reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

To jeszcze ja
Marzenia: Dziewczynka
Przeczucia: dziewczynka
Kalendarz chiński: nie sprawdzałam usg: jeszcze nie wiadomo
Następna wizyta 16.12

Od wczoraj u was nie byłam i miałam dużo do nadrobienia :) gratuluję udanych wizyt :* [emoji7]

Sent from my ZTE Blade A452 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Nadrobilam [emoji3] ja dziś rano byłam u przyjaciółki fizjoterapeutki. Delikatnie rozmasowala mi krzyże i nakleila taśmy czyli ten Taping czy jak się to zwie. Mam gwiazdkę na krzyzach i dwa paski wzdłuż kręgosłupa. Czuję się dobrze tak mi usztywnilo plecy. Trochę mnie teraz te krzyże bola moze po tych masazach ale byłam potem na małych zakupach spożywczych a po ugotowaniu obiadu u kuzynki do wieczora więc napięty grafik jak na mnie ;) na szczęście brzuch trochę mniej dziś bolał może to ten magnez trochę działa. Pije 3 tabletki dziennie. Ja chętnie dołączę do tabelki z plcia ale może za tydzień jak już będę wiedzieć co będzie [emoji3] dobranoc [emoji9]

p19ucsqv6rf79f3c.png

To jeszcze ja:
marzenia: chlopczyk
przeczucia: chlopczyk
chiński kalendarz: dziewczynka
USG: ?
Nastepne usg 21 grudnia.

Dobrej nocki :)

Zając Czerwcowy na prezent może perfumy,jakiś zestaw kosmetyków(woda po goleniu itp) albo książka ,jeżeli teść widzi coś dalej niż czubek własnego nosa hihi ;)
An nie widzi ;) skończy se na jakimś swetrze pewnie ;)
Dokładnie!!! Poczytaj u sroki (srokao). Ja używałam dopóki nie przeczytałam analizy składu. Przerzuciłam sie na rosnannowski a potem na naturalne oleje (koko, ze słodkich migdałów, arganowy) po dwóch ciążach ani jednego rozstępu. Ciekawe jak bedzie tym razem?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Już nie ma:)
Jest nowy skład. Cytat z bloga:
Co można zauważyć już na pierwszy rzut oka to brak Polyacrylamide (czyli jednak się da), dalej wyeliminowali Propylene Glycol i Parabeny. Niektóre składniki odjęte inne dodane. Teraz jest przynajmniej bezpieczny, choć "specjalnych" składników zapobiegających rozstępom nie widzę. . W kwestii ceny nic się nie zmieniło nadal zbójecka.

p19u9jcg81ehxczt.png

Dziewczyny, robię właśnie tabelkę.
Dużo Was mimo mojej prośby pisało w wątku, więc mogłam przeoczyć wpisy.
Te, które mam to:
Aleksandrax
Anika81
Arya88
Beata
Caixa
Gemmina
Emka
Mlodamama21
Motylek
Natalia91
Woroniasta
Tynka
Zając czerwcowy
Zielinka

Jeśli kogoś pominęłam lub chce dołączyć poproszę wiadomość prywatną.

Caixa
Wroniasta
Tynka
Zielinka

Poproszę w wiadomości dokładny wiek ciąży z usg gdzie poinformował Was lekarz o płci.

Dziękuję.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Usg - 12 tydz
Usg genetyczne 12 t 3 d
Płeć nieznana :)
To ja też chcę;)
Nadzieje : dziewczynka
przeczuc: brak
objawy: mieszane w kierunku chłopca
kalendarz chiński: chłopiec
Usg 11 tydzień: niby nie powiedziała ale podgadywała na chłopca.
USG GEN w 13t1d : chłopiec ;(

w57vyx8dubspq12k.png

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry