reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Możliwe , ale temat zgłębiam od tygodni czytałam kilkadziesiąt opinni na , różnych forach i grupach i nikt nie miał problemu ze znalezieniem tętna - może takie plotkich chodzą. Tak samo jak z detektorem oddechu , niby to maszyna zawodzi i niepotrzebny stres a wszyscy znajomi , którzy używali są zadowolni - naprawdę to nie 2 czy 3 osoby.
Ja planuje kupić tylko nie wiem czy inwestować w droższy czy w tańszy , bo o dziwo i ten tani ma same pozytywne opinie .
Kum
Madziarra mialam dokladnie takie bole jak piszesz. Teraz bardziej okresowe niz ciagnace.
W poprzedbiej ciazy cala ciaze mnie pobolewala macica, ciagnelo itd.
Ja chyba nie kupie detektora. Po 20tc to bede czuc ruchy a wczesniej wydaje mi sie ze nie ma sensu. Co sie moze stac?
Ale mnie zmulilo.. Zjadlam troche i lepiej.. Nie ma lekko...
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
W poprzedbiej ciazy cala ciaze mnie pobolewala macica, ciagnelo itd.
Ja chyba nie kupie detektora. Po 20tc to bede czuc ruchy a wczesniej wydaje mi sie ze nie ma sensu. Co sie moze stac?
Ale mnie zmulilo.. Zjadlam troche i lepiej.. Nie ma lekko...
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
tynka2506
Mama-88 dobrze ze masz badany cukier bo takie nagle omdlenia są niebezpieczne . Kiedyś pisałam o tym ze jesteśmy z mężem rodzina zastępcza i staramy się o kolejne dwie dziewczyny teraz będziemy je mieć na długi weekend prawdopodobnie od jutra modlę się żebym dała radę i dobrze się czuła na takich wizytach oczekują od ciebie 100 % uwagi o zaangażowania. A przy okazji podziwiam kobiety które mimo tych wszystkich dolegliwości opiekują się swoimi dziećmi ja nie daje rady nic robić prócz śniadania dla męża i obiadu ale tez nie zawsze
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Forum BabyBoom
melomanka
Taki detektor pewnie przydaje sie w sytuacji, gdy dziecko ma leniwy dzien i malo sie rusza. Sama mialam z dwie takie sytuacje w poprzedniej ciazy. Z drugiej strony czy pozniej wlasnie sie nie schizuje? Ja mialam taka sytuacje z wkladkami wykrywajacymi wyciek wod plodowych. Czulam, ze czesto mam bardzo mokro, zamowilam takie wkladki ( tym bardziej, ze dziecko znajomej zmarlo w dwudziestym ktoryms tygodniu przez zbyt mala ilosc wod) i wkladka pokazala rzekomy wyciek wod. Ja spanikowana pognalam do gina, a okazalo sie, ze wszystko ok. Takze gadzety, ktore maja pomagac, nieraz niepotrzebnie powoduja panike
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
melomanka
Ogolnie to zamowilam sobie spagetti z knajpy obok, maja mi dowiezc zaraz. W domu jedzenia pelno, a ja na nic nie mam ochoty :/
reklama
tynka2506
Arya88 super lubimy takie miłe wiadomości .
Ja dla odmiany zamówiłam pizzę
Forum BabyBoom
Ja dla odmiany zamówiłam pizzę
Forum BabyBoom