reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry ! Dziewczynki życzę Wam miłego dnia .

Ja odliczam dni w pracy . Wczoraj jak więcej leżałam to i czułam się lepiej , dlatego mam nadzieję że od poniedziałku będzie tylko lepiej ;)

reklama
Wroniasta trzymaj sie :* pamietaj ze bedzie dobrze! Wizytujacym zycze samych serduszek :)

oar8s65gmlqg37sx.png

O rany kilka godzin przerwy w czytaniu i tyle wiadomości [emoji54]
Zacznę od dobrych...
Arla , Emkamat i Sunnyday ogromne graaatki [emoji38] takie wiadomości dodają nam sił
Wroniasta poczekaj . Wiem że to trudne ale dzieci na tym etapie naprawdę różnie się rozwijają i kilka dni to cała wieczność.
Polusiowa bądź dobrej myśli - optymizm ( Twój i nasz [emoji38]) działa cuda.
Yesenia ja nie wyobrażam sobie życia bez farbowania i juz się wcześniej dowiadywałam ze można. Tylko trzeba siedzieć w wietrzonym miejscu.
Delli juz pisałam wcześniej - gorrrąca woda w misce, pół kilo soli gruboziarnistej. Moczysz nogi tak długo jak woda będzie gorąca, potem grube skarpety i do łóżka.
Kum współczuję jelitowki [emoji53]
A ja dzisiaj idę ostatni dzień do pracy i urlop [emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka dziewczynki!
Właśnie czytałam o remontowaniu, jak ja wybędę na malowanie :O
Majka musisz koniecznie wyprowadzić się. Mój B ma sklep z farbami i wiem że nie wolno przebywać w malowanym pomieszczeniu!!! Nawet jak się tapetuje lub kładzie podkład nie wolno!!!! Szczególnie w pierwszym trymestrze.

Majka musisz koniecznie wyprowadzić się. Mój B ma sklep z farbami i wiem że nie wolno przebywać w malowanym pomieszczeniu!!! Nawet jak się tapetuje lub kładzie podkład nie wolno!!!! Szczególnie w pierwszym trymestrze.
Buuuu no to nie wiem jak to rozwiążemy nie mam możliwości się wyprowadzić w dodatku dzieci do szkoły chodzą :/ Nic to może coś wymyślimy.

Hej dziewczynki :) Nie nadążam z czytaniem, powiedzcie mi jak zainstalować apkę na tel.
No a u mnie już lepiej, brzusio nie boli na szczęście ;)

reklama
Kum jak synek?

Prenatalne robiłam tylko usg, pozostałe badania gdyby było źle coś w usg albo jakieś inne czynniki wskazywały na konieczność.

Wroniasta zgadzam się tutaj z Kum lepiej olać szpital bo jedyne co zrobią to diagnostykę i ew zabieg. Szkoda nerwów i czasu. Lepiej do innego gina.

Dla mnie lekarze często zachowują się nieodpowiednie. Jak byłam w 16tc mój gin.dopatrzyl się jamy w.macicy. Kazał odpoczywać i czekać, miało to oznaczać.ze wraz z rozwojem dziecko nie będzie.miało dość.miejsca. Po kilku dniach pobiegłam na konsultacje do innego lekarza na inny sprzęt. Co prawda jamy w macicy pani.doktor nie zdiagnozowala ale zobaczyła zmianę w mózgu! Dodam że lekarz z renomowanej kliniki. W nerwach czekałam na prenatalne w tej samej klinice u innego lekarza. Okazało się ze.w.mózgu zmian brak. Oczywiście. Zapytałam o ta diagnozę z.poprzedniej wizyty i gin stwierdziła że.nie można pacjentów straszyć w ten sposób. Etap rozwoju dziecka w pewnych fazach może pokazywać anomalie ale dopiero o anomalii można mówić kiedy po zakończonym etapie dana nieprawidłowość wciąż jest. Więc lekarze czasem za.wcześnie straszą
...

Do góry