reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Boszeee zaraz go przydusze poduszka, jak on dzisiaj chrapię!! :-o
Pozycja boczna ustalona lub chociaz odchyl głowę to wtedy drogi oddechowe będą bardziej drozne i chociaz troche moze pomoc [emoji6] albo szturchnij co by zmienił pozycję na chwile pomoże

7v8r9jcg9vxigot5.png

reklama
Mlody moj sie obudzil z placzem i sie drapie. Patrze caly brzuch i plecy wysypane :( dalam mu leki, posmarowalam mascia ze sterydem, poglaskalam go i zasnal. Czekam, jesli sie powtorzy czeka mnie wycieczka do Lodzi na sor, a meza nie ma dzis :(

W końcu wróciłam 40 min pod drzwiami i 20 minut w gabinecie i wszystko Wygląda Dobrze jestem bardzo szczęśliwa[emoji16]
Przezierność 1.4
Serducho 156 na min
Kości nosowe widoczne
Wody w normie
Łożysko wysoko
Wiek ciąży wg USG 12t4d dwa dni młodsza
Mąż się popłakał jak do Niego zadzwoniłam
Dobrej Nocki dziewczyny

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja też chcę;)
Nadzieje : dziewczynka
przeczuc: brak
objawy: mieszane w kierunku chłopca
kalendarz chiński: chłopiec
Usg 11 tydzień: niby nie powiedziała ale podgadywała na chłopca.
USG GEN w 13t1d : chłopiec ;(

w57vyx8dubspq12k.png
Żadnej mi tu smutnej minki ;)
Też w pierwszej ciąży chciałam dziewczynkę i w ogóle nie wyobrazalam sobie chłopca, a teraz nie zamieniła bym mojego rozrabiaka na żadną dziewczynkę świata. Także uśmiech poproszę :) bo będziesz mieć kochanego synka.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Sobota a ja od godziny nie śpię...
Suelen a co małemu???
U nas okropnie pada :(
Wczoraj byłam z koleżankami w teatrze bo dostalysmy bilety, wszystko ładnie i pięknie, wchodzimy do foyer a tam jako poczęstunek prawie same ryby i śledzik [emoji44] mój nos wyczuł to już przy wejściu ale myślę niemożliwe... a jednak [emoji14] węch ciężarnej nie myli [emoji12] dalej macie te same ,,uprzedzenia" do jedzenia ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Mam zamiar kupić sobie dzisiaj krem przeciw rozstępom mustela poleciła mu go znajoma jest dość drogi wiec pytam o wasze opinie czyj któraś miała z nim do czynienia ? Czy warto kupować ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez chce kupic mustele ale musze pochodzic po aptekach bo ciezko ja znalezc.Podobno jest dobra i nie powoduje alergii

Nie potrafię nigdzie dostać tej musteli :( ni trudno chyba będę zmuszona kupić coś innego zwykła oliwka mi nie wystarcza a po za tym odkąd się nią smaruje mam wrażenie ze brzuch i pośladki mnie swędzą

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam to samo musialam odstawic bio oil i olejek rossmanowski bo mam jakas alergie i szukam alternatywy.Mize ta mustela bedzie lepsza.

Dzień dobry :-)
I dopiero mnie przyszła bezsenność. Od 2:30 leżenie w łóżku, masakra. Wczoraj miałam spotkanie z moimi psiapsiolami z przedszkola, ale się uśmiałam... Uwielbiamy takie spotkania, a staramy się raz na pół roku chociaż spotkać :-)

Dziś jadę zobaczyć festiwal rzeźby lodowej na Starym Rynku ;-)
Miłego dnia laseczki :-*

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry