reklama
madziarra21
Fanka BB :)
Nie znane, najpierw było poronienie samoistne w 6 tyg, później urodzilam corcie a rok temu poronienie zatrzymane w 8 tyg. Robili niby badania histopat. Ale nic nie wyszło. Więc statystycznie teraz powinna być zdrowa Ciąża jak się okaże wieczorem ze wszystko okej to obiecuje sobie że kończę ze schizowaniemmadziara a znane są przyczyny poprzednich strat ciąż? jak nie chcesz nie odpowiadaj
Suelen oj biedna Ty. Musisz wytrzymać, zeby potem było wszystko dobrze
anika84
Mam identycznie i jestem pewna że teraz będzie dobrze bo musiNie znane, najpierw było poronienie samoistne w 6 tyg, później urodzilam corcie a rok temu poronienie zatrzymane w 8 tyg. Robili niby badania histopat. Ale nic nie wyszło. Więc statystycznie teraz powinna być zdrowa Ciąża jak się okaże wieczorem ze wszystko okej to obiecuje sobie że kończę ze schizowaniem
Vanilla pięknie wyglądają te lizaczki
Madziarra teraz na pewno będzie dobrze, nie wolno myśleć inaczej
Arya88
Co do stresu to w tej ciąży postanowiłam wyluzować. Poprzednią miałam trudną, do tego zachorowałam, mój synek też choruje i w zasadzie to maleństwo takze może byc chore, mogę poronic itd. ale mam jakiś wewnętrzny spokój. Nic nie mogę już zrobic poza dbaniem o siebie. Wierzę, że wszystko będzie ok
reklama
karola1234
Zaciekawiona BB
Spróbuj wziąć magnezSuelen jejku, ale te ciąże kosztują nas stresu, nerwów i wszystkiego. Kurczę ja tez mam czasem takie wrażenie, ze napina mi się macica. Muszę powiedzieć o tym gince na wizycie za tydzień.