reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja od 6 nie śpię dziś o 11 usg mam stresa jak cholera jeszcze jadę sama [emoji53]
Będzie dobrze trzymam kciuki

2nn33e3k5z1n9x89.png

reklama
Mlody moj sie obudzil z placzem i sie drapie. Patrze caly brzuch i plecy wysypane :( dalam mu leki, posmarowalam mascia ze sterydem, poglaskalam go i zasnal. Czekam, jesli sie powtorzy czeka mnie wycieczka do Lodzi na sor, a meza nie ma dzis :(

Suelen a od czego syn ma wysyłkę? Jakas alergia? Biedactwo ;(

Ach..Mój lekarz ostatnio na wizycie powiedzial ze przechodzilam toksoplazmoze i aż tak nie musze uważać z surowym mięsem . słyszeliście cos na ten temat?

Hejka! Gratulacje udanych wizyt! Mi pryszcze powoli ale opuszczają za to brzuch rośnie i nie wiem co to będzie w 9 mc. Co do terminów to synka urodziłam tydzień przed terminem a córkę ruwne 2tyg po terminie. Teraz z @ mam 3.06 z pierwszego usg 9.06 a z następnego na maj :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Suelen a od czego syn ma wysyłkę? Jakas alergia? Biedactwo ;(

Zebym ja to wiedzialo co go tym razem uczylillo :( niestety jest duzym alergikiem, pierwszy raz z znalezlismy sie w szpitalu jak zjadl pierwsza marchewke :( juz ma 5 lat wyrosl z wiekszosci pokarmowych, ale nadal czesc jest :(

Noc to bardziej czuwanie bylo niz spanie, ale na szczescie bardzk zlagodnialo. Rank dostal kolejna dawke leku.

Sobota a ja od godziny nie śpię...
Suelen a co małemu???
U nas okropnie pada :(
Wczoraj byłam z koleżankami w teatrze bo dostalysmy bilety, wszystko ładnie i pięknie, wchodzimy do foyer a tam jako poczęstunek prawie same ryby i śledzik [emoji44] mój nos wyczuł to już przy wejściu ale myślę niemożliwe... a jednak [emoji14] węch ciężarnej nie myli [emoji12] dalej macie te same ,,uprzedzenia" do jedzenia ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja mam takie uprzedzenia, że aż się odwadniam... jadę dzisiaj do szpitala, a mąż śpi i dobudzić go nie mogę - biedak wykończony jest

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Do góry