Daktyl2016
Fanka BB :)
Motylek boję się poprostu, jak zobaczę że serduszko bije to odetchnąć z ulga i niech dzieje się co chce.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze [emoji106] wyluzuj!Ja jutro mowie w pracy mam większego stresa niz przed dzisiejszym badaniem.....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też. Ja nie chciałam mówić tak wcześnie(ale musiałam,bo praca fizyczna) ,bo nie chciałam zapeszać,a w sumie to jak zareagują mnie mało obchodziło
Kochana, takie życie ;-) szef musi zrozumieć że dbasz o przyrost naturalny ;-)Nie no trochę stres, bo to moja trzecia ciąża "pod rząd". W ciąży nie mogę pracować ze względu na warunki pracy wiec od 4lat albo na zwolnieniu albo na macierzyńskim/ wychowawczym...,
Dzięki za kciuki!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom