reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja mam przyjsc w przyszla niedziele...o tyle mam dobrze ze gin to moj kolega wiec w sumie w kazdym dniu mnie przyjmie jak nie u siebie to w szpitalu...

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

reklama
Hej dziewczyny! Byłam wczoraj na wizycie i popadlam w takiego doła że przeplakalabym resztę dnia gdyby nie dzieci. Oczywiście wina hormonów bo sytuacja wcale nie jest tragiczna i dziś już jest lepiej. Tak więc lekarz włożył wziernik, krew się polala, on się zdenerwował, zabronił mi iść do pracy na razie 2 dni leżenia a 2 tygodnie mam odpocząć od pracy. Ogólnie mam ponoć straszną nadzerke i teraz on nie wie czy krwawienie jest z nadrzerka czy z macicy. Dostałam duphaston i dopiero za tydzień mam iść na usg. Nie zobaczyłam nic, nawet pęcherzyka i nie mogę iść do pracy dlatego się zalamalam ale dla dzidziolka muszę być silna ;)
Majka podlecz sie i bedzie dobrze...lekarz wie co mowi.... Dasz rade a i widac bedzie wiecej....

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

Majka mam ciocię, która po każdym badaniu ginekologicznym krwawiła. Aż do porodu nie dała się dotknąć. Też mam nadżerkę i w poprzedniej ciąży miałam dwa krwawienia, ale nie wiem.czy to było przyczyną. Będzie dobrze.

cb7wyx8d867elviu.png

Majka wspolczuje przezyc :(. Czyli nawet usg Ci nie robil?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie udało mu się nawet cytologii zrobić. W ogóle pierwszy raz kozystalam z pakietu luksmed i jeszcze nie wiem co i jak. Z tego co zrozumiałam to on nie robi na pierwszej wizycie usg tylko najpierw kieruje. Zanim to wszystko rozgryze trochę potrwa

Witaj MADZIARA!

MAJKA teraz głowa do góry i spokój a wszystko będzie dobrze Kochana.

CAMEL za tydzień będzie już Fasolka. Ja właśnie dlatego idę później do lekarza bo teraz byłby stres.

svchs65gg8talrm7.png

Majka współczuję przeżyć. Ale na pewno będzie dobrze. :)
Ktoś pisał o bólach pleców. Mnie też pobolewaja czasami jest to ból taki jak na okres. A czasami typowy ból pleców odcinka ledzwiowego.
Camelot ja byłam w zeszłym tyg u lekarza i mój pecherzyk był podobny do twojego troszkę mniejszy (miał 4,8 mm) A miałam wtedy 4 + 5 . To by się zgadzało :)
Nie mam jeszcze lekarza wybranego byłam już u jednego Ale w ogóle mi nie odpowiada. :(

Hej kochane. Ja dziś wstałam z mega mdłościami.... Zaczyna się

Camel super że jest pecherzyk zarodek też niedługo będzie:-)

Melomanka ja też będę szukać nowej pracy jak dziecko skończy rok...szef wysłał mnie na l4....i cieszę się że już nie muszę tam być:-)

Majka moz być z krwawisz z nadżerki. Ja też mam co jest dziwne bo z pół roku temu miałam wypalaną.

Zaraz biorę się za aktualizację tabelki :-D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry