reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Cześć Mamusie [emoji178] Jak tu u Was miło! Cieszę się, że wszystko u Was ok [emoji4] Zaglądam do Was tu czasem, ale potrzebowałam czasu żeby dojść do siebie po zabiegu... Jestem już po kontrolnej wizycie, wszystko jest w porządku i "teoretycznie" dostałam zielone światło na kolejne starania [emoji16] Więc jeśli dobrze pójdzie, przeskoczę z Czerwcówek na Sierpniówki [emoji178] Pozdrawiam!
P.s Prześliczne te Wasze brzusie i Maluszki [emoji7]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

A planujesz znieczulenie do porodu? Bo jak tak to dopytaj lekarza czy możesz mieć przy swoim skrzywieniu. Ja też mam krzywy i wyczytałam o tym przed samym porodem ze mogą przez to odmówić i się stresowalam, ale okazało się ze jest ok.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Mi raczej nie pozwolą rodzić naturalnie. Biodra są tak krzywe że dziecku może się coś stać ( jak chodze to kuleje, bo te biodra skracają jedną noge o 2cm). Moja mama bardzo się martwi czy ktoś wpadnie na to że ja muszę mieć cc ( odkąd skończyłam 6 lat ortopedzi i neurochirurdzy mówili że z ciąża to będą problemy i jak wgl donosze to cc). Jak się nie zgodzi moja lekarka na planowaną cc, to będę rodzic prywatnie - my poprostu wiemy że to nie jest nasz wymysł i moje dziecko może nie przeżyć naturalnego porodu.

w57vyx8dubspq12k.png

Cześć Mamusie [emoji178] Jak tu u Was miło! Cieszę się, że wszystko u Was ok [emoji4] Zaglądam do Was tu czasem, ale potrzebowałam czasu żeby dojść do siebie po zabiegu... Jestem już po kontrolnej wizycie, wszystko jest w porządku i "teoretycznie" dostałam zielone światło na kolejne starania [emoji16] Więc jeśli dobrze pójdzie, przeskoczę z Czerwcówek na Sierpniówki [emoji178] Pozdrawiam!
P.s Prześliczne te Wasze brzusie i Maluszki [emoji7]

No wreszcie się do nas odezwałaś [emoji38] ja czasem zaglądam do Was na staraczki i wiem ze u Ciebie wszystko dobrze, ale powiedz co się dzieje z Milką bo jakoś nie widzę Jej na wątku [emoji54] Wielkie buziaki ode mnie i trzymam kciuki za wszystkie staraczki [emoji109][emoji109][emoji109][emoji179]

No wreszcie się do nas odezwałaś [emoji38] ja czasem zaglądam do Was na staraczki i wiem ze u Ciebie wszystko dobrze, ale powiedz co się dzieje z Milką bo jakoś nie widzę Jej na wątku [emoji54] Wielkie buziaki ode mnie i trzymam kciuki za wszystkie staraczki [emoji109][emoji109][emoji109][emoji179]

Wiem, mogłam wcześniej napisać ale tak jakoś głupio mi było [emoji12] Milka zagląda na staraczki, było podejrzenie ciąży przed pierwszą @ ale testy były negatywne... Teraz pewnie znów działają, ale już parę dni nie pisała... Ogólnie u nas wszystko ok, działamy dalej i się nie poddajemy [emoji16] Mnie za tydzień czeka testowanie, a na razie wszystko zapowiada się obiecująco [emoji16] Cieszę się, ale i strach jest przeogromny [emoji20]

Wiem, mogłam wcześniej napisać ale tak jakoś głupio mi było [emoji12] Milka zagląda na staraczki, było podejrzenie ciąży przed pierwszą @ ale testy były negatywne... Teraz pewnie znów działają, ale już parę dni nie pisała... Ogólnie u nas wszystko ok, działamy dalej i się nie poddajemy [emoji16] Mnie za tydzień czeka testowanie, a na razie wszystko zapowiada się obiecująco [emoji16] Cieszę się, ale i strach jest przeogromny [emoji20]

Cześć laseczka! Jak dobrze że tak świetnie sobie radzicie. Cały czas czekamy na dobie wieści od was :)

Jadę do siostry, cały dzień mnie nie będzie, a limit neta w tel się skończył :( Do zobaczenia wieczorem! :D

Bellax jesli powiesz lekarzowi wszystko to co nam mysle ze nie bedzie robil zadnych problemow z cc... Pewnie wysle Cie do ortopedy po zaswiadczenie ze nie mozesz miec sn i to wszystko :)
Kasia super ze się odezwalas i podziwiam ze tak szybciutko sie pozbieralas :) mi zajelo to pol roku a o kolejna dzidzie zaczelismy starać się po 8mc... Jestes silna kobieta i powodzenia :*

oar8s65gmlqg37sx.png

Bellax jesli powiesz lekarzowi wszystko to co nam mysle ze nie bedzie robil zadnych problemow z cc... Pewnie wysle Cie do ortopedy po zaswiadczenie ze nie mozesz miec sn i to wszystko :)
Kasia super ze się odezwalas i podziwiam ze tak szybciutko sie pozbieralas :) mi zajelo to pol roku a o kolejna dzidzie zaczelismy starać się po 8mc... Jestes silna kobieta i powodzenia :*

oar8s65gmlqg37sx.png
Dziękuję Kochana [emoji8] Zabieg w całej tej sytuacji przyniósł mi ulgę i fizyczną i psychiczną... Nie było dzidziusia, nie było serduszka i chyba przez to lżej do tego podeszłam [emoji4]

reklama
Czekam na pobranie krwi. Specjalnie zalozylam obcisle ciuchy bo juz no nijak nie da sie ponylic ze to brzuch ciazowy ( do pracy zaloze marynarke ;) ) a nikt nawet sie nie ruszyl zeby miejsca siedzacego ustapic. To smutne...

m3sx9jcg8o411yy9.png

Do góry