reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Motylek przez chwile myślałam że to moje zdjęcie z tymi lekarstwami [emoji3] u mnie też pełna torba a zastrzyki na pewno będę brała do końca ciąży.Ważne tylko żeby dobrze się wkłuć no i siniaki raczej nie uniknione.Trzymam kciuki [emoji4]

f2w3rjjg4alhglhc.png
Lekarz mówił ze na spokojnie i bez napinania to nie bedzie siniaków. Jeden ma za sobą.
Clexane placicie 100% czy macie zalatwione te znizki ?

Ja ma. Ze zniżką ;)

Ale to jakies badania musialas robic czy jak? Bo mam wskazania do clexane bo noga mnie boli i ddedimery mam wysokie ale nie moga mi wypisac ze znizka ze musze miec jakies stwoerszone zmiany w bialkach?? Jakie badania musze zrobic i gdzie?

Ja nie robilam żadnych badań. Historia z poronieniami i ciąża u mnie bylo wskazaniem

wniduay3s76h08au.png

Sokoleoko i jaka masz opinie o dr Makowskiej? Ja byłam zadowolona :) a tego Janczewskiego to nie kojarzę, nawet ze słyszenia.

Ale fajnie, ze już są lipcowki, to znaczy że nam juz powoli o miesiąc bliżej do terminu :)

Specyficzna jest ;) ale zawsze kompetentna. Ogólnie spoko. Ja mam generalnie skomplikowaną historię, bo ta ciąża jest wpadką przed crio transferem;) w poprzednią "pustą" ciążę zaszłam po przestymulowaniu. Więc w miarę rozwoju sytuacji targały mną różne odczucia. Ale ogólnie bym poleciła tego lekarza.

reklama
Sokoleoko rozumiem, to naprawdę sporo przeszlas już. Ale najważniejsze, ze się udalo i jest ciąża. To fakt dr Makowska ma trochę swój świat, ale właśnie jest kompetentna i przy tym wszystkim taka ludzka, dzięki czemu ja jej zaufalam i podobnie jak Ty polecilabym innym. Choć dr Kubicka to i tak anioł i nie znam lepszej gin, jest wspaniała :)

Do góry