reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A tak w ogóle to gratuluję wszystkim mamusiom które widziały już swoje maluszki [emoji178] I trzymam kciuki za kolejne wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]

hchy3e3kytsrn59e.png

reklama
No właśnie ten lekarz też ma najlepszy sprzęt u mnie w mieście... Choć jak oglądał pęcherzyk, coś tam się w środku pojawiało, ale za chwilę znikało jak ruszał... się zastanawiam nawet czy nie chodziło mu o to żebym znów płaciła za kolejne usg... Ech...najlepiej wyłączyć już to niepotrzebne myślenie i poczekać do przyszłego tygodnia...

hchy3e3kytsrn59e.png
U mnie tak samo pojawiało się i znikało i on tak mocno docisnął i się pojawił obraz, potem jeszcze zbadał janiki i podobno z lewego było zapłodnienie- oczywiście ja zapytałam czy są przesądy np. Z lewego chłopiec z prawego dziewczynka , ale .. Nie ma :D widziałam nawet obraz 3 D :)
No nic musisz być cierpliwa , ja nie dopuszczam do siebie nawet myśli , że coś może u Ciebie być nie tak [emoji9]

Jejku dziewczyny produkujecie tak, ze nie ma szans nadążyć :p ale to chyba dobrze :)

Ja teraz mam oddanie głowy w pracy, jutro zamierzam powiedzieć szefowi...

Przez weekend postaram się nadrobić wszystkie posty :)

Buziaki!

Ja chyba za bardzo się nastawiałam, wręcz byłam pewna że już serduszko będzie i strasznie się rozczarowałam...

hchy3e3kytsrn59e.png
Bo kazdy chce wiedziec, ze dzidzi zyje bo kazdego dnia sie coraz bardziej przywiazujemy..[emoji58] ale teraz wszystko szybko sie znienia..ja jednego dnia mialam taki pecherzyk ze jedynie na 3d bylo widac, po 2 dniach juz ogromny z zoltkowym a po 7 dniach juz dosc duzy zarodek.. mam nadzieje i tak sie pocieszam, ze teraz bedzie tak samo..az mi sie wzmagaja mdlosci z nerwow

Jejku! Dlaczego Wy sobie takie negatywne rzeczy wkrecacie? Nie rozumiem.

Kasia u mnie tez jest prawie 2 tyg różnicy z usg a om. Zarodek u Ciebie na pewno się.pojawi! Nie ma innej opcji :)

Było coś o różnicach wieku, My jesteśmy razem 10 lat, syn ma 6,5 po ślubie jesteśmy 5,5 roku a małżonek starszy dwa lata. Ja mam 28.

Wroniasta coś Nam zniknęła...

reklama
U mnie tak samo pojawiało się i znikało i on tak mocno docisnął i się pojawił obraz, potem jeszcze zbadał janiki i podobno z lewego było zapłodnienie- oczywiście ja zapytałam czy są przesądy np. Z lewego chłopiec z prawego dziewczynka , ale .. Nie ma :D widziałam nawet obraz 3 D :)
No nic musisz być cierpliwa , ja nie dopuszczam do siebie nawet myśli , że coś może u Ciebie być nie tak [emoji9]

Dziękuję [emoji178][emoji8]

hchy3e3kytsrn59e.png

Do góry