,że synek jest zdrowy
Jeszcze raz dziękuję za kciuki i dobre słowa A teraz ja trzymam dalej & za kolejne mamuśki i obyście jak najszybciej wiedziały co tam nosicie pod serduchem
Arya88
Dzień dobry.
Od godziny nie śpię... masakra taka zmęczona byłam, a spałam ok 5h...
Dzisiaj przyjeżdzają do mnie przyjaciółki, z którymi w pełnym składzie widujemy się raz, dwa razy w roku także nie mogę się doczekać
Gratuluję udanych wizyt!
Justyna pech z tą płcią, trzymam kciuki by tego 12 maluch się ujawnił!
Heda współczuję problemow z opieką zdrowotną :/ mam
nadzieję, że wszystko będzie dobrze!
Od godziny nie śpię... masakra taka zmęczona byłam, a spałam ok 5h...
Dzisiaj przyjeżdzają do mnie przyjaciółki, z którymi w pełnym składzie widujemy się raz, dwa razy w roku także nie mogę się doczekać
Gratuluję udanych wizyt!
Justyna pech z tą płcią, trzymam kciuki by tego 12 maluch się ujawnił!
Heda współczuję problemow z opieką zdrowotną :/ mam
nadzieję, że wszystko będzie dobrze!
U
użytkownik 16
Gość
Gratuluję i zazdroszczę ze juz wiesz ze będziesz miała synka[emoji8]Hej.Przepraszam,że wcześniej się nie odezwałam- zakręcony dzień
Po pierwsze baardzo baaardzo Wam dziękuję za wszystkie trzymane kciuki- działają cuda
Jestem po prenatalnych no i tak, wszystko w jak najlepszym porządku, maluszek cały i zdrowy, mamy całe 7 cm od pupci po główkę, dostałam płytę jak bambino się rusza itp i cała masę zdjęć. A i co najwazniejsze - znamy już płeć- na 100% urodzę trzeciego boysa
Jestem mega szczęśliwa,że synek jest zdrowy
Jeszcze raz dziękuję za kciuki i dobre słowa A teraz ja trzymam dalej & za kolejne mamuśki i obyście jak najszybciej wiedziały co tam nosicie pod serduchem
Do mnie w nocy kolerzanka zaplakana zadzwonila ze zaczęła plamic. Pierwsza ciążę przechodziła bajecznie a teraz ledwo co test zrobiła i zaczęła plamic. jej męża nie było. Alana samego nie chciała zostawić wiec pojechałam do niej o 2 w nocy żeby małego posiłkować a ona pojechała na izbę. Wróciła dopiero nad ranem. Poronila w 6 tc. Od razu wróciły moje wspomnienia z poronienia. Masakra jakaś. Właśnie wróciłam do domu bo dopiero się kolerzanka uspokoiła na tyle bym mogła zostawić ja sama.
Heda
Dziewczyny mam pytanie do tych które czuły/czują ruchy dziecka. Czy czujecie te ruchy codziennie. Moje maluchy czasem szaleją że usiedzieć nie idzie. A czasem po 3 dni cisza. Ostatnio chyba się ukryły między nerkami bo wogóle nie wyczuwam ruchów. Są jeszcze przecież dość malutkie więc chyba to normalne że te ruchy nie są regularne.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Arya88
Dziewczyny mam pytanie do tych które czuły/czują ruchy dziecka. Czy czujecie te ruchy codziennie. Moje maluchy czasem szaleją że usiedzieć nie idzie. A czasem po 3 dni cisza. Ostatnio chyba się ukryły między nerkami bo wogóle nie wyczuwam ruchów. Są jeszcze przecież dość malutkie więc chyba to normalne że te ruchy nie są regularne.
Ja nie czuję regularnie, czasem coś smyrnie i koniec, u mnie 13t6d
Heda
O jej...ale przykra sprawa. Współczuję. A ty się wyśpij kochana teraz bo miałaś ciężką noc.Gratuluję i zazdroszczę ze juz wiesz ze będziesz miała synka[emoji8]
Do mnie w nocy kolerzanka zaplakana zadzwonila ze zaczęła plamic. Pierwsza ciążę przechodziła bajecznie a teraz ledwo co test zrobiła i zaczęła plamic. jej męża nie było. Alana samego nie chciała zostawić wiec pojechałam do niej o 2 w nocy żeby małego posiłkować a ona pojechała na izbę. Wróciła dopiero nad ranem. Poronila w 6 tc. Od razu wróciły moje wspomnienia z poronienia. Masakra jakaś. Właśnie wróciłam do domu bo dopiero się kolerzanka uspokoiła na tyle bym mogła zostawić ja sama.
U
użytkownik 16
Gość
Jadę za dwie godziny do tesciow. Juz się umowilam ze zostawię prezenty dla maluchów u nich bo na wigilię nie przyjadę do nich wiec nici ze spania. Ale trochę u niej się drzemnełam jak mały spał.O jej...ale przykra sprawa. Współczuję. A ty się wyśpij kochana teraz bo miałaś ciężką noc.
Daktyl2016
Justyna przykro mi z powodu tragedii koleżanki, przechodziłam to trzy razy i wiem co to znaczy.
reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Dzień dobry wszystkim. [emoji4]
Byłam teraz w aplikacji h&m są spodnie ciążowe w promocji . [emoji4]
Byłam teraz w aplikacji h&m są spodnie ciążowe w promocji . [emoji4]