reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Któraś mamuśka ma rwe kulszowa ? Co za leki wam lekarz przepisał na to . Bierze mnie . Zwariuje. Do lekarza mam dopiero w środę . Masakra . Dziękuję za odp

34bwyx8dkk6avua5.png

reklama
Melduję się po wizycie. Bobas w porządku wszystko. Tylko ciężko zmierzyć jak tak skacze i do gory nogami staje. Doktor stwierdziła że już dawno takiego urwisa nie widziała. 5,96 cm serducho 161 ud/min [emoji3] I prawdopodobnie dziewczyna [emoji4] narzeczony płacze hihi bo myslal ze drużynę piłkarską zacznie budowac a tu lipa ale jeszcze nie na 100%

7v8r9jcg9vxigot5.png

Melduję się po wizycie. Bobas w porządku wszystko. Tylko ciężko zmierzyć jak tak skacze i do gory nogami staje. Doktor stwierdziła że już dawno takiego urwisa nie widziała. 5,96 cm serducho 161 ud/min [emoji3] I prawdopodobnie dziewczyna [emoji4] narzeczony płacze hihi bo myslal ze drużynę piłkarską zacznie budowac a tu lipa ale jeszcze nie na 100%

7v8r9jcg9vxigot5.png
W razie ci zacznie budowac druzyne pilkarska od masazystki ;)

Super, ze dzidzisuem wszystko ok.

7v8r9jcg9vxigot5.png
Śliczna dziewczyna [emoji68]
Będzie kobieca drużyna piłkarska ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Zielinka o ja ją na żurek [emoji7]

Madziara noo to dobrze że jesteś już w domku. Zawsze psychicznie lżej i lepiej się odpoczywa.

Madzien mnie jak czasem zarwie w pośladku to promieniuje do nogi i kręgosłupa, z reguły jak źle stanę albo usiądę. Nie wiem czy to rwa kulszowa [emoji19]

Karabesque moja córa tak dawała popalić na usg, wierzgala nogami i rękami. Po porodzie okazało się że charakterek już wtedy się ujawniał. Łobuz jest nie z tej ziemi [emoji13]

7v8rikgnfeynrbw6.png

Zielinka o ja ją na żurek [emoji7]

Madziara noo to dobrze że jesteś już w domku. Zawsze psychicznie lżej i lepiej się odpoczywa.

Madzien mnie jak czasem zarwie w pośladku to promieniuje do nogi i kręgosłupa, z reguły jak źle stanę albo usiądę. Nie wiem czy to rwa kulszowa [emoji19]

Karabesque moja córa tak dawała popalić na usg, wierzgala nogami i rękami. Po porodzie okazało się że charakterek już wtedy się ujawniał. Łobuz jest nie z tej ziemi [emoji13]

7v8rikgnfeynrbw6.png
Parę dni miałam właśnie tak na chwile jak mówisz. Teraz ból stały z minuty na minutę gorszy . Ledwo chodze. Nie wiem co mogę wziąć . Sama boje się brać leków. Prawie nic teraz nie wolno. Może apap wezmę w najgorszym momencie . [emoji24]

34bwyx8dkk6avua5.png

reklama
Do góry