reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja wieczorem czuję napięcie a tak to od dłuższego czasu mam taki rwący ból przy wstawaniu a nawet obracaniu się w łóżku. Muszę poruszać się ostrożnie i powoli wtedy jest ok.
Ja też mam taki rwący ból po lewej stronie brzucha. Niepokoje się , ale staram sobie nic nie wmawiać.

Nahia- Gratulacje !! [emoji4]

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Dziewczyny ja uważam ze internet to nie jest najlepsza rzecz dla nas kobiet w ciąży ja już przestałam czytać o tych wszystkich objawach i braku objawów . Kasiu ja na twoim miejscu zaczekałaby do czwartku na wizytę każdy dzień to większa szansa ze się coś pojawi. Jeśli chodzi i jakość usg to niestety nie wszystko zależy od sprzętu ale również od nas naszej takanki tłuszczowej u wielu innych czynników . Mnie 16 listopada czekają badania prenatalne do tego czasu żadnej wizyty wiec uczę się cierpliwości . Dzisiaj znowu wymiotowałam a już miałam pare dni spokoju :)

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Ja jeszcze nie potrafię się do końca cieszyć ta ciąża mimo, że jest bardzo wyczekana.. Ciągle wymiotuje, słabo się czuje i zero energii we mnie :( spałabym całe dnie, sprzątać nie mam siły. Eh...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Po 12 tygodniach na pewno minie . Zola poczujesz to co ja w pierwszej ciąży - jakbym z dnia na dzień się na nowo narodziła. Dobrze masz kochana , że nie muszisz rano wstawać- ja dziś jechałam w autobusie rano cały czas myśląc czy zwymiotuje czy nie [emoji23]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ja też ciągle chodze i śpię., bez energi jestem. Mdli mnie caly czas i do tego doszly bóle podbrzusza. I jak wstaje to tak mnie ciągnie w środku.

wniduay3s76h08au.png

reklama
Po 12 tygodniach na pewno minie . Zola poczujesz to co ja w pierwszej ciąży - jakbym z dnia na dzień się na nowo narodziła. Dobrze masz kochana , że nie muszisz rano wstawać- ja dziś jechałam w autobusie rano cały czas myśląc czy zwymiotuje czy nie [emoji23]

f2w3skjoapwrgv7j.png
Wierzę Ci na słowo Emkaa :) kiedyś płakałam bo nie udawało nam się zajść w ciążę a teraz mówię mężowi co on mi zrobił[emoji14]z tym wstawaniem to prawda, chyba nie dałabym rady pracować w takim stanie. Podziwiam Ciebie, że dajesz radę.. silna kobieta jesteś. To czekam do 2 trymestru, może w końcu wrócę do życia.

Do góry