reklama
wroniasta
Fanka BB :)
do wszystkich Mamuś które ostatnio bolała głowa.... mnie tez od kilku dni strasznie naparzała, a wiadomo , w ciąży zadnych tabletek nie można. taki pulsuący najczęsciej ból. głownie w okolicach czoła ale czasem cały łeb mnei bolał, zwlaszcza jak się ruszałam, no i od tego bólu głowy ledwo widziałam nie mówiąc już o myśleniu... poczytalam, poczytałam i stwierdziłąm ze to moze być od zatok. kupilam w aptece wodę morską do płukania zatok ( zdrowa w ciąży) , przepłukałam ( o mało się nie zrzygałam jak ta woda mi przechodziła przez zatoki ) przepłukałąm trzy razy i wiecie co??? jak ręką odjął !! aż w szoku jestem, w końcu zaczynam rejestrować co się wokół mnie dzieje bo od kilku dni było ciężko. piszę bo może ktoraś Mamusia ma podobnie i też jej to pomoże
Zając Czerwcowy
I ze ,,hodujesz" nowego pracownika
Zając Czerwcowy
A czemu tak wysoko ? Coś mnie ominęła, czegoś nie doczytałam ?ps gratuluję hurtowo wszystkim Mamom po badaniach z cudownymi wynikami ależ ja Wam zazdrosze kochane moje. moje wyniki dopiero w przyszłym tyg a na razie ryzyko wad genetycznych, downa 1:136
wroniasta
mój wiek i przezierność karkowa na granicach normy 2, 6 i stad taki kiepski wynikA czemu tak wysoko ? Coś mnie ominęła, czegoś nie doczytałam ?
Zając Czerwcowy
Dostaniesz wyniki krwi i wynik będzie lepszymój wiek i przezierność karkowa na granicach normy 2, 6 i stad taki kiepski wynik
reklama
N@t@li@89
Wynik napewno będzie lepszy po krwi. Dobrze że moja gin z kliniki powiedziała żeby krew mieć najlepiej na USG bo wtedy lekarz od razu sobie porowna. Fakt opłacało się bo z krwi u mnie było niskie ryzyko a po usg jeszcze niższe. Życzę takich wyników każdej z was.