reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny gratulacje :-*
Mam cos dziwnego. Od paru dni wieczorem nie nadaje sie do zycia. Mdli mnie, zbiera mi sie slina w ustach jak do wymiotow... sadzilam ze mdlosci to raczej poranne a nie wieczorne... :-/

m3sx9jcg8o411yy9.png
Ja mialam identycznie z rana mdlilo jak zjadlam sniadanie to bylo nawet znosnie potem musialam tak ok 2h cos jesc ,przegryzac i nie bylo az tak zle a na wieczor powtorka z rana. Chcialam tylko jak najszybciej zasnac

reklama
Gratulacje dziewczyny,same dobre wiadomosci:)

Az mnie dziwi,ze na takim etapie lekarze juz przypuszczaja jaka jest dana plec dziecka:) Chyba,i ja podpytam na usg czy cos juz widac:)

Dziewczyny gratulacje :-*
Mam cos dziwnego. Od paru dni wieczorem nie nadaje sie do zycia. Mdli mnie, zbiera mi sie slina w ustach jak do wymiotow... sadzilam ze mdlosci to raczej poranne a nie wieczorne... :-/

m3sx9jcg8o411yy9.png

Zając ja mam tak samo od jakiegoś czasu. jestem nie do życia wieczorami :( teraz po łyczku popijam herbatę, żeby nie wymiotować :(

Gratulacje dziewczyny,same dobre wiadomosci:)

Az mnie dziwi,ze na takim etapie lekarze juz przypuszczaja jaka jest dana plec dziecka:) Chyba,i ja podpytam na usg czy cos juz widac:)

Kasia mi w poprzedniej ciąży na USG w 12t5d lekarz też powiedział, ze jest przekonany, ze to chłopak i faktycznie mamy Szymonka :) to jest bardzo realne, aby na tym etapie ustalić płeć. zarówno i męskie i żeńskie narządy płciowe w tym okresie są podobnymi "kikutami", tylko różni się ich kąt ustawienia względem ciała płodu, stąd jeśli maluch dobrze się ustawi to ustalenie płci jest możliwe :)

A ja jednak nie wytrzynalam i umowilam się do ginekologa na jutro na godzinę 13 !!! Ciężko było kogokolwiek znaleźć i w końcu do Invicty w Gdańsku w Madisonie się udało. Dziewczyny z Trójmiasta czy któraś wie coś o dr Beacie Olszak-sokołowskiej? Zawsze jak do kogoś się łatwo dostać to się obawiam, że po prostu słaby lekarz i nie ma chętnych ;) Cieszę się mimo wszystko, że już jutro się czegoś dowiem i mam nadzieję że nerwy okażą się zbędne

Napisane na MI NOTE Pro w aplikacji Forum BabyBoom

Ufff czyli jestem normalną ciężarną ;-) rano jest idealnie nic mi nie dolega. W pracy misze cos skubac, ale kolo 18 zaczyna sie jazda... mdlosci, ślina, bulgoty w brzuchu...oby wlasnie jak najszybciej sie polozyc i nic nie robić. O seksie juz nie wspomne bo wieczorem nie wchodzi w gre w ogole :p a ze rano moj maz wychodzi o 5 z domu to rano tez nie :p niedlugo bede sfrustrowana ! [emoji28]

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ufff czyli jestem normalną ciężarną ;-) rano jest idealnie nic mi nie dolega. W pracy misze cos skubac, ale kolo 18 zaczyna sie jazda... mdlosci, ślina, bulgoty w brzuchu...oby wlasnie jak najszybciej sie polozyc i nic nie robić. O seksie juz nie wspomne bo wieczorem nie wchodzi w gre w ogole :p a ze rano moj maz wychodzi o 5 z domu to rano tez nie :p niedlugo bede sfrustrowana ! [emoji28]

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ja też z rana po śniadaniu mam najwięcej energi, wtedy jeszcze jestem w stanie coś porobić w domu i aktywnie pobawić z synkiem. Natomiast wraz z mijajacymi godzinami cala moc gdzieś ulatuje i już koło 17. jestem jak dętka.

reklama
Do góry