reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Gratuluje udanych wizyt :)
A ja nadal leżę i kuruję się. Głoea też mnie boli, ale to pewnie od kataru. Mam zwolnienie do końca tygodnia. Jutro musze jechać na badania krwi.
Cały czas odliczam do 7 grudnia...jeszcze tydzień ;)

Ja tez jutro na krew :) skierowanie od endokrynologa bo mam wizyte w poniedzialek :) ojjj juz za tydzien zobaczymy nasze maleństwa :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Ja musze zrobić badania na wizyte 7, cała lista badan z krwi i mocz.
Jeszcze tydzień...nie mogę się doczekać i już trochę denerwuje się. Jejku jejku musi byc dobrze!!!

Ojj ja tez sie denerwuje i coraz glupsze mysli mi przychodza do glowy :( na zasadzie co bedzie jesli... ? :( chcialabym to miec juz za sobą...
Pozniej 8.12 ide na badania krwi i moczu i ta okropną glukozę bo 12.12 mam eizyte u mojej gin i wystawiamy zaswiadczenie o ciazy dla pracodawcy :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ja z Amelia dostałam dwa kartony jakiś ulotek i gadżetów. Były pieluchy haggies, smoczki, butelka Avent, czapka, kilka numerów "Mamo to ja" I nie pamiętam już, ale jakieś duperele.

f2w3skjoapwrgv7j.png
A to też dostałyśmy, ale jeszcze będąc w szpitalu. Tylko to raczej w ramach akcji promocyjnej, bo u nas same próbki tam były... jakoś nie pamiętam, by na cokolwiek mi się to zdało.

p19uyx8dakwwcbe2.png

Ojj ja tez sie denerwuje i coraz glupsze mysli mi przychodza do glowy :( na zasadzie co bedzie jesli... ? :( chcialabym to miec juz za sobą...
Pozniej 8.12 ide na badania krwi i moczu i ta okropną glukozę bo 12.12 mam eizyte u mojej gin i wystawiamy zaswiadczenie o ciazy dla pracodawcy :)

m3sx9jcg8o411yy9.png
To mam podobnie z tymi głupimi myślami :( , ale co chwilę staram się je odgonić i myśleć pozytywnie!!! W pracy powiedziałam tylko pani dyrektor z prośbą o milczenie, po 7 powiem reszcie, choć chciałabym pracować do końca stycznia, ale zobaczymy jak to będzie.
Nie ukrywam, że też chciałabym być już po wizycie...ostatnio maleństwo widziałam 9 listopada.

Kochane gratulacje udanych wizyt [emoji4][emoji4] aż dzień staje się lepszy jak się słyszy tyle dobrych wiadomości [emoji4]

34bwyx8dkk6avua5.png

reklama
Do góry