reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kacha trzymaj się [emoji4] dobrze ze mama zabrała Ci małego. Odpoczywaj ile się da . Serduszkiem się na razie nie przejmuj bo widzisz na przykładzie innych dziewczyn ze bywa różnie. Najpierw nic a potem się pojawia. Optymizm i pupcia na kanapę [emoji38]

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ahhh a mnie chorubsko wzieło a lekarz dopiero jutro :-( wczoraj faszerowalam sie czosnkiem , mleczkiem i herbata z imbirem a dziś jeszcze gorzej . Najgorsza pora roku dla mnie bo zawsze okropnie mnie rozkłada a co dopiero teraz z moja fasolka . Jestem załamana :-(

3jgxgywll5x4z1no.png

Cześć dziewczynki! Po wczorajszej wizycie od razu humor lepszy :) zawsze gdzies z tyłu była ta obawa, ze coś jest nie tak.

Aż mi się dziś lepiej pracuje.... choć w drodze do musiałam wysiąść zwymiotowac :O no tak mnie drażnią perfumy ludzi w ztm, ze bleee

Miłego dnia!

Dobry,.....

Synu ok.noe ma tragedii ae zymiotowal rano na mnie.. Ale uratoealam dywan :)

Michalina te 3 usg sa obowiazkowe w opiece ciezarnych wiec raczje nie sa to typowe badania prenatalne. Kazdy ginekolog powinoen je robic. Na slabszym sprzecie tez na tyle na ile to mozliwe. Usg sprawdza rozwoj..

Mnie tez nastraszyli na tych usg... Raz ze ma dziure w sercu, a potem ze ma wodoglowie... Masakra. Mial duza glpwke.. 2 tyg "starsza" od reszty.. a po prostu mial duzy lepek jak matka.

Kacha trzymaj sie. Poki jest nadzijea trzeba byc pozytywnie nastawipnym!!

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Hej, i ja juz po pierwszej wizycie. Czlowieczek jest, serduszko jest, z usg nie wyznaczyla mi terminu tylko z jakiejs karteczki, i wyszedl 06.06.2017, tylko u mnie pewnie i tak bedzie wczesniej, ze wzgledu na to, ze pierwszy porod mialam cesarke, to i drugi tez w ten sposob sie zakonczy. Tylko w pracy pozostalo mi powiedziec... ale cos mam opory.

Do góry