Gemmina
Fanka BB :)
Super, gratulacje!!!Dziewczyny dzidzia ma 1,2 cm i słyszałam serduszko!!!
Ja będę miała wizytę w tym samym dniu ciąży co Ty, liczę na to samo [emoji173]
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, gratulacje!!!Dziewczyny dzidzia ma 1,2 cm i słyszałam serduszko!!!
Co myślicie o malowaniu włosów ? Ja maluje szamponami. Teraz mam już takie siwe ze nie mogę się patrzeć na siebie . Jak myślicie ? Malować ?
Spokojnie. Na tym etapie dopiero moze sie pojawic akcja serca. Pewnie zmoerzyc ci cialo zoltkowe czy jak to sie nazywa obok ktprego tworzy sie zarodek. Ciaze nie moze byc tydzoen starsza.. Cialko zolte jest wieksze niz zarodek. a to wczesny etap ciazy. Nieszlabym do szpitala tylko za tydzien do innego lekarza. Takiw sytuacje sie zdarzaja wiec spokojnie moze byc wszystko dobrze. Pewna bardzondpbra lekarka mowila mi ze sa roznice w predkosci rozwoju roznych zarodkow z powodu roznych czynnikow. Takze czekaj spokojnie i zmien lekarza. Nie idz do szpitala bo beda chcieli cie lyzeczkowac a z tym nidgy nie ma co sie spieszyc !! Mojej kolezance pojawilo sie tetno w 10tc! Dzicko zdrowe.dziewczyny, błagam Was o pomoc. byłam dziś u gina. nie wyczuł tętna płodu. powiedział ze zarodek jest prawdopodobnie martwy. to 6 tydz, 3 dzień. mam wszelkie objawy, silne mdłosci, bóle w podbrzuszu, piersi. nie miałam zadnych krwawien, plamień, nic. odchodzę teraz od zmysłów. lekarz dał mi sier do szpitala na badania szczegółowe. wg jego sprzetu wielkośc zarodka sugeruje ze to 7 tydz, 4 dzień choć wg wyliczeń od ostatniej miesiączki płód jest o tydz młodszy. dziewczyny nie wiem co robić, zaraz zwariuję. lekarz twierdzi ze serce już powinno być doskonale słychać. pomóżcie. doradzcie coś. to możliwe zeby w 7 tyg lekarz nie wyczuł tętna?