reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny dużo piszecie nie ogarniam Kasiu trzymam kciuki żeby wszystko było ok . Powiedzcie mi co mam z katarem zrobić bo już się wykańczam

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
ja katar u siebie i u syna leczylam spacerami. plus owoce z Wit C i ewentualnie inhalacje. Jak tylko coś zaczyna łapać di porządny spacer, wietrzenie domu i nic się nie rozwija

Jejku ja teraz sie tez zaczynam martwić czy wszystko dobrze z moim dzidziusiem, a do kolejnej wizyty jeszcze 8 dni. A na wizytę muszę zrobić jeszcze komplet badań.

Kasiu jak nic sie nie dzieje to ja bym poczekala do czwartku na wizytę! Nie nakręcaj sie. Musi być dobrze!

Dziewczyny czy Was też brzuch ciągnie. Tz. Jak wstaje to mnie tak wszystko ciagnie w środku. Ogolnie mam taki ćmiący ból.

wniduay3s76h08au.png
Ja tak mam z tym bólem. Tylko to juz trwa od kilku dni i przechodzi mi po nospie na pół godzinki i znowu wraca. Przyjadę się jednak na IP wieczorem bo wolę wiedzieć co się dzieje, tyle że ja mam chore jelita i to od tego może też tak boleć ale wole sie upewnić.
Dziewczyny dużo piszecie nie ogarniam Kasiu trzymam kciuki żeby wszystko było ok . Powiedzcie mi co mam z katarem zrobić bo już się wykańczam

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na katar dostalam w aptece ibupron zatoki w sprayu , na ulotce pisze że dozwolone w ciazy. W dwa dni było po Katarze.

Suelen coś będziesz miała robione czy na razie leżysz?

U nas odrobinę lepiej, na razie gorączka nie skoczyła u córy. Zrobiłyśmy w ramach nudów w domu lizaki z palonego cukru. Polecam, smak dzieciństwa:-D

140.jpg

Załączniki

• 140.jpg
    140.jpg
    56,5 KB · Wyświetleń: 267
reklama
Madziarra Ty już zaczynasz 11 tydzień wg suwaczka, wooow, bosko ♡

No niby tak ale jakoś niespokojna jestem. Jadę do mamy zrobić sernik z dyni a później na IP mam nadzieję, że mnie uspokaja...
Usg genetyczne mi gin zrobi chyba 9.11 bo wtedy mam wizytę prywatna i to będzie 11t1d ...
Ja tak porostu trochę nie dowierzam jeszcze w ta ciążę bo to moja 4 a mam jedna córeczkę...

Do góry