reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Boszeee zaraz go przydusze poduszka, jak on dzisiaj chrapię!! :-o
Pozycja boczna ustalona lub chociaz odchyl głowę to wtedy drogi oddechowe będą bardziej drozne i chociaz troche moze pomoc [emoji6] albo szturchnij co by zmienił pozycję na chwile pomoże

7v8r9jcg9vxigot5.png

reklama
Mlody moj sie obudzil z placzem i sie drapie. Patrze caly brzuch i plecy wysypane :( dalam mu leki, posmarowalam mascia ze sterydem, poglaskalam go i zasnal. Czekam, jesli sie powtorzy czeka mnie wycieczka do Lodzi na sor, a meza nie ma dzis :(

W końcu wróciłam 40 min pod drzwiami i 20 minut w gabinecie i wszystko Wygląda Dobrze jestem bardzo szczęśliwa[emoji16]
Przezierność 1.4
Serducho 156 na min
Kości nosowe widoczne
Wody w normie
Łożysko wysoko
Wiek ciąży wg USG 12t4d dwa dni młodsza
Mąż się popłakał jak do Niego zadzwoniłam
Dobrej Nocki dziewczyny

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja też chcę;)
Nadzieje : dziewczynka
przeczuc: brak
objawy: mieszane w kierunku chłopca
kalendarz chiński: chłopiec
Usg 11 tydzień: niby nie powiedziała ale podgadywała na chłopca.
USG GEN w 13t1d : chłopiec ;(

w57vyx8dubspq12k.png
Żadnej mi tu smutnej minki ;)
Też w pierwszej ciąży chciałam dziewczynkę i w ogóle nie wyobrazalam sobie chłopca, a teraz nie zamieniła bym mojego rozrabiaka na żadną dziewczynkę świata. Także uśmiech poproszę :) bo będziesz mieć kochanego synka.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Sobota a ja od godziny nie śpię...
Suelen a co małemu???
U nas okropnie pada :(
Wczoraj byłam z koleżankami w teatrze bo dostalysmy bilety, wszystko ładnie i pięknie, wchodzimy do foyer a tam jako poczęstunek prawie same ryby i śledzik [emoji44] mój nos wyczuł to już przy wejściu ale myślę niemożliwe... a jednak [emoji14] węch ciężarnej nie myli [emoji12] dalej macie te same ,,uprzedzenia" do jedzenia ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Mam zamiar kupić sobie dzisiaj krem przeciw rozstępom mustela poleciła mu go znajoma jest dość drogi wiec pytam o wasze opinie czyj któraś miała z nim do czynienia ? Czy warto kupować ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez chce kupic mustele ale musze pochodzic po aptekach bo ciezko ja znalezc.Podobno jest dobra i nie powoduje alergii

Nie potrafię nigdzie dostać tej musteli :( ni trudno chyba będę zmuszona kupić coś innego zwykła oliwka mi nie wystarcza a po za tym odkąd się nią smaruje mam wrażenie ze brzuch i pośladki mnie swędzą

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam to samo musialam odstawic bio oil i olejek rossmanowski bo mam jakas alergie i szukam alternatywy.Mize ta mustela bedzie lepsza.

Dzień dobry :-)
I dopiero mnie przyszła bezsenność. Od 2:30 leżenie w łóżku, masakra. Wczoraj miałam spotkanie z moimi psiapsiolami z przedszkola, ale się uśmiałam... Uwielbiamy takie spotkania, a staramy się raz na pół roku chociaż spotkać :-)

Dziś jadę zobaczyć festiwal rzeźby lodowej na Starym Rynku ;-)
Miłego dnia laseczki :-*

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry