reklama
motylek05
Fanka BB :)
Idz kochana jak najszybciej do lekarza! Zamista pisać czarne scenariusze ! Nerwy maluszkowi nie pomogą. Jak cos sie dzieje to lepiej teraz zadziałać niż mialobybyc w poniedzialek za późno!Mamuśki tu takie piękne zdjęcia się pojawiają i pierwsza informacja o płci a ja jestem w rozsypce :/ Tak skojarzylam, że u mnie pojawienie sie plamienia było równocześnie z minięciem objawów ciążowych, a miałam je wcześniej naprawdę bardzo nasilone i wszystkie z możliwych jednocześnie. Przeczytałam o obumarciach ciąży i się zalamalam bo dziewczyny piszą że tak to właśnie wyglądało, że zaczęły się plamienia i nagle brak objawów ciąży... Wiem, że głupio robię, że się zamartwiam bo to tylko pogarsza sytuację ale to jest silniejsze ode mnie. Mam najczarniejsze myśli i złe przeczucia
Do ginekologa idę w poniedziałek, jeżeli coś jest nie tak to on nic nie zmieni nawet jak pojadę szybciej, nawet mi się nie chce żadnego na gwałt szukać...
Napisane na MI NOTE Pro w aplikacji Forum BabyBoom
motylek05
Mój kurczaczek! Cale 1.43 cm szczescia! Serduszko biło! Wszystko wporzadku, aż sie popłakalam u lekarza jak uslyszalam bicie serduszka...co za emocje! Jestem taka szczesliwa! Założył mi karte ciąży.mase badań i za 3 tyg. Kolejna wizyta.
klaudusiaNK
Super! Gratuluję!
Mój kurczaczek! Cale 1.43 cm szczescia! Serduszko biło! Wszystko wporzadku, aż sie popłakalam u lekarza jak uslyszalam bicie serduszka...co za emocje! Jestem taka szczesliwa! Założył mi karte ciąży.mase badań i za 3 tyg. Kolejna wizyta.
Kasiaaa89
Zaciekawiona BB
Super male wielkie szczescie
U
użytkownik 16
Gość
Mówiłam ze wszystko będzie oki. Gratuluje
mlodamama21
reklama
an93
Emkaa wyrazy współczucia,trzymaj się!
Motylek05-super gratulacje! Mi niestety moja gin na wizycie(2tyg temu) nie dała posłuchać serduszka.. w ogóle usg to z 10sekund trwało..teraz mam wizyte w poniedziałek,mam nadzieję,że tym razem będzie inaczej.
Motylek05-super gratulacje! Mi niestety moja gin na wizycie(2tyg temu) nie dała posłuchać serduszka.. w ogóle usg to z 10sekund trwało..teraz mam wizyte w poniedziałek,mam nadzieję,że tym razem będzie inaczej.