reklama
motylek05
Fanka BB :)
Lekarz mówił ze na spokojnie i bez napinania to nie bedzie siniaków. Jeden ma za sobą.Motylek przez chwile myślałam że to moje zdjęcie z tymi lekarstwami [emoji3] u mnie też pełna torba a zastrzyki na pewno będę brała do końca ciąży.Ważne tylko żeby dobrze się wkłuć no i siniaki raczej nie uniknione.Trzymam kciuki [emoji4]
Ja ma. Ze zniżką
motylek05
Ja nie robilam żadnych badań. Historia z poronieniami i ciąża u mnie bylo wskazaniem
Ja też do u niej. Jeszcze nie wiem, przyjaciolce przyjmowal poród Jańczewski i bardzo zadowolona byla więc może on.Sokoleoko ja też kilka razy byłam w Invimedzie. Kolsultowala mnie dr Makowska. A do kogo teraz chcesz chodzic?
Glowa do gory KasiaU mnie zagnieżdżenie było 2 dni później, w nocy z soboty na niedzielę (tego jestem praktycznie pewna bo wszystkie typowe objawy miałam)... Więc mam nadzieję, że ta moja histeria była bezpodstawna i faktycznie ciąża jest o dwa tygodnie młodsza [emoji5]
Haha nie wiem czy parę z nas tam nie przejedzie
Specyficzna jest ale zawsze kompetentna. Ogólnie spoko. Ja mam generalnie skomplikowaną historię, bo ta ciąża jest wpadką przed crio transferem w poprzednią "pustą" ciążę zaszłam po przestymulowaniu. Więc w miarę rozwoju sytuacji targały mną różne odczucia. Ale ogólnie bym poleciła tego lekarza.
reklama
Anula1988
Sokoleoko rozumiem, to naprawdę sporo przeszlas już. Ale najważniejsze, ze się udalo i jest ciąża. To fakt dr Makowska ma trochę swój świat, ale właśnie jest kompetentna i przy tym wszystkim taka ludzka, dzięki czemu ja jej zaufalam i podobnie jak Ty polecilabym innym. Choć dr Kubicka to i tak anioł i nie znam lepszej gin, jest wspaniała