reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Polusiowa musisz wierzyć ze będzie dobrze!!! Nic innego nam nie pozostaje nie mamy wpływu na to co będzie a stres tylko może wszystko pogorszyć :(

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Ja dolaczylam i co :-( tydzien temu byl zarodek ale serduszka nie bylo slychac,wczoraj bylam u specjalisty takiego,i co? Jest serduszko ,ale za wolno bije bo tylko 87 razy na minute...zarodek ma niecale 4 mm i jest bardzo slaby i serduszko bardzo wolno bije..ppwiedzial ze ten tydzien bedzie decydujacy ze sprobujemy pomoc dziecku,zwiekszyl mi kwas foliowy na 15 mg ,ale nie wiem..boje sie strasznie..

uwo9dqk323h73wzt.png
Jeśli ma 4 mm to znaczy ze jesteś, gdzieś w 6/7 tyg. - mój miał 3.3 z USG czyli 6.0 a to za wcześnie na mierzenie tentna.
Współczuje wam dziewczyny tej niepewności , ale jestem przekonana , że wszystko będzie dobrze.

3jgxugpjvb0m6657.png

Ja dolaczylam i co :-( tydzien temu byl zarodek ale serduszka nie bylo slychac,wczoraj bylam u specjalisty takiego,i co? Jest serduszko ,ale za wolno bije bo tylko 87 razy na minute...zarodek ma niecale 4 mm i jest bardzo slaby i serduszko bardzo wolno bije..ppwiedzial ze ten tydzien bedzie decydujacy ze sprobujemy pomoc dziecku,zwiekszyl mi kwas foliowy na 15 mg ,ale nie wiem..boje sie strasznie..

uwo9dqk323h73wzt.png
boże, trzymaj się cieplutko kochana, najważniejsze że serduszko bije. trzymam kciuki za Was!

Polusiowa a może idź w piątek do innego lekarza z innym aparatem. Na pewno tyle dni niepewności nic dobrego nie dadzą. Zobacz Camel w niedziele nie miała zarodka a za 3 dni jest i zarodek i serce bije.

3jgxugpjvb0m6657.png
Pojde za tydzien w srode. Bylam juz u trzech innych lekarzy,z czego u dwoch prywatnie i to nawet w innej miejscowosci renomowany gabinet takze nie pozostalo mi nic innego jak czekac do srody za tydzien,nic mi nie da takie ciagle chodzenie do lekarzy,bo i tak bedzie co ma byc,nic nie poradzimy na to,jednak chce mocno wierzyc ze po prostu malenstwo jest mlodsze troszke i moze serduszko dopiero zaczelo bic i moze dopiero sie rozkreca i za kilka dni moze bedzie juz mocno bilo. Chce w to wierzyc ehh

uwo9dqk323h73wzt.png

Wroniasta bedzie dobrze moze w miescie obok znajdziesz lekarza? Ja dojezdzam 40km...
Yesenia maluje normalnie farba tylko bez amoniaku :)
Palusiowa bedzie dobrze! Mysl pozytywnie kochana :* ja slyszalam ze teraz jest za wcześnie jeszcze na takie pomiary...

oar8s65gmlqg37sx.png

Pojde za tydzien w srode. Bylam juz u trzech innych lekarzy,z czego u dwoch prywatnie i to nawet w innej miejscowosci renomowany gabinet takze nie pozostalo mi nic innego jak czekac do srody za tydzien,nic mi nie da takie ciagle chodzenie do lekarzy,bo i tak bedzie co ma byc,nic nie poradzimy na to,jednak chce mocno wierzyc ze po prostu malenstwo jest mlodsze troszke i moze serduszko dopiero zaczelo bic i moze dopiero sie rozkreca i za kilka dni moze bedzie juz mocno bilo. Chce w to wierzyc ehh

uwo9dqk323h73wzt.png
A. Ok. Ja bym nie wytrzymała po prostu. Najgorzej w weekend mi się dluży. W taki razie czekam za tydzień na dobre wieści .

3jgxugpjvb0m6657.png

reklama
Do góry