reklama
sunnyday
Fanka BB :)
Na pewno tak będzie. Bardzo się wzruszylam jak usłyszałam serduszko tobie też tego życzęSuper, gratulacje!!!
Ja będę miała wizytę w tym samym dniu ciąży co Ty, liczę na to samo [emoji173]
Anulka.
O rany kilka godzin przerwy w czytaniu i tyle wiadomości [emoji54]
Zacznę od dobrych...
Arla , Emkamat i Sunnyday ogromne graaatki [emoji38] takie wiadomości dodają nam sił
Wroniasta poczekaj . Wiem że to trudne ale dzieci na tym etapie naprawdę różnie się rozwijają i kilka dni to cała wieczność.
Polusiowa bądź dobrej myśli - optymizm ( Twój i nasz [emoji38]) działa cuda.
Yesenia ja nie wyobrażam sobie życia bez farbowania i juz się wcześniej dowiadywałam ze można. Tylko trzeba siedzieć w wietrzonym miejscu.
Delli juz pisałam wcześniej - gorrrąca woda w misce, pół kilo soli gruboziarnistej. Moczysz nogi tak długo jak woda będzie gorąca, potem grube skarpety i do łóżka.
Kum współczuję jelitowki [emoji53]
A ja dzisiaj idę ostatni dzień do pracy i urlop [emoji38][emoji38][emoji38]
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Zacznę od dobrych...
Arla , Emkamat i Sunnyday ogromne graaatki [emoji38] takie wiadomości dodają nam sił
Wroniasta poczekaj . Wiem że to trudne ale dzieci na tym etapie naprawdę różnie się rozwijają i kilka dni to cała wieczność.
Polusiowa bądź dobrej myśli - optymizm ( Twój i nasz [emoji38]) działa cuda.
Yesenia ja nie wyobrażam sobie życia bez farbowania i juz się wcześniej dowiadywałam ze można. Tylko trzeba siedzieć w wietrzonym miejscu.
Delli juz pisałam wcześniej - gorrrąca woda w misce, pół kilo soli gruboziarnistej. Moczysz nogi tak długo jak woda będzie gorąca, potem grube skarpety i do łóżka.
Kum współczuję jelitowki [emoji53]
A ja dzisiaj idę ostatni dzień do pracy i urlop [emoji38][emoji38][emoji38]
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
sunnyday
Majka musisz koniecznie wyprowadzić się. Mój B ma sklep z farbami i wiem że nie wolno przebywać w malowanym pomieszczeniu!!! Nawet jak się tapetuje lub kładzie podkład nie wolno!!!! Szczególnie w pierwszym trymestrze.Hejka dziewczynki!
Właśnie czytałam o remontowaniu, jak ja wybędę na malowanie :O
Emkaa
Gratulacje !!Dziewczyny dzidzia ma 1,2 cm i słyszałam serduszko!!!
Na szczęście my po remoncie już [emoji16]żadnego malowania przez najbliższe 2 lata [emoji38]
Buuuu no to nie wiem jak to rozwiążemy nie mam możliwości się wyprowadzić w dodatku dzieci do szkoły chodzą :/ Nic to może coś wymyślimy.Majka musisz koniecznie wyprowadzić się. Mój B ma sklep z farbami i wiem że nie wolno przebywać w malowanym pomieszczeniu!!! Nawet jak się tapetuje lub kładzie podkład nie wolno!!!! Szczególnie w pierwszym trymestrze.
reklama
s.michalina
Kum jak synek?
Prenatalne robiłam tylko usg, pozostałe badania gdyby było źle coś w usg albo jakieś inne czynniki wskazywały na konieczność.
Wroniasta zgadzam się tutaj z Kum lepiej olać szpital bo jedyne co zrobią to diagnostykę i ew zabieg. Szkoda nerwów i czasu. Lepiej do innego gina.
Dla mnie lekarze często zachowują się nieodpowiednie. Jak byłam w 16tc mój gin.dopatrzyl się jamy w.macicy. Kazał odpoczywać i czekać, miało to oznaczać.ze wraz z rozwojem dziecko nie będzie.miało dość.miejsca. Po kilku dniach pobiegłam na konsultacje do innego lekarza na inny sprzęt. Co prawda jamy w macicy pani.doktor nie zdiagnozowala ale zobaczyła zmianę w mózgu! Dodam że lekarz z renomowanej kliniki. W nerwach czekałam na prenatalne w tej samej klinice u innego lekarza. Okazało się ze.w.mózgu zmian brak. Oczywiście. Zapytałam o ta diagnozę z.poprzedniej wizyty i gin stwierdziła że.nie można pacjentów straszyć w ten sposób. Etap rozwoju dziecka w pewnych fazach może pokazywać anomalie ale dopiero o anomalii można mówić kiedy po zakończonym etapie dana nieprawidłowość wciąż jest. Więc lekarze czasem za.wcześnie straszą
...
Prenatalne robiłam tylko usg, pozostałe badania gdyby było źle coś w usg albo jakieś inne czynniki wskazywały na konieczność.
Wroniasta zgadzam się tutaj z Kum lepiej olać szpital bo jedyne co zrobią to diagnostykę i ew zabieg. Szkoda nerwów i czasu. Lepiej do innego gina.
Dla mnie lekarze często zachowują się nieodpowiednie. Jak byłam w 16tc mój gin.dopatrzyl się jamy w.macicy. Kazał odpoczywać i czekać, miało to oznaczać.ze wraz z rozwojem dziecko nie będzie.miało dość.miejsca. Po kilku dniach pobiegłam na konsultacje do innego lekarza na inny sprzęt. Co prawda jamy w macicy pani.doktor nie zdiagnozowala ale zobaczyła zmianę w mózgu! Dodam że lekarz z renomowanej kliniki. W nerwach czekałam na prenatalne w tej samej klinice u innego lekarza. Okazało się ze.w.mózgu zmian brak. Oczywiście. Zapytałam o ta diagnozę z.poprzedniej wizyty i gin stwierdziła że.nie można pacjentów straszyć w ten sposób. Etap rozwoju dziecka w pewnych fazach może pokazywać anomalie ale dopiero o anomalii można mówić kiedy po zakończonym etapie dana nieprawidłowość wciąż jest. Więc lekarze czasem za.wcześnie straszą
...