Będzie dobrze trzymam kciukiJa od 6 nie śpię dziś o 11 usg mam stresa jak cholera jeszcze jadę sama [emoji53]
reklama
motylek05
Fanka BB :)
Suelen a od czego syn ma wysyłkę? Jakas alergia? Biedactwo ;(
motylek05
Anusiek1508
Hejka! Gratulacje udanych wizyt! Mi pryszcze powoli ale opuszczają za to brzuch rośnie i nie wiem co to będzie w 9 mc. Co do terminów to synka urodziłam tydzień przed terminem a córkę ruwne 2tyg po terminie. Teraz z @ mam 3.06 z pierwszego usg 9.06 a z następnego na maj
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Zebym ja to wiedzialo co go tym razem uczylillo niestety jest duzym alergikiem, pierwszy raz z znalezlismy sie w szpitalu jak zjadl pierwsza marchewke juz ma 5 lat wyrosl z wiekszosci pokarmowych, ale nadal czesc jest
Noc to bardziej czuwanie bylo niz spanie, ale na szczescie bardzk zlagodnialo. Rank dostal kolejna dawke leku.
Arya88
Sobota a ja od godziny nie śpię...
Suelen a co małemu???
U nas okropnie pada
Wczoraj byłam z koleżankami w teatrze bo dostalysmy bilety, wszystko ładnie i pięknie, wchodzimy do foyer a tam jako poczęstunek prawie same ryby i śledzik [emoji44] mój nos wyczuł to już przy wejściu ale myślę niemożliwe... a jednak [emoji14] węch ciężarnej nie myli [emoji12] dalej macie te same ,,uprzedzenia" do jedzenia ?
Ja mam takie uprzedzenia, że aż się odwadniam... jadę dzisiaj do szpitala, a mąż śpi i dobudzić go nie mogę - biedak wykończony jest
reklama