Hej kobietki dawno mnie tutaj nie bylo... Nie mam na nic sily mdlosci nie daja mi zyc do tego synek zrobil sie baaardzo absorbujacy... Mam nadzieje ze u Was wszystko ok postaram sir wpadac częściej... Moze te mdlosci mina w koncu...
reklama
Współczuję Ja mam tatę w szpitaluA mi dziś zmarła babcia na zawał [emoji53]
zielinka
Fanka BB :)
*Emkaa* wyrazy współczucia [emoji45]
*motylek05* gratulacje [emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
*motylek05* gratulacje [emoji4]
Marciotek88
Ogromne gratulacje, piękna fasolka ;-) :-)
Mój kurczaczek! Cale 1.43 cm szczescia! Serduszko biło! Wszystko wporzadku, aż sie popłakalam u lekarza jak uslyszalam bicie serduszka...co za emocje! Jestem taka szczesliwa! Założył mi karte ciąży.mase badań i za 3 tyg. Kolejna wizyta.
Cześć dziewczyny, piszę do was bo nie wiem już co mam robić. Od wczoraj boli mnie podbrzusze. Takie momentami mam skurcze i trzymają chwilę. Plamien żadnych nie ma ale mam za to dużo takich wodnistych uplaw. Dzwoniłam do lekarza to powiedział mi że mam brać magnez i tyle. A mnie cały czas to boli, ogólnie słabo się czuje i w głowie mi się kręci, nie wiem czy to wszystko ma ze sobą związek. Boję się troszkę to dopiero 12tc+3
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
zielinka
U nas wizyta za tydzień w czwartek i tez swiruje. Z nudów robie zdjęcia jedzeniu juz hahah [emoji23][emoji23]
Załączniki
Marciotek88
Wiem co czujesz :-( też mam wizytę 28.11 ale doczekać tego terminu to graniczy z cudem :-oZazdroszczę wam tych dzisiejszych wizyt i super fotek... Ja niestety mam dopiero ostatniego i trochę ciężko wytrzymać... Niby nic się nie dzieje ale człowiek ciekawski z natury i chciałby wiedzieć co tam w brzuszku piszczy....
Zając Czerwcowy
Ale pyszna rybka! Szkoda ze mnie odrzuca na sama mysl :-(U nas wizyta za tydzień w czwartek i tez swiruje. Z nudów robie zdjęcia jedzeniu juz hahah [emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 783292
Smacznego !
A ja dopiero 7.12 [emoji35]
reklama
zielinka
Też tak miałam jeszcze tydzień temu ! Trzymam kciuki żeby przeszło [emoji109][emoji110]Ale pyszna rybka! Szkoda ze mnie odrzuca na sama mysl :-(
Smacznego !