reklama
karola1234
Zaciekawiona BB
ja katar u siebie i u syna leczylam spacerami. plus owoce z Wit C i ewentualnie inhalacje. Jak tylko coś zaczyna łapać di porządny spacer, wietrzenie domu i nic się nie rozwijaDziewczyny dużo piszecie nie ogarniam Kasiu trzymam kciuki żeby wszystko było ok . Powiedzcie mi co mam z katarem zrobić bo już się wykańczam
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
madziarra21
Fanka BB :)
Ja tak mam z tym bólem. Tylko to juz trwa od kilku dni i przechodzi mi po nospie na pół godzinki i znowu wraca. Przyjadę się jednak na IP wieczorem bo wolę wiedzieć co się dzieje, tyle że ja mam chore jelita i to od tego może też tak boleć ale wole sie upewnić.
Ja na katar dostalam w aptece ibupron zatoki w sprayu , na ulotce pisze że dozwolone w ciazy. W dwa dni było po Katarze.Dziewczyny dużo piszecie nie ogarniam Kasiu trzymam kciuki żeby wszystko było ok . Powiedzcie mi co mam z katarem zrobić bo już się wykańczam
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
karola1234
Zaciekawiona BB
Za chwilę chyba badanie przeziernosci ?Madziarra Ty już zaczynasz 11 tydzień wg suwaczka, wooow, bosko ♡
*Vanilia*
Moderatorka
reklama
madziarra21
Fanka BB :)
Madziarra Ty już zaczynasz 11 tydzień wg suwaczka, wooow, bosko ♡
No niby tak ale jakoś niespokojna jestem. Jadę do mamy zrobić sernik z dyni a później na IP mam nadzieję, że mnie uspokaja...
Usg genetyczne mi gin zrobi chyba 9.11 bo wtedy mam wizytę prywatna i to będzie 11t1d ...
Ja tak porostu trochę nie dowierzam jeszcze w ta ciążę bo to moja 4 a mam jedna córeczkę...