U
użytkownik 167877
Gość
Któraś mamuśka ma rwe kulszowa ? Co za leki wam lekarz przepisał na to . Bierze mnie . Zwariuje. Do lekarza mam dopiero w środę . Masakra . Dziękuję za odp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W razie ci zacznie budowac druzyne pilkarska od masazystkiMelduję się po wizycie. Bobas w porządku wszystko. Tylko ciężko zmierzyć jak tak skacze i do gory nogami staje. Doktor stwierdziła że już dawno takiego urwisa nie widziała. 5,96 cm serducho 161 ud/min [emoji3] I prawdopodobnie dziewczyna [emoji4] narzeczony płacze hihi bo myslal ze drużynę piłkarską zacznie budowac a tu lipa ale jeszcze nie na 100%
Śliczna dziewczyna [emoji68]Melduję się po wizycie. Bobas w porządku wszystko. Tylko ciężko zmierzyć jak tak skacze i do gory nogami staje. Doktor stwierdziła że już dawno takiego urwisa nie widziała. 5,96 cm serducho 161 ud/min [emoji3] I prawdopodobnie dziewczyna [emoji4] narzeczony płacze hihi bo myslal ze drużynę piłkarską zacznie budowac a tu lipa ale jeszcze nie na 100%
Parę dni miałam właśnie tak na chwile jak mówisz. Teraz ból stały z minuty na minutę gorszy . Ledwo chodze. Nie wiem co mogę wziąć . Sama boje się brać leków. Prawie nic teraz nie wolno. Może apap wezmę w najgorszym momencie . [emoji24]Zielinka o ja ją na żurek [emoji7]
Madziara noo to dobrze że jesteś już w domku. Zawsze psychicznie lżej i lepiej się odpoczywa.
Madzien mnie jak czasem zarwie w pośladku to promieniuje do nogi i kręgosłupa, z reguły jak źle stanę albo usiądę. Nie wiem czy to rwa kulszowa [emoji19]
Karabesque moja córa tak dawała popalić na usg, wierzgala nogami i rękami. Po porodzie okazało się że charakterek już wtedy się ujawniał. Łobuz jest nie z tej ziemi [emoji13]
żeby zwiększyć przepływ krwi dla maluszka , zapobiega blokadom w tętnicach.zmniejsza tez ryzyko poronieniaA dlaczego masz brać aspiryne?