reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Jeśli ma 4 mm to znaczy ze jesteś, gdzieś w 6/7 tyg. - mój miał 3.3 z USG czyli 6.0 a to za wcześnie na mierzenie tentna.Ja dolaczylam i co :-( tydzien temu byl zarodek ale serduszka nie bylo slychac,wczoraj bylam u specjalisty takiego,i co? Jest serduszko ,ale za wolno bije bo tylko 87 razy na minute...zarodek ma niecale 4 mm i jest bardzo slaby i serduszko bardzo wolno bije..ppwiedzial ze ten tydzien bedzie decydujacy ze sprobujemy pomoc dziecku,zwiekszyl mi kwas foliowy na 15 mg ,ale nie wiem..boje sie strasznie..
Współczuje wam dziewczyny tej niepewności , ale jestem przekonana , że wszystko będzie dobrze.
wroniasta
boże, trzymaj się cieplutko kochana, najważniejsze że serduszko bije. trzymam kciuki za Was!Ja dolaczylam i co :-( tydzien temu byl zarodek ale serduszka nie bylo slychac,wczoraj bylam u specjalisty takiego,i co? Jest serduszko ,ale za wolno bije bo tylko 87 razy na minute...zarodek ma niecale 4 mm i jest bardzo slaby i serduszko bardzo wolno bije..ppwiedzial ze ten tydzien bedzie decydujacy ze sprobujemy pomoc dziecku,zwiekszyl mi kwas foliowy na 15 mg ,ale nie wiem..boje sie strasznie..
Emkaa
Polusiowa a może idź w piątek do innego lekarza z innym aparatem. Na pewno tyle dni niepewności nic dobrego nie dadzą. Zobacz Camel w niedziele nie miała zarodka a za 3 dni jest i zarodek i serce bije.Nie jest mi latwo,bo to nasze wymarzone dzieciątko...
Pojde za tydzien w srode. Bylam juz u trzech innych lekarzy,z czego u dwoch prywatnie i to nawet w innej miejscowosci renomowany gabinet takze nie pozostalo mi nic innego jak czekac do srody za tydzien,nic mi nie da takie ciagle chodzenie do lekarzy,bo i tak bedzie co ma byc,nic nie poradzimy na to,jednak chce mocno wierzyc ze po prostu malenstwo jest mlodsze troszke i moze serduszko dopiero zaczelo bic i moze dopiero sie rozkreca i za kilka dni moze bedzie juz mocno bilo. Chce w to wierzyc ehhPolusiowa a może idź w piątek do innego lekarza z innym aparatem. Na pewno tyle dni niepewności nic dobrego nie dadzą. Zobacz Camel w niedziele nie miała zarodka a za 3 dni jest i zarodek i serce bije.
Daktyl2016
Czasem zastanawiam się ile my kobiety musimy znieść, ale przecież na końcu musi być w końcu dobrze !!
Wroniasta bedzie dobrze moze w miescie obok znajdziesz lekarza? Ja dojezdzam 40km...
Yesenia maluje normalnie farba tylko bez amoniaku
Palusiowa bedzie dobrze! Mysl pozytywnie kochana :* ja slyszalam ze teraz jest za wcześnie jeszcze na takie pomiary...
Yesenia maluje normalnie farba tylko bez amoniaku
Palusiowa bedzie dobrze! Mysl pozytywnie kochana :* ja slyszalam ze teraz jest za wcześnie jeszcze na takie pomiary...
Emkaa
A. Ok. Ja bym nie wytrzymała po prostu. Najgorzej w weekend mi się dluży. W taki razie czekam za tydzień na dobre wieści .Pojde za tydzien w srode. Bylam juz u trzech innych lekarzy,z czego u dwoch prywatnie i to nawet w innej miejscowosci renomowany gabinet takze nie pozostalo mi nic innego jak czekac do srody za tydzien,nic mi nie da takie ciagle chodzenie do lekarzy,bo i tak bedzie co ma byc,nic nie poradzimy na to,jednak chce mocno wierzyc ze po prostu malenstwo jest mlodsze troszke i moze serduszko dopiero zaczelo bic i moze dopiero sie rozkreca i za kilka dni moze bedzie juz mocno bilo. Chce w to wierzyc ehh
reklama