Zglaszam sie :-) po 10 bylam na wizycie a dopiero weszlam do domu,od rana nie bylam jaki szalony dzien:-) dzidzia rosnie jak na drozdzach ma juz 4 cm,machala do nas raczkami i nozkami.slyszelismy piekne serduszko ponownie,ladnie jest wyksztalcone juz :-) za dwa tygodnie 30 listopada bedzie usg genetyczne :-) maz przy mnie byl i ogladalismy razem nasze malenstwo,aaa i mam wreszcie karte ciazy no i dzidzia nie jest juz o tyle mlodsza...teraz wychodzi ok.3 dni jedynie roznicy od miesiaczki :-) nasz maly olbrzymek :-)
reklama
Bellax123!
Fanka BB :)
Gratulacje na usg genetyczne idziemy w takim razie razemZglaszam sie :-) po 10 bylam na wizycie a dopiero weszlam do domu,od rana nie bylam jaki szalony dzien:-) dzidzia rosnie jak na drozdzach ma juz 4 cm,machala do nas raczkami i nozkami.slyszelismy piekne serduszko ponownie,ladnie jest wyksztalcone juz :-) za dwa tygodnie 30 listopada bedzie usg genetyczne :-) maz przy mnie byl i ogladalismy razem nasze malenstwo,aaa i mam wreszcie karte ciazy no i dzidzia nie jest juz o tyle mlodsza...teraz wychodzi ok.3 dni jedynie roznicy od miesiaczki :-) nasz maly olbrzymek :-)
Zglaszam sie :-) po 10 bylam na wizycie a dopiero weszlam do domu,od rana nie bylam jaki szalony dzien:-) dzidzia rosnie jak na drozdzach ma juz 4 cm,machala do nas raczkami i nozkami.slyszelismy piekne serduszko ponownie,ladnie jest wyksztalcone juz :-) za dwa tygodnie 30 listopada bedzie usg genetyczne :-) maz przy mnie byl i ogladalismy razem nasze malenstwo,aaa i mam wreszcie karte ciazy no i dzidzia nie jest juz o tyle mlodsza...teraz wychodzi ok.3 dni jedynie roznicy od miesiaczki :-) nasz maly olbrzymek :-)
A ja myślałam że dzis mialas usg genetyczne.Cos mi sie chyba pomyliło.Ja mam dokładnie za tydzień i coś mi sie wydaje że 11tydz+ 1 dzien to za wcześnie na usg genetyczne.
rudziutka38
Super gratulujęZglaszam sie :-) po 10 bylam na wizycie a dopiero weszlam do domu,od rana nie bylam jaki szalony dzien:-) dzidzia rosnie jak na drozdzach ma juz 4 cm,machala do nas raczkami i nozkami.slyszelismy piekne serduszko ponownie,ladnie jest wyksztalcone juz :-) za dwa tygodnie 30 listopada bedzie usg genetyczne :-) maz przy mnie byl i ogladalismy razem nasze malenstwo,aaa i mam wreszcie karte ciazy no i dzidzia nie jest juz o tyle mlodsza...teraz wychodzi ok.3 dni jedynie roznicy od miesiaczki :-) nasz maly olbrzymek :-)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
aanjaa
Juz po odginał mi macice, bo byla mocno zagieta w tyl :\ z dzidzia i wynikami wszystko ok. 9t4d
Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom
Anula1988
Juz po odginał mi macice, bo byla mocno zagieta w tyl :\ z dzidzia i wynikami wszystko ok. 9t4d
Piekne maleństwo, gratulacje
Zając Czerwcowy
Dziewczyny gratulacje :-*
Mam cos dziwnego. Od paru dni wieczorem nie nadaje sie do zycia. Mdli mnie, zbiera mi sie slina w ustach jak do wymiotow... sadzilam ze mdlosci to raczej poranne a nie wieczorne... :-/
Mam cos dziwnego. Od paru dni wieczorem nie nadaje sie do zycia. Mdli mnie, zbiera mi sie slina w ustach jak do wymiotow... sadzilam ze mdlosci to raczej poranne a nie wieczorne... :-/
reklama
tynka2506
U nas dzisiaj pierwsze badanie prenatalne dzidzia się tak ruszała ze ciężki było ja zbadać . Ale wszystko w porządku jestem tylko rozczarowana jakością zdjęcia jedna z najlepszych klinik w naszym mieście a taka słaba jakość na ekranie było super widać ale zdjęcie kiepskie ( wklejam w odpowiednim wątku żeby nie spamować ) pani doktor powiedziała ze skłania się ku dziewczynce ale jeszcze nic nie wiadomo. Mąż był troszkę rozczarowany bo ma 4 siostry i pragnął synka ale w sumie na tym etapie to jeszcze mało co widać
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom