reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Po 12 tygodniach na pewno minie . Zola poczujesz to co ja w pierwszej ciąży - jakbym z dnia na dzień się na nowo narodziła. Dobrze masz kochana , że nie muszisz rano wstawać- ja dziś jechałam w autobusie rano cały czas myśląc czy zwymiotuje czy nie [emoji23]

f2w3skjoapwrgv7j.png
Jak ja wam nie zazdroszczę aż takich objawów. Aczkolwiek jakieś delikatne by sie mogły pojawić dopóki ruchów bobo nie poczuje :) bo chyba dopiero wtedy będę trochę spkojniejsza jak dzidzię będę codziennie czula. Dziś dr robił mi USG przez brzuch juz i ładnie było wszystko widać i maluszek machał rączkami a nóżkami odpychał się od ścianki i tak sobie skakał. No co za boskie uczucie, prawie sie poplakalam jak zobaczyłam, że wszystko w porządku :)

reklama
Jak ja wam nie zazdroszczę aż takich objawów. Aczkolwiek jakieś delikatne by sie mogły pojawić dopóki ruchów bobo nie poczuje :) bo chyba dopiero wtedy będę trochę spkojniejsza jak dzidzię będę codziennie czula. Dziś dr robił mi USG przez brzuch juz i ładnie było wszystko widać i maluszek machał rączkami a nóżkami odpychał się od ścianki i tak sobie skakał. No co za boskie uczucie, prawie sie poplakalam jak zobaczyłam, że wszystko w porządku :)

A jak ja Ci zazdroszczę, z widziałaś jak twoja dzidzia macha rączkami i nóżkami- ja następne USG będę miała za miesiąc [emoji53]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Wytrzymasz? Hehe ja już miałam do tej pory 3 usg. Taka niecierpliwa jestem no i o. :)

Niestety , mój ginekolog kazał mi przyjść na USG dopiero w 12 tc. Na IP od razu by mnie wpakowali na patologię ciąży na 2 doby- moja szwgierka ostatnio była i ją wpakowali. Chyba , że pójdę prywatnie a to kosztuje 160zl . Ja dopiero 2.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Niestety , mój ginekolog kazał mi przyjść na USG dopiero w 12 tc. Na IP od razu by mnie wpakowali na patologię ciąży na 2 doby- moja szwgierka ostatnio była i ją wpakowali. Chyba , że pójdę prywatnie a to kosztuje 160zl . Ja dopiero 2.

f2w3skjoapwrgv7j.png
Mnie sie pytała na IP czy chce zostać na oddziale. Powiedziałam że jak nie będzie takiej konieczności to nie no i tylko dr zbadał i do domu. Ale kartę ta szpitalną i tak mi założyła od razu.

reklama
Do góry