reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mniaaaam ! Sama robilas ? [emoji3] a maz mnie dzis pytal czy chce zurek czy pomidorową ;)

m3sx9jcg8o411yy9.png
Sama sama :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny kto na Żurek? [emoji3][emoji3]

1480527864-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mogę takich rzeczy Ale w brzuchu zaburczało jak nie wiem :) chyba kopytkami się poratuje :) Ale talerze to masz piękne! :)

Ja już sie melduję z domu. Wczoraj mnie wypuścili ze szpitala. Poprawiają mi sie te jelita Ale dziś rano wzięłam na czczo steryd i poszłam zwrócić. Pierwsze wymioty w ciazy i to sama woda i leki eh. Boję sie bać ten Encorton do końca ciąży, lekarze mówili, że jest bezpieczny Ale jak przeczytałam jakie są zagrożenia na ulotce to aż usiadłam. Czekam na 7.12 jak na zbawienie na wizytę u mojego giną. Zobaczymy co on na to powie....

Zielinka wyslij mi przepis na ten zurek [emoji3] tylko najlepiej taki dla globow bardzo dokladny [emoji14]
Natalia trzymam kciuki za jutrzejsze wyjscie do domu
Madziarra fajnie ze juz w domu jestes i lekarz na pewno wie co robi i nie pozwolilby zaszkodzic Twojej dzidzi :* wspolczuje wymiotow

oar8s65gmlqg37sx.png

hej dziewczyny ja od wczoraj miałam zrobione 3 razy usg .Wczoraj prywatnie genetyczne , dziś pojechałam do szpitala tylko na konsultacje ale doktor stwierdziła że zrobi mi usg , mowie jej że miałam wczoraj a ona że nic nie szkodzi oni mają inne procedury .W szpitalu przepisali mi aspirynę i kazali brać . Po szpitalu poszłam do pracy i powiedziałam mojemu ginekologowi że kazali mi brać aspirynę a on że po co? Zaprosił mnie na leżankę i powiedział ze sprawdzi przepływ krwi przez tętnice .Obie tętnice dobre lewa troszkę mniej i też kazał brać aspirynę .

hej dziewczyny ja od wczoraj miałam zrobione 3 razy usg .Wczoraj prywatnie genetyczne , dziś pojechałam do szpitala tylko na konsultacje ale doktor stwierdziła że zrobi mi usg , mowie jej że miałam wczoraj a ona że nic nie szkodzi oni mają inne procedury .W szpitalu przepisali mi aspirynę i kazali brać . Po szpitalu poszłam do pracy i powiedziałam mojemu ginekologowi że kazali mi brać aspirynę a on że po co? Zaprosił mnie na leżankę i powiedział ze sprawdzi przepływ krwi przez tętnice .Obie tętnice dobre lewa troszkę mniej i też kazał brać aspirynę .
Jak ja lubię taką zgodność lekarską...

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
A dlaczego masz brać aspiryne?

Do góry