reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
do wszystkich Mamuś które ostatnio bolała głowa.... mnie tez od kilku dni strasznie naparzała, a wiadomo , w ciąży zadnych tabletek nie można. taki pulsuący najczęsciej ból. głownie w okolicach czoła ale czasem cały łeb mnei bolał, zwlaszcza jak się ruszałam, no i od tego bólu głowy ledwo widziałam nie mówiąc już o myśleniu... poczytalam, poczytałam i stwierdziłąm ze to moze być od zatok. kupilam w aptece wodę morską do płukania zatok ( zdrowa w ciąży) , przepłukałam ( o mało się nie zrzygałam jak ta woda mi przechodziła przez zatoki ) przepłukałąm trzy razy i wiecie co??? jak ręką odjął !! aż w szoku jestem, w końcu zaczynam rejestrować co się wokół mnie dzieje bo od kilku dni było ciężko. piszę bo może ktoraś Mamusia ma podobnie i też jej to pomoże

ps gratuluję hurtowo wszystkim Mamom po badaniach z cudownymi wynikami :) ależ ja Wam zazdroszcze kochane moje. moje wyniki dopiero w przyszłym tyg a na razie ryzyko wad genetycznych, downa 1:136 :(

Ostatnia edycja:
Kochana, takie życie ;-) szef musi zrozumieć że dbasz o przyrost naturalny ;-)

I ze ,,hodujesz" nowego pracownika ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Wroniasta zobaczysz że po badaniach biochemicznych krwii ryzyko spadnie. Musisz w to wierzyć tak jak my wierzymy ! :**

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Wynik napewno będzie lepszy po krwi. Dobrze że moja gin z kliniki powiedziała żeby krew mieć najlepiej na USG bo wtedy lekarz od razu sobie porowna. Fakt opłacało się bo z krwi u mnie było niskie ryzyko a po usg jeszcze niższe. Życzę takich wyników każdej z was.

Do góry