reklama
KaSia86
Fanka BB :)
Cześć Mamusie [emoji178] Jak tu u Was miło! Cieszę się, że wszystko u Was ok [emoji4] Zaglądam do Was tu czasem, ale potrzebowałam czasu żeby dojść do siebie po zabiegu... Jestem już po kontrolnej wizycie, wszystko jest w porządku i "teoretycznie" dostałam zielone światło na kolejne starania [emoji16] Więc jeśli dobrze pójdzie, przeskoczę z Czerwcówek na Sierpniówki [emoji178] Pozdrawiam!
P.s Prześliczne te Wasze brzusie i Maluszki [emoji7]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Bellax123!
Mi raczej nie pozwolą rodzić naturalnie. Biodra są tak krzywe że dziecku może się coś stać ( jak chodze to kuleje, bo te biodra skracają jedną noge o 2cm). Moja mama bardzo się martwi czy ktoś wpadnie na to że ja muszę mieć cc ( odkąd skończyłam 6 lat ortopedzi i neurochirurdzy mówili że z ciąża to będą problemy i jak wgl donosze to cc). Jak się nie zgodzi moja lekarka na planowaną cc, to będę rodzic prywatnie - my poprostu wiemy że to nie jest nasz wymysł i moje dziecko może nie przeżyć naturalnego porodu.A planujesz znieczulenie do porodu? Bo jak tak to dopytaj lekarza czy możesz mieć przy swoim skrzywieniu. Ja też mam krzywy i wyczytałam o tym przed samym porodem ze mogą przez to odmówić i się stresowalam, ale okazało się ze jest ok.
Anulka.
No wreszcie się do nas odezwałaś [emoji38] ja czasem zaglądam do Was na staraczki i wiem ze u Ciebie wszystko dobrze, ale powiedz co się dzieje z Milką bo jakoś nie widzę Jej na wątku [emoji54] Wielkie buziaki ode mnie i trzymam kciuki za wszystkie staraczki [emoji109][emoji109][emoji109][emoji179]Cześć Mamusie [emoji178] Jak tu u Was miło! Cieszę się, że wszystko u Was ok [emoji4] Zaglądam do Was tu czasem, ale potrzebowałam czasu żeby dojść do siebie po zabiegu... Jestem już po kontrolnej wizycie, wszystko jest w porządku i "teoretycznie" dostałam zielone światło na kolejne starania [emoji16] Więc jeśli dobrze pójdzie, przeskoczę z Czerwcówek na Sierpniówki [emoji178] Pozdrawiam!
KaSia86
Wiem, mogłam wcześniej napisać ale tak jakoś głupio mi było [emoji12] Milka zagląda na staraczki, było podejrzenie ciąży przed pierwszą @ ale testy były negatywne... Teraz pewnie znów działają, ale już parę dni nie pisała... Ogólnie u nas wszystko ok, działamy dalej i się nie poddajemy [emoji16] Mnie za tydzień czeka testowanie, a na razie wszystko zapowiada się obiecująco [emoji16] Cieszę się, ale i strach jest przeogromny [emoji20]
Cześć laseczka! Jak dobrze że tak świetnie sobie radzicie. Cały czas czekamy na dobie wieści od wasWiem, mogłam wcześniej napisać ale tak jakoś głupio mi było [emoji12] Milka zagląda na staraczki, było podejrzenie ciąży przed pierwszą @ ale testy były negatywne... Teraz pewnie znów działają, ale już parę dni nie pisała... Ogólnie u nas wszystko ok, działamy dalej i się nie poddajemy [emoji16] Mnie za tydzień czeka testowanie, a na razie wszystko zapowiada się obiecująco [emoji16] Cieszę się, ale i strach jest przeogromny [emoji20]
Jadę do siostry, cały dzień mnie nie będzie, a limit neta w tel się skończył Do zobaczenia wieczorem!
KaSia86
Będę informowała na bieżąco [emoji16] Miłego dzionka [emoji8]Cześć laseczka! Jak dobrze że tak świetnie sobie radzicie. Cały czas czekamy na dobie wieści od was
Jadę do siostry, cały dzień mnie nie będzie, a limit neta w tel się skończył Do zobaczenia wieczorem!
Bellax jesli powiesz lekarzowi wszystko to co nam mysle ze nie bedzie robil zadnych problemow z cc... Pewnie wysle Cie do ortopedy po zaswiadczenie ze nie mozesz miec sn i to wszystko
Kasia super ze się odezwalas i podziwiam ze tak szybciutko sie pozbieralas mi zajelo to pol roku a o kolejna dzidzie zaczelismy starać się po 8mc... Jestes silna kobieta i powodzenia :*
Kasia super ze się odezwalas i podziwiam ze tak szybciutko sie pozbieralas mi zajelo to pol roku a o kolejna dzidzie zaczelismy starać się po 8mc... Jestes silna kobieta i powodzenia :*
KaSia86
Dziękuję Kochana [emoji8] Zabieg w całej tej sytuacji przyniósł mi ulgę i fizyczną i psychiczną... Nie było dzidziusia, nie było serduszka i chyba przez to lżej do tego podeszłam [emoji4]Bellax jesli powiesz lekarzowi wszystko to co nam mysle ze nie bedzie robil zadnych problemow z cc... Pewnie wysle Cie do ortopedy po zaswiadczenie ze nie mozesz miec sn i to wszystko
reklama
Zając Czerwcowy
Czekam na pobranie krwi. Specjalnie zalozylam obcisle ciuchy bo juz no nijak nie da sie ponylic ze to brzuch ciazowy ( do pracy zaloze marynarke ) a nikt nawet sie nie ruszyl zeby miejsca siedzacego ustapic. To smutne...