reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Witam nowe mamusie.
Ja dzisiaj umieram. wczoraj cały dzień mi nie dobrze było ale dzisiaj to przegięcie no kur.. to już 12t6d . miało być lepiej a nie gorzej ! Jak tak dalej pójdzie to będzie słabo... w środę prenatalne i coraz bardziej się boję. w sumie to już się nastawiłam na wydanie 1.5 tys na aminopunkcje... jakieś złe przeczucia.

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Witam nowe mamusie.
Ja dzisiaj umieram. wczoraj cały dzień mi nie dobrze było ale dzisiaj to przegięcie no kur.. to już 12t6d . miało być lepiej a nie gorzej ! Jak tak dalej pójdzie to będzie słabo... w środę prenatalne i coraz bardziej się boję. w sumie to już się nastawiłam na wydanie 1.5 tys na aminopunkcje... jakieś złe przeczucia.

w57vyx8dubspq12k.png

Bella nawet tak nie myśl!!! wszystko będzie dobrze, zobaczysz!:)

Wiesz co na olx są naprawdę fajne i tanie ciążówki, czasami dziewczyny wystawiają za pół darmo.ja tak kupiłam, 2 pary spodni, leginsy chyba 3szt, koszulę elegancką, tunikę i nie pamiętam, co jeszcze za 100zł.

Szukalam na olx ale nie widzialam mojego rozmiaru w moim rejonie ale bede szukac dalej

Witam nowe mamusie.

w57vyx8dubspq12k.png
Nie propagujemy tu czarnowidztwa, zobaczysz że będzie wszystko ok ;) Ja nawet nie mam genetycznego usg. Głowa do góry ;)

Witam nowe mamusie.

w57vyx8dubspq12k.png
Co za brednie piszesz! Wszystko bedzie dobrze! Nie nakrecaj sie!

Nawet sobie nie wyobrażacie jak ja się bardzo boje. Mój poprzedni lekarz prowadzący mnie tak nastawił, bo to dziecko z tabletek, że ja młoda że to różnie może być ...

w57vyx8dubspq12k.png

Tynki malujemy w domu?? To uciekaj stamtąd bo kobieta w ciąży tych środków wachac nie może to bardzo szkodzi na kształtujące się serduszko dziecka.

Dzien dobry :)

Witam nowe mamusie :)

Wszystkim wizytującym życzę powodzenia!

Ja mam genetyczne 9.12, to będzie 12t6d mi kochany doktor nie mówił, że to przez tkankę tłuszczową [emoji12]

74703e3ksg0ul1uj.png

reklama
Dziewczyny ja tez ostatnio mam skore w okropnym stanie, a w dodatku jak nigdy mam tlusta cere, a wlosy to mi sie tak przetluszczaja, ze szok. Mam bardzo krecone wlosy, zawsze sa wrecz przesuszone.

Dzis trzymam kciuki za wszystkie badania.

Przy okazji mlody mi sie rozchorowal, tak wiec ten tydzien siedzimy razem w domu.

Do góry