reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja wieczorem czuję napięcie a tak to od dłuższego czasu mam taki rwący ból przy wstawaniu a nawet obracaniu się w łóżku. Muszę poruszać się ostrożnie i powoli wtedy jest ok.
Ja też mam taki rwący ból po lewej stronie brzucha. Niepokoje się , ale staram sobie nic nie wmawiać.

Nahia- Gratulacje !! [emoji4]

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Dziewczyny ja uważam ze internet to nie jest najlepsza rzecz dla nas kobiet w ciąży ja już przestałam czytać o tych wszystkich objawach i braku objawów . Kasiu ja na twoim miejscu zaczekałaby do czwartku na wizytę każdy dzień to większa szansa ze się coś pojawi. Jeśli chodzi i jakość usg to niestety nie wszystko zależy od sprzętu ale również od nas naszej takanki tłuszczowej u wielu innych czynników . Mnie 16 listopada czekają badania prenatalne do tego czasu żadnej wizyty wiec uczę się cierpliwości . Dzisiaj znowu wymiotowałam a już miałam pare dni spokoju :)

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Ja jeszcze nie potrafię się do końca cieszyć ta ciąża mimo, że jest bardzo wyczekana.. Ciągle wymiotuje, słabo się czuje i zero energii we mnie :( spałabym całe dnie, sprzątać nie mam siły. Eh...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Po 12 tygodniach na pewno minie . Zola poczujesz to co ja w pierwszej ciąży - jakbym z dnia na dzień się na nowo narodziła. Dobrze masz kochana , że nie muszisz rano wstawać- ja dziś jechałam w autobusie rano cały czas myśląc czy zwymiotuje czy nie [emoji23]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ja też ciągle chodze i śpię., bez energi jestem. Mdli mnie caly czas i do tego doszly bóle podbrzusza. I jak wstaje to tak mnie ciągnie w środku.

wniduay3s76h08au.png

reklama
Po 12 tygodniach na pewno minie . Zola poczujesz to co ja w pierwszej ciąży - jakbym z dnia na dzień się na nowo narodziła. Dobrze masz kochana , że nie muszisz rano wstawać- ja dziś jechałam w autobusie rano cały czas myśląc czy zwymiotuje czy nie [emoji23]

f2w3skjoapwrgv7j.png
Wierzę Ci na słowo Emkaa :) kiedyś płakałam bo nie udawało nam się zajść w ciążę a teraz mówię mężowi co on mi zrobił[emoji14]z tym wstawaniem to prawda, chyba nie dałabym rady pracować w takim stanie. Podziwiam Ciebie, że dajesz radę.. silna kobieta jesteś. To czekam do 2 trymestru, może w końcu wrócę do życia.

Do góry