reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny gratulacje :-*
Mam cos dziwnego. Od paru dni wieczorem nie nadaje sie do zycia. Mdli mnie, zbiera mi sie slina w ustach jak do wymiotow... sadzilam ze mdlosci to raczej poranne a nie wieczorne... :-/

m3sx9jcg8o411yy9.png
Ja mialam identycznie z rana mdlilo jak zjadlam sniadanie to bylo nawet znosnie potem musialam tak ok 2h cos jesc ,przegryzac i nie bylo az tak zle a na wieczor powtorka z rana. Chcialam tylko jak najszybciej zasnac

reklama
Gratulacje dziewczyny,same dobre wiadomosci:)

Az mnie dziwi,ze na takim etapie lekarze juz przypuszczaja jaka jest dana plec dziecka:) Chyba,i ja podpytam na usg czy cos juz widac:)

Dziewczyny gratulacje :-*
Mam cos dziwnego. Od paru dni wieczorem nie nadaje sie do zycia. Mdli mnie, zbiera mi sie slina w ustach jak do wymiotow... sadzilam ze mdlosci to raczej poranne a nie wieczorne... :-/

m3sx9jcg8o411yy9.png

Zając ja mam tak samo od jakiegoś czasu. jestem nie do życia wieczorami :( teraz po łyczku popijam herbatę, żeby nie wymiotować :(

Gratulacje dziewczyny,same dobre wiadomosci:)

Az mnie dziwi,ze na takim etapie lekarze juz przypuszczaja jaka jest dana plec dziecka:) Chyba,i ja podpytam na usg czy cos juz widac:)

Kasia mi w poprzedniej ciąży na USG w 12t5d lekarz też powiedział, ze jest przekonany, ze to chłopak i faktycznie mamy Szymonka :) to jest bardzo realne, aby na tym etapie ustalić płeć. zarówno i męskie i żeńskie narządy płciowe w tym okresie są podobnymi "kikutami", tylko różni się ich kąt ustawienia względem ciała płodu, stąd jeśli maluch dobrze się ustawi to ustalenie płci jest możliwe :)

A ja jednak nie wytrzynalam i umowilam się do ginekologa na jutro na godzinę 13 !!! Ciężko było kogokolwiek znaleźć i w końcu do Invicty w Gdańsku w Madisonie się udało. Dziewczyny z Trójmiasta czy któraś wie coś o dr Beacie Olszak-sokołowskiej? Zawsze jak do kogoś się łatwo dostać to się obawiam, że po prostu słaby lekarz i nie ma chętnych ;) Cieszę się mimo wszystko, że już jutro się czegoś dowiem i mam nadzieję że nerwy okażą się zbędne

Napisane na MI NOTE Pro w aplikacji Forum BabyBoom

Ufff czyli jestem normalną ciężarną ;-) rano jest idealnie nic mi nie dolega. W pracy misze cos skubac, ale kolo 18 zaczyna sie jazda... mdlosci, ślina, bulgoty w brzuchu...oby wlasnie jak najszybciej sie polozyc i nic nie robić. O seksie juz nie wspomne bo wieczorem nie wchodzi w gre w ogole :p a ze rano moj maz wychodzi o 5 z domu to rano tez nie :p niedlugo bede sfrustrowana ! [emoji28]

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ufff czyli jestem normalną ciężarną ;-) rano jest idealnie nic mi nie dolega. W pracy misze cos skubac, ale kolo 18 zaczyna sie jazda... mdlosci, ślina, bulgoty w brzuchu...oby wlasnie jak najszybciej sie polozyc i nic nie robić. O seksie juz nie wspomne bo wieczorem nie wchodzi w gre w ogole :p a ze rano moj maz wychodzi o 5 z domu to rano tez nie :p niedlugo bede sfrustrowana ! [emoji28]

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ja też z rana po śniadaniu mam najwięcej energi, wtedy jeszcze jestem w stanie coś porobić w domu i aktywnie pobawić z synkiem. Natomiast wraz z mijajacymi godzinami cala moc gdzieś ulatuje i już koło 17. jestem jak dętka.

reklama
Do góry