reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Emka to zależy od tego jak jest dziecko ułożone. Jak się tylkiem wypnie w górę to na pewno ciężko znaleźć. Pewnie tak jak piszą im droższe tym lepsze więc może będzie lepiej działał Ale ja się i bez tego martwię dużo, wystarczy mi :)

reklama
Emka to zależy od tego jak jest dziecko ułożone. Jak się tylkiem wypnie w górę to na pewno ciężko znaleźć. Pewnie tak jak piszą im droższe tym lepsze więc może będzie lepiej działał Ale ja się i bez tego martwię dużo, wystarczy mi :)

Możliwe , ale temat zgłębiam od tygodni czytałam kilkadziesiąt opinni na , różnych forach i grupach i nikt nie miał problemu ze znalezieniem tętna - może takie plotkich chodzą. Tak samo jak z detektorem oddechu , niby to maszyna zawodzi i niepotrzebny stres a wszyscy znajomi , którzy używali są zadowolni - naprawdę to nie 2 czy 3 osoby.
Ja planuje kupić tylko nie wiem czy inwestować w droższy czy w tańszy , bo o dziwo i ten tani ma same pozytywne opinie .

Madziarra mialam dokladnie takie bole jak piszesz. Teraz bardziej okresowe niz ciagnace.
W poprzedbiej ciazy cala ciaze mnie pobolewala macica, ciagnelo itd.

Ja chyba nie kupie detektora. Po 20tc to bede czuc ruchy a wczesniej wydaje mi sie ze nie ma sensu. Co sie moze stac?

Ale mnie zmulilo.. Zjadlam troche i lepiej.. Nie ma lekko...

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Mama-88 dobrze ze masz badany cukier bo takie nagle omdlenia są niebezpieczne . Kiedyś pisałam o tym ze jesteśmy z mężem rodzina zastępcza i staramy się o kolejne dwie dziewczyny teraz będziemy je mieć na długi weekend prawdopodobnie od jutra modlę się żebym dała radę i dobrze się czuła na takich wizytach oczekują od ciebie 100 % uwagi o zaangażowania. A przy okazji podziwiam kobiety które mimo tych wszystkich dolegliwości opiekują się swoimi dziećmi ja nie daje rady nic robić prócz śniadania dla męża i obiadu ale tez nie zawsze

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Taki detektor pewnie przydaje sie w sytuacji, gdy dziecko ma leniwy dzien i malo sie rusza. Sama mialam z dwie takie sytuacje w poprzedniej ciazy. Z drugiej strony czy pozniej wlasnie sie nie schizuje? Ja mialam taka sytuacje z wkladkami wykrywajacymi wyciek wod plodowych. Czulam, ze czesto mam bardzo mokro, zamowilam takie wkladki ( tym bardziej, ze dziecko znajomej zmarlo w dwudziestym ktoryms tygodniu przez zbyt mala ilosc wod) i wkladka pokazala rzekomy wyciek wod. Ja spanikowana pognalam do gina, a okazalo sie, ze wszystko ok. Takze gadzety, ktore maja pomagac, nieraz niepotrzebnie powoduja panike ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry