reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Saulen gratulacje.
Ja dzisiaj pół dnia przespałam, potem wstałam ugotowałam obiad i postanowiłam wystawić moje książki na olx takich do których już wiem ze nie zajrzę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Normalnie nic już nie obejrzeć nie mogę bo rycze jak kretynka. W serialu laska w ciąży i dziecko nie ma połowy serduszka... zaraz a jak u mnie na połówkowym też tak bedzie... porażka... nic nie oglądać, nic nie czytać...

w57vyx8dubspq12k.png

Oooo wreszcie ktos z Krakowa:) Myślalam ze sama jestem.Ja mam lekarza z Ujastek i tam tez planuje porod.Opinie sa rozne ale tak jak wszedzie i te pozytywne i te bardzo negatywne.Przekonamy sie w czerwcu

O Ujastku słyszy sie rożne opinie (jak o każdym innym szpitalu) ale od swoich koleżanek ktore tam rodziły same pozytywy, to dobry szpital!

Dziewczyny [emoji4][emoji4][emoji4]
Wasze podwojne kciuki przynioslu efekty!! Zdalam egzamin, uzyskalam certyfikat i dostalam uprawnienia [emoji4][emoji4][emoji4]

Super! Gratulacje!

Na Ujastku też może być matka z dzieckiem. Moja koleżanka urodziła bliźniaki jeden był zdrowy drugi miał coś z nóżka i przez te 2 tygodnie które go leczyli była w szpitalu z obydwoma chłopakami w tym z jednym całkiem zdrowym gotowym do wypisu. Wyszli wszyscy razem. Na zeromskim rodziła moja siostra. Też sobie chwali. Ja jeszcze nie wiem muszę porozmawiać z moją panią dr o porodzie jak ona to widzi na Kopernika.

p19ucsqv6rf79f3c.png

O widzisz. Moze zależy od obłożenia szpitala, moja znajoma tez urodziła tam bliźniaki- wcześniaki. Wypisali ją a dzieci zostały :( to jeszcze pikuś, po dwóch tyg wypisali jedną dziewczynkę a druga została na kolejne prawie dwa tygodnie!!!! Kumpela nie dawała rady- jedno dziecko w domu drugie w szpitalu.

Ja jutro mowie w pracy :( mam większego stresa niz przed dzisiejszym badaniem.....

Ja dziś powiedziałam na luzie ;) na zasadzie ,, chcecie coś zobaczyć?" I pokazałam zdjęcie:) wszyscy zadowoleni i szczesliwi :)
moja Pani Prezes wie już a w poniedziałek idę do niej z zaświadczenie także spoko :)
Będzie dobrze :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry