reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Emka to zależy od tego jak jest dziecko ułożone. Jak się tylkiem wypnie w górę to na pewno ciężko znaleźć. Pewnie tak jak piszą im droższe tym lepsze więc może będzie lepiej działał Ale ja się i bez tego martwię dużo, wystarczy mi :)

reklama
Emka to zależy od tego jak jest dziecko ułożone. Jak się tylkiem wypnie w górę to na pewno ciężko znaleźć. Pewnie tak jak piszą im droższe tym lepsze więc może będzie lepiej działał Ale ja się i bez tego martwię dużo, wystarczy mi :)

Możliwe , ale temat zgłębiam od tygodni czytałam kilkadziesiąt opinni na , różnych forach i grupach i nikt nie miał problemu ze znalezieniem tętna - może takie plotkich chodzą. Tak samo jak z detektorem oddechu , niby to maszyna zawodzi i niepotrzebny stres a wszyscy znajomi , którzy używali są zadowolni - naprawdę to nie 2 czy 3 osoby.
Ja planuje kupić tylko nie wiem czy inwestować w droższy czy w tańszy , bo o dziwo i ten tani ma same pozytywne opinie .

Madziarra mialam dokladnie takie bole jak piszesz. Teraz bardziej okresowe niz ciagnace.
W poprzedbiej ciazy cala ciaze mnie pobolewala macica, ciagnelo itd.

Ja chyba nie kupie detektora. Po 20tc to bede czuc ruchy a wczesniej wydaje mi sie ze nie ma sensu. Co sie moze stac?

Ale mnie zmulilo.. Zjadlam troche i lepiej.. Nie ma lekko...

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Mama-88 dobrze ze masz badany cukier bo takie nagle omdlenia są niebezpieczne . Kiedyś pisałam o tym ze jesteśmy z mężem rodzina zastępcza i staramy się o kolejne dwie dziewczyny teraz będziemy je mieć na długi weekend prawdopodobnie od jutra modlę się żebym dała radę i dobrze się czuła na takich wizytach oczekują od ciebie 100 % uwagi o zaangażowania. A przy okazji podziwiam kobiety które mimo tych wszystkich dolegliwości opiekują się swoimi dziećmi ja nie daje rady nic robić prócz śniadania dla męża i obiadu ale tez nie zawsze

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Taki detektor pewnie przydaje sie w sytuacji, gdy dziecko ma leniwy dzien i malo sie rusza. Sama mialam z dwie takie sytuacje w poprzedniej ciazy. Z drugiej strony czy pozniej wlasnie sie nie schizuje? Ja mialam taka sytuacje z wkladkami wykrywajacymi wyciek wod plodowych. Czulam, ze czesto mam bardzo mokro, zamowilam takie wkladki ( tym bardziej, ze dziecko znajomej zmarlo w dwudziestym ktoryms tygodniu przez zbyt mala ilosc wod) i wkladka pokazala rzekomy wyciek wod. Ja spanikowana pognalam do gina, a okazalo sie, ze wszystko ok. Takze gadzety, ktore maja pomagac, nieraz niepotrzebnie powoduja panike ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry