reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kasia zapisywałaś sobie [emoji16]?? Ja za Chiny nie pamiętam kiedy ..

Mam kalendarzyk w formie aplikacji [emoji23]

hchy3e3kytsrn59e.png

reklama
Jejku! Dlaczego Wy sobie takie negatywne rzeczy wkrecacie? Nie rozumiem.

Kasia u mnie tez jest prawie 2 tyg różnicy z usg a om. Zarodek u Ciebie na pewno się.pojawi! Nie ma innej opcji :)

Było coś o różnicach wieku, My jesteśmy razem 10 lat, syn ma 6,5 po ślubie jesteśmy 5,5 roku a małżonek starszy dwa lata. Ja mam 28.

Wroniasta coś Nam zniknęła...
Mam nadzieję [emoji178]

hchy3e3kytsrn59e.png

Dziewczyny a powiedzcie skąd i Was ta zakrzepica? Mialyscie jakieś objawy? Bo mi to się kojarzyło z zakrzepami np po złamaniu nogi albo innym urazie. A z tego co czytałam kilka z Was to ma

Dziewczyny a powiedzcie skąd i Was ta zakrzepica? Mialyscie jakieś objawy? Bo mi to się kojarzyło z zakrzepami np po złamaniu nogi albo innym urazie. A z tego co czytałam kilka z Was to ma
Mnie bolala noga i cierpla..kazano zrobic ddedimery i wyszly kosmiczne i na dopplerze zly przeplyw w kolanie..szpitale clexany itd o w sumie nikt mi nie pomogl

Kasia spokojnie. Nastawialas sie trudno. Dziec od malenkosci uczy cierpliwosci. Jak pecher,yk urosl i to rowno o tydzien to spokojnie wszystko jest ok.
Zobaczysz ze beta urosnie, przy takiej duzej napewno sie nie podwoi ale powinna urosnac. Wtedy znak ze sie rozwija. Oprocz daty zblizenia wazne jest zagniezdzenie. Moze trwac do kilku dni, roznie dla roznych zarodkow. Wiec to tez przesuwa.

Mlodamama z tego co wiem zakrzepica ciazowa to chy a to samo co zespolantyfospolipidowy. Ja ostatnio robilam badania, bada sie dwa przeciwciala i antykoagulant. Ja robilam prywatnie. Koszt 300zl.czeka sie do 10dni

Ude spac bo ledwo zyje.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Kasia spokojnie. Nastawialas sie trudno. Dziec od malenkosci uczy cierpliwosci. Jak pecher,yk urosl i to rowno o tydzien to spokojnie wszystko jest ok.
Zobaczysz ze beta urosnie, przy takiej duzej napewno sie nie podwoi ale powinna urosnac. Wtedy znak ze sie rozwija. Oprocz daty zblizenia wazne jest zagniezdzenie. Moze trwac do kilku dni, roznie dla roznych zarodkow. Wiec to tez przesuwa.

Mlodamama z tego co wiem zakrzepica ciazowa to chy a to samo co zespolantyfospolipidowy. Ja ostatnio robilam badania, bada sie dwa przeciwciala i antykoagulant. Ja robilam prywatnie. Koszt 300zl.czeka sie do 10dni

Ude spac bo ledwo zyje.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
U mnie zagnieżdżenie było 2 dni później, w nocy z soboty na niedzielę (tego jestem praktycznie pewna bo wszystkie typowe objawy miałam)... Więc mam nadzieję, że ta moja histeria była bezpodstawna i faktycznie ciąża jest o dwa tygodnie młodsza [emoji5]

hchy3e3kytsrn59e.png

Do góry