reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Saulen gratulacje.
Ja dzisiaj pół dnia przespałam, potem wstałam ugotowałam obiad i postanowiłam wystawić moje książki na olx takich do których już wiem ze nie zajrzę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Normalnie nic już nie obejrzeć nie mogę bo rycze jak kretynka. W serialu laska w ciąży i dziecko nie ma połowy serduszka... zaraz a jak u mnie na połówkowym też tak bedzie... porażka... nic nie oglądać, nic nie czytać...

w57vyx8dubspq12k.png

Oooo wreszcie ktos z Krakowa:) Myślalam ze sama jestem.Ja mam lekarza z Ujastek i tam tez planuje porod.Opinie sa rozne ale tak jak wszedzie i te pozytywne i te bardzo negatywne.Przekonamy sie w czerwcu

O Ujastku słyszy sie rożne opinie (jak o każdym innym szpitalu) ale od swoich koleżanek ktore tam rodziły same pozytywy, to dobry szpital!

Dziewczyny [emoji4][emoji4][emoji4]
Wasze podwojne kciuki przynioslu efekty!! Zdalam egzamin, uzyskalam certyfikat i dostalam uprawnienia [emoji4][emoji4][emoji4]

Super! Gratulacje!

Na Ujastku też może być matka z dzieckiem. Moja koleżanka urodziła bliźniaki jeden był zdrowy drugi miał coś z nóżka i przez te 2 tygodnie które go leczyli była w szpitalu z obydwoma chłopakami w tym z jednym całkiem zdrowym gotowym do wypisu. Wyszli wszyscy razem. Na zeromskim rodziła moja siostra. Też sobie chwali. Ja jeszcze nie wiem muszę porozmawiać z moją panią dr o porodzie jak ona to widzi na Kopernika.

p19ucsqv6rf79f3c.png

O widzisz. Moze zależy od obłożenia szpitala, moja znajoma tez urodziła tam bliźniaki- wcześniaki. Wypisali ją a dzieci zostały :( to jeszcze pikuś, po dwóch tyg wypisali jedną dziewczynkę a druga została na kolejne prawie dwa tygodnie!!!! Kumpela nie dawała rady- jedno dziecko w domu drugie w szpitalu.

Ja jutro mowie w pracy :( mam większego stresa niz przed dzisiejszym badaniem.....

Ja dziś powiedziałam na luzie ;) na zasadzie ,, chcecie coś zobaczyć?" I pokazałam zdjęcie:) wszyscy zadowoleni i szczesliwi :)
moja Pani Prezes wie już a w poniedziałek idę do niej z zaświadczenie także spoko :)
Będzie dobrze :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry