reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Cześć dziewczyny, piszę do was bo nie wiem już co mam robić. Od wczoraj boli mnie podbrzusze. Takie momentami mam skurcze i trzymają chwilę. Plamien żadnych nie ma ale mam za to dużo takich wodnistych uplaw. Dzwoniłam do lekarza to powiedział mi że mam brać magnez i tyle. A mnie cały czas to boli, ogólnie słabo się czuje i w głowie mi się kręci, nie wiem czy to wszystko ma ze sobą związek. Boję się troszkę to dopiero 12tc+3 :(

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Zawroty głowy po 12hbd są zazwyczaj związane ze zwiększeniem przepływów krwi. Pij dużo, jeśli lekarz powiedział, ze ok to na pewno będzie dobrze! :)

Ja dziś.zaczęłam 12 tydzień i punktualnie wręcz zawroty głowy się zaczęły, co wstane z łóżka to masakra :/

reklama
Cześć dziewczyny, piszę do was bo nie wiem już co mam robić. Od wczoraj boli mnie podbrzusze. Takie momentami mam skurcze i trzymają chwilę. Plamien żadnych nie ma ale mam za to dużo takich wodnistych uplaw. Dzwoniłam do lekarza to powiedział mi że mam brać magnez i tyle. A mnie cały czas to boli, ogólnie słabo się czuje i w głowie mi się kręci, nie wiem czy to wszystko ma ze sobą związek. Boję się troszkę to dopiero 12tc+3 :(

A nie lepiej jakbyś pojechała na izbę przyjęć do szpitala?
Przynajmniej sprawdza czy z maluchem wszystko w porządku, i Tobie wtedy także ulzy...

Ja bym jeszcze nospę wzięła. Bo ona działa rozkurczowo. Dużo leżenia. Jak po 1-2 dniach przejdzie to ok, a jak nie to do lekarza. To co ja bym zrobiła.

A zawroty głowy w 13 tyg w związku z praca łożyska, które ponoć w tym czasie przejmuje pracę. Wiec to ok.

oar8pg4njr6t44vs.png

A nie lepiej jakbyś pojechała na izbę przyjęć do szpitala?
Przynajmniej sprawdza czy z maluchem wszystko w porządku, i Tobie wtedy także ulzy...
Ja miałam wczoraj wizytę i lekarz mówił że wszystko w porządku. Poczekam jeszcze troszkę jak nie przejdzie to biorę siostrę i do szpitala

Ja bym jeszcze nospę wzięła. Bo ona działa rozkurczowo. Dużo leżenia. Jak po 1-2 dniach przejdzie to ok, a jak nie to do lekarza. To co ja bym zrobiła.

A zawroty głowy w 13 tyg w związku z praca łożyska, które ponoć w tym czasie przejmuje pracę. Wiec to ok.

oar8pg4njr6t44vs.png
Tylko ze mnie już pobolewa od wczoraj. I mogła bym wogole nie jeść. Czuję się taka słaba i otumaniona :(

Ja wlasnie mam infekcję i też bóle podbrzusza plus taka wydzielina (z tym, że u mnie gęsta)

74703e3ksg0ul1uj.png

reklama
Do góry