reklama
nahia
Zaangażowana w BB
Dziewczyny czekam pod gabinetem, mam dopiero na 17 ale ze stresu przejechalam wcześniej jest ze mną mój partner i nie wiem jak to zagadać aby był w czasie usg . Czy np wejść najpierw sama i zapytać czy na czas usg mogę go poprosić czy od razu mamy wspólnie wejść...? Jak myślicie?
Napisane na MI NOTE Pro w aplikacji Forum BabyBoom
Arya88
Fanka BB :)
Dziewczyny czekam pod gabinetem, mam dopiero na 17 ale ze stresu przejechalam wcześniej jest ze mną mój partner i nie wiem jak to zagadać aby był w czasie usg . Czy np wejść najpierw sama i zapytać czy na czas usg mogę go poprosić czy od razu mamy wspólnie wejść...? Jak myślicie?
W poprzedniej ciąży wchodzilam sama, a po badaniu lekarz wołał męża na usg.
Teraz zawołałam męża po usg i razem rozmawialiśmy z lekarzem
nahia
Zaangażowana w BB
Jest dzidzia, jest serduszko, widziałam jak pięknie pyka!!! Ciąża kilka dni młodsza, wg Pani ginekolog 6t 6d Jestesmy szczęśliwi!!!
GratulacjeJest dzidzia, jest serduszko, widziałam jak pięknie pyka!!! Ciąża kilka dni młodsza, wg Pani ginekolog 6t 6d Jestesmy szczęśliwi!!!
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Super nie ma to jak dobre wieściJest dzidzia, jest serduszko, widziałam jak pięknie pyka!!! Ciąża kilka dni młodsza, wg Pani ginekolog 6t 6d Jestesmy szczęśliwi!!!
Karabesque
Zaangażowana w BB
U mnie też już serducho dzisiaj było widać! Samo szczęście! Dokładnie 1,64cm.
madziarra21
Fanka BB :)
Serduszek gratuluję! Niech teraz rosną zdrowo
No a ja jak obiecałam tak dotrzymuje słowa i przestaje wymyślać jakieś głupie głupoty! Bobo do mnie pomachało rączką i puścili do domu z usg wychodzi 10g3d więc wszystko okej ale nie wiem ile ma cm bo nie spytałam z tego wszystkiego. Najważniejsze że wszystko okej a na bóle mam brać nospie i paraceatamol.
No a ja jak obiecałam tak dotrzymuje słowa i przestaje wymyślać jakieś głupie głupoty! Bobo do mnie pomachało rączką i puścili do domu z usg wychodzi 10g3d więc wszystko okej ale nie wiem ile ma cm bo nie spytałam z tego wszystkiego. Najważniejsze że wszystko okej a na bóle mam brać nospie i paraceatamol.
reklama