camel
Fanka BB :)
Ja mam przyjsc w przyszla niedziele...o tyle mam dobrze ze gin to moj kolega wiec w sumie w kazdym dniu mnie przyjmie jak nie u siebie to w szpitalu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Majka podlecz sie i bedzie dobrze...lekarz wie co mowi.... Dasz rade a i widac bedzie wiecej....Hej dziewczyny! Byłam wczoraj na wizycie i popadlam w takiego doła że przeplakalabym resztę dnia gdyby nie dzieci. Oczywiście wina hormonów bo sytuacja wcale nie jest tragiczna i dziś już jest lepiej. Tak więc lekarz włożył wziernik, krew się polala, on się zdenerwował, zabronił mi iść do pracy na razie 2 dni leżenia a 2 tygodnie mam odpocząć od pracy. Ogólnie mam ponoć straszną nadzerke i teraz on nie wie czy krwawienie jest z nadrzerka czy z macicy. Dostałam duphaston i dopiero za tydzień mam iść na usg. Nie zobaczyłam nic, nawet pęcherzyka i nie mogę iść do pracy dlatego się zalamalam ale dla dzidziolka muszę być silna
Dzięki, wiem tylko nie tak to sobie wyobrazalam no i mam nadzieję że to tylko nadrzerka.Majka podlecz sie i bedzie dobrze...lekarz wie co mowi.... Dasz rade a i widac bedzie wiecej....
Nie udało mu się nawet cytologii zrobić. W ogóle pierwszy raz kozystalam z pakietu luksmed i jeszcze nie wiem co i jak. Z tego co zrozumiałam to on nie robi na pierwszej wizycie usg tylko najpierw kieruje. Zanim to wszystko rozgryze trochę potrwaMajka wspolczuje przezyc . Czyli nawet usg Ci nie robil?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom