reklama
Emkaa
Fanka BB :)
U mnie tak samo pojawiało się i znikało i on tak mocno docisnął i się pojawił obraz, potem jeszcze zbadał janiki i podobno z lewego było zapłodnienie- oczywiście ja zapytałam czy są przesądy np. Z lewego chłopiec z prawego dziewczynka , ale .. Nie ma widziałam nawet obraz 3 DNo właśnie ten lekarz też ma najlepszy sprzęt u mnie w mieście... Choć jak oglądał pęcherzyk, coś tam się w środku pojawiało, ale za chwilę znikało jak ruszał... się zastanawiam nawet czy nie chodziło mu o to żebym znów płaciła za kolejne usg... Ech...najlepiej wyłączyć już to niepotrzebne myślenie i poczekać do przyszłego tygodnia...
No nic musisz być cierpliwa , ja nie dopuszczam do siebie nawet myśli , że coś może u Ciebie być nie tak [emoji9]
Emkaa
mlodamama21
Bo kazdy chce wiedziec, ze dzidzi zyje bo kazdego dnia sie coraz bardziej przywiazujemy..[emoji58] ale teraz wszystko szybko sie znienia..ja jednego dnia mialam taki pecherzyk ze jedynie na 3d bylo widac, po 2 dniach juz ogromny z zoltkowym a po 7 dniach juz dosc duzy zarodek.. mam nadzieje i tak sie pocieszam, ze teraz bedzie tak samo..az mi sie wzmagaja mdlosci z nerwowJa chyba za bardzo się nastawiałam, wręcz byłam pewna że już serduszko będzie i strasznie się rozczarowałam...
A to moja kropa. Z USG wynika że tydzień mlodsza 5w2d serduszko doktor widziala, ale powiedziala ze za dwa tygodnie będzie wszystko pięknie widać ze teraz jeszcze za wcześnie.
img]http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3skjoxw0p96j2.png[/img]
Załączniki
Emkaa
Gratulacje!A to moja kropa. Z USG wynika że tydzień mlodsza 5w2d serduszko doktor widziala, ale powiedziala ze za dwa tygodnie będzie wszystko pięknie widać ze teraz jeszcze za wcześnie.
emkamat10
Jejku! Dlaczego Wy sobie takie negatywne rzeczy wkrecacie? Nie rozumiem.
Kasia u mnie tez jest prawie 2 tyg różnicy z usg a om. Zarodek u Ciebie na pewno się.pojawi! Nie ma innej opcji
Było coś o różnicach wieku, My jesteśmy razem 10 lat, syn ma 6,5 po ślubie jesteśmy 5,5 roku a małżonek starszy dwa lata. Ja mam 28.
Wroniasta coś Nam zniknęła...
Kasia u mnie tez jest prawie 2 tyg różnicy z usg a om. Zarodek u Ciebie na pewno się.pojawi! Nie ma innej opcji
Było coś o różnicach wieku, My jesteśmy razem 10 lat, syn ma 6,5 po ślubie jesteśmy 5,5 roku a małżonek starszy dwa lata. Ja mam 28.
Wroniasta coś Nam zniknęła...
reklama
KaSia86
Dziękuję [emoji178][emoji8]U mnie tak samo pojawiało się i znikało i on tak mocno docisnął i się pojawił obraz, potem jeszcze zbadał janiki i podobno z lewego było zapłodnienie- oczywiście ja zapytałam czy są przesądy np. Z lewego chłopiec z prawego dziewczynka , ale .. Nie ma widziałam nawet obraz 3 D
No nic musisz być cierpliwa , ja nie dopuszczam do siebie nawet myśli , że coś może u Ciebie być nie tak [emoji9]