Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
My myślami jedziemy z Tobą także spokojnieJa od 6 nie śpię dziś o 11 usg mam stresa jak cholera jeszcze jadę sama [emoji53]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My myślami jedziemy z Tobą także spokojnieJa od 6 nie śpię dziś o 11 usg mam stresa jak cholera jeszcze jadę sama [emoji53]
Podczas badania glukoza wyszla mi 92, wiec gin. stwierdzila, ze jest bardzo wysoka, prawie na granicy i woli sprawdzic, czy nie mam przypadkiem cukrzycy ciążowej, dlatego tu jestem Trzymajcie kciuki, zeby wyniki byly dobre!!!Czemu tak wcześnie musicie pić ta glukoze?
Jej się nie robi powyżej 20 tygodnia? :-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Sobota a ja od godziny nie śpię...
Suelen a co małemu???
U nas okropnie pada
Wczoraj byłam z koleżankami w teatrze bo dostalysmy bilety, wszystko ładnie i pięknie, wchodzimy do foyer a tam jako poczęstunek prawie same ryby i śledzik [emoji44] mój nos wyczuł to już przy wejściu ale myślę niemożliwe... a jednak [emoji14] węch ciężarnej nie myli [emoji12] dalej macie te same ,,uprzedzenia" do jedzenia ?
Czemu tak wcześnie musicie pić ta glukoze?
Ale dlugo utrzymaliście wiadomość o dzidziusiu w tajemnicy My powiedzielismy rodzicom i tesciom po pierwszym USG, czyli w 7 tyg. W swieta mowimy reszcie- rodzenstwu i najblizszej rodzinieMówimy dziś teściom Tesciowka na bank się poplacze z radości, Tesciu nie wiem nawet nie sądzę żeby pogratulowal bo że sobą nie rozmawiamy odkąd przed ślubem powiedziałam mu kilka słów prawdy więc teścia reakcja mnie nie zadziwi jeśli nawet nie zareaguje... dziwny człowiek. Do obcych jest wspaniały a do swoich ... Szkoda gadać. A później chce męża na zakupy świąteczne wyciągnąć a dla niego to męka jeszcze jest baaaaardzo chory - ma katar
Trzymam kciuki za wizyty
Robi się. U mnie są zalecenia z powodu policystycznych jajników. Przy nich jest większe ryzyko cukrzycy ciazowej niestety czeka mnie za parę tygodni znów picie tego wspaniałego napojuCzemu tak wcześnie musicie pić ta glukoze?