reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry ! Dziewczynki życzę Wam miłego dnia .

Ja odliczam dni w pracy . Wczoraj jak więcej leżałam to i czułam się lepiej , dlatego mam nadzieję że od poniedziałku będzie tylko lepiej ;)

reklama
Wroniasta trzymaj sie :* pamietaj ze bedzie dobrze! Wizytujacym zycze samych serduszek :)

oar8s65gmlqg37sx.png

O rany kilka godzin przerwy w czytaniu i tyle wiadomości [emoji54]
Zacznę od dobrych...
Arla , Emkamat i Sunnyday ogromne graaatki [emoji38] takie wiadomości dodają nam sił
Wroniasta poczekaj . Wiem że to trudne ale dzieci na tym etapie naprawdę różnie się rozwijają i kilka dni to cała wieczność.
Polusiowa bądź dobrej myśli - optymizm ( Twój i nasz [emoji38]) działa cuda.
Yesenia ja nie wyobrażam sobie życia bez farbowania i juz się wcześniej dowiadywałam ze można. Tylko trzeba siedzieć w wietrzonym miejscu.
Delli juz pisałam wcześniej - gorrrąca woda w misce, pół kilo soli gruboziarnistej. Moczysz nogi tak długo jak woda będzie gorąca, potem grube skarpety i do łóżka.
Kum współczuję jelitowki [emoji53]
A ja dzisiaj idę ostatni dzień do pracy i urlop [emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka dziewczynki!
Właśnie czytałam o remontowaniu, jak ja wybędę na malowanie :O
Majka musisz koniecznie wyprowadzić się. Mój B ma sklep z farbami i wiem że nie wolno przebywać w malowanym pomieszczeniu!!! Nawet jak się tapetuje lub kładzie podkład nie wolno!!!! Szczególnie w pierwszym trymestrze.

Majka musisz koniecznie wyprowadzić się. Mój B ma sklep z farbami i wiem że nie wolno przebywać w malowanym pomieszczeniu!!! Nawet jak się tapetuje lub kładzie podkład nie wolno!!!! Szczególnie w pierwszym trymestrze.
Buuuu no to nie wiem jak to rozwiążemy nie mam możliwości się wyprowadzić w dodatku dzieci do szkoły chodzą :/ Nic to może coś wymyślimy.

Hej dziewczynki :) Nie nadążam z czytaniem, powiedzcie mi jak zainstalować apkę na tel.
No a u mnie już lepiej, brzusio nie boli na szczęście ;)

reklama
Kum jak synek?

Prenatalne robiłam tylko usg, pozostałe badania gdyby było źle coś w usg albo jakieś inne czynniki wskazywały na konieczność.

Wroniasta zgadzam się tutaj z Kum lepiej olać szpital bo jedyne co zrobią to diagnostykę i ew zabieg. Szkoda nerwów i czasu. Lepiej do innego gina.

Dla mnie lekarze często zachowują się nieodpowiednie. Jak byłam w 16tc mój gin.dopatrzyl się jamy w.macicy. Kazał odpoczywać i czekać, miało to oznaczać.ze wraz z rozwojem dziecko nie będzie.miało dość.miejsca. Po kilku dniach pobiegłam na konsultacje do innego lekarza na inny sprzęt. Co prawda jamy w macicy pani.doktor nie zdiagnozowala ale zobaczyła zmianę w mózgu! Dodam że lekarz z renomowanej kliniki. W nerwach czekałam na prenatalne w tej samej klinice u innego lekarza. Okazało się ze.w.mózgu zmian brak. Oczywiście. Zapytałam o ta diagnozę z.poprzedniej wizyty i gin stwierdziła że.nie można pacjentów straszyć w ten sposób. Etap rozwoju dziecka w pewnych fazach może pokazywać anomalie ale dopiero o anomalii można mówić kiedy po zakończonym etapie dana nieprawidłowość wciąż jest. Więc lekarze czasem za.wcześnie straszą
...

Do góry