reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Gratuluje udanych wizyt :)
A ja nadal leżę i kuruję się. Głoea też mnie boli, ale to pewnie od kataru. Mam zwolnienie do końca tygodnia. Jutro musze jechać na badania krwi.
Cały czas odliczam do 7 grudnia...jeszcze tydzień ;)

Ja tez jutro na krew :) skierowanie od endokrynologa bo mam wizyte w poniedzialek :) ojjj juz za tydzien zobaczymy nasze maleństwa :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Ja musze zrobić badania na wizyte 7, cała lista badan z krwi i mocz.
Jeszcze tydzień...nie mogę się doczekać i już trochę denerwuje się. Jejku jejku musi byc dobrze!!!

Ojj ja tez sie denerwuje i coraz glupsze mysli mi przychodza do glowy :( na zasadzie co bedzie jesli... ? :( chcialabym to miec juz za sobą...
Pozniej 8.12 ide na badania krwi i moczu i ta okropną glukozę bo 12.12 mam eizyte u mojej gin i wystawiamy zaswiadczenie o ciazy dla pracodawcy :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ja z Amelia dostałam dwa kartony jakiś ulotek i gadżetów. Były pieluchy haggies, smoczki, butelka Avent, czapka, kilka numerów "Mamo to ja" I nie pamiętam już, ale jakieś duperele.

f2w3skjoapwrgv7j.png
A to też dostałyśmy, ale jeszcze będąc w szpitalu. Tylko to raczej w ramach akcji promocyjnej, bo u nas same próbki tam były... jakoś nie pamiętam, by na cokolwiek mi się to zdało.

p19uyx8dakwwcbe2.png

Ojj ja tez sie denerwuje i coraz glupsze mysli mi przychodza do glowy :( na zasadzie co bedzie jesli... ? :( chcialabym to miec juz za sobą...
Pozniej 8.12 ide na badania krwi i moczu i ta okropną glukozę bo 12.12 mam eizyte u mojej gin i wystawiamy zaswiadczenie o ciazy dla pracodawcy :)

m3sx9jcg8o411yy9.png
To mam podobnie z tymi głupimi myślami :( , ale co chwilę staram się je odgonić i myśleć pozytywnie!!! W pracy powiedziałam tylko pani dyrektor z prośbą o milczenie, po 7 powiem reszcie, choć chciałabym pracować do końca stycznia, ale zobaczymy jak to będzie.
Nie ukrywam, że też chciałabym być już po wizycie...ostatnio maleństwo widziałam 9 listopada.

Kochane gratulacje udanych wizyt [emoji4][emoji4] aż dzień staje się lepszy jak się słyszy tyle dobrych wiadomości [emoji4]

34bwyx8dkk6avua5.png

reklama
Do góry