reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A tak w ogóle to gratuluję wszystkim mamusiom które widziały już swoje maluszki [emoji178] I trzymam kciuki za kolejne wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]

hchy3e3kytsrn59e.png

reklama
No właśnie ten lekarz też ma najlepszy sprzęt u mnie w mieście... Choć jak oglądał pęcherzyk, coś tam się w środku pojawiało, ale za chwilę znikało jak ruszał... się zastanawiam nawet czy nie chodziło mu o to żebym znów płaciła za kolejne usg... Ech...najlepiej wyłączyć już to niepotrzebne myślenie i poczekać do przyszłego tygodnia...

hchy3e3kytsrn59e.png
U mnie tak samo pojawiało się i znikało i on tak mocno docisnął i się pojawił obraz, potem jeszcze zbadał janiki i podobno z lewego było zapłodnienie- oczywiście ja zapytałam czy są przesądy np. Z lewego chłopiec z prawego dziewczynka , ale .. Nie ma :D widziałam nawet obraz 3 D :)
No nic musisz być cierpliwa , ja nie dopuszczam do siebie nawet myśli , że coś może u Ciebie być nie tak [emoji9]

Jejku dziewczyny produkujecie tak, ze nie ma szans nadążyć :p ale to chyba dobrze :)

Ja teraz mam oddanie głowy w pracy, jutro zamierzam powiedzieć szefowi...

Przez weekend postaram się nadrobić wszystkie posty :)

Buziaki!

Ja chyba za bardzo się nastawiałam, wręcz byłam pewna że już serduszko będzie i strasznie się rozczarowałam...

hchy3e3kytsrn59e.png
Bo kazdy chce wiedziec, ze dzidzi zyje bo kazdego dnia sie coraz bardziej przywiazujemy..[emoji58] ale teraz wszystko szybko sie znienia..ja jednego dnia mialam taki pecherzyk ze jedynie na 3d bylo widac, po 2 dniach juz ogromny z zoltkowym a po 7 dniach juz dosc duzy zarodek.. mam nadzieje i tak sie pocieszam, ze teraz bedzie tak samo..az mi sie wzmagaja mdlosci z nerwow

Jejku! Dlaczego Wy sobie takie negatywne rzeczy wkrecacie? Nie rozumiem.

Kasia u mnie tez jest prawie 2 tyg różnicy z usg a om. Zarodek u Ciebie na pewno się.pojawi! Nie ma innej opcji :)

Było coś o różnicach wieku, My jesteśmy razem 10 lat, syn ma 6,5 po ślubie jesteśmy 5,5 roku a małżonek starszy dwa lata. Ja mam 28.

Wroniasta coś Nam zniknęła...

reklama
U mnie tak samo pojawiało się i znikało i on tak mocno docisnął i się pojawił obraz, potem jeszcze zbadał janiki i podobno z lewego było zapłodnienie- oczywiście ja zapytałam czy są przesądy np. Z lewego chłopiec z prawego dziewczynka , ale .. Nie ma :D widziałam nawet obraz 3 D :)
No nic musisz być cierpliwa , ja nie dopuszczam do siebie nawet myśli , że coś może u Ciebie być nie tak [emoji9]

Dziękuję [emoji178][emoji8]

hchy3e3kytsrn59e.png

Do góry