reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Majka, ale jazda z tym kurierem :wściekła/y: wkurzylabym się

Monya ja bym szukała gdzieś wizyty
Majka, ale jazda z tym kurierem :wściekła/y: wkurzylabym się

Monya ja bym szukała gdzieś wizyty na cito. To naprawdę już sporo podwyższone TSH. No i przede wszystkim od jutra bym sama już zwiększyła dawkę euthyroxu o 25.
No i się wkurwilam ale po tej diagnozie zapomniałam.

reklama
To wiecie co ten gin dzisiaj zrobił podczas wizyty? Z tego wszystkiego zapomniałam wam napisać. Pojechał do domu odebrać paczkę od kuriera! musiałam wyjść z gabinetu i 15 minut poczekać. Byłam w lekkim szoku.
No nie wierzę ! Jakas kpina . Chyba bym go zbiła.. przepraszam na pewno bym go zbiła [emoji23] strasznie agresywna i nerwowa się zrobiłam w ciazy[emoji14]

ckaiyx8dnvrdhn2p.png

No niestety, idąc prywatnie do ginekologa za wszystkie badania trzeba płacić. Przeraża mnie to bo też chodzę prywatnie. Na NFZ najszybciej chcieli mnie przyjąć w grudniu :/
Prywatne wizyty to masakra, ja wczoraj ponad 150zł zapłaciłam za samo usg i bHCG... W poniedziałek postaram się już na NFZ umówić, ale w przyszłym tygodniu usg znów prywatnie...

hchy3e3kytsrn59e.png

Dziewczyny aż boję się wchodzić tu na forum bo ostatnio nie za dobre wieści są :/ Sama zaczynam świrować czy wszystko ok. A II wizyta dopiero 10,11... Coś ostatnio Wroniasta i Madireiro sie nie odzywają...Oby wszystko bylo u nich ok. Witajcie nowe mamuśki

Jestem jestem, tylko tak zaganiana że w domu po pracy padam na nos i nie ogarniam reszty. Dzięki za pamięć Caixa :*
Czuję się dobrze, mdłości tylko wieczorem po obiedzie - wieczór bez pawia to wieczór stracony :p (sorry za dosadność:).
Za tydzień mam wizytę u ginka i mam nadzieję, że zobaczę już serduszko. Trochę się boję... lekarz powiedział, że ze względu na wiek i sporą nadwagę ciąża jest wysokiego ryzyka...

Jestem jestem, tylko tak zaganiana że w domu po pracy padam na nos i nie ogarniam reszty. Dzięki za pamięć Caixa :*
Czuję się dobrze, mdłości tylko wieczorem po obiedzie - wieczór bez pawia to wieczór stracony :p (sorry za dosadność:).
Za tydzień mam wizytę u ginka i mam nadzieję, że zobaczę już serduszko. Trochę się boję... lekarz powiedział, że ze względu na wiek i sporą nadwagę ciąża jest wysokiego ryzyka...
U mnie też problem z nadwagą. Ale mam pare koleżanek które są grubsze ode mnie i urodzily i wszystko bylo pięknie. Jedna nawet bliźniaki urodzila:) nie ma się czym sterować

Ja też mam nadwagę i ciąża z synkiem idealna więc wszystko zależy od organizmu. Przytyłam 18 kg a po 3 miesiącach karmienia było już -28 kg.

Ja przyjmuje ok 5 x 400 kwasu foliowego.

Gratuluję dzisiejszych serduszek!

Anula Twój synek ma takie długie drzemki? :) zazdroszczę :)

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Do góry