reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Powodzenia na wizytach[emoji4]

Ja tez dziś mam , ale tylko z wynikami badań. Najgorsze , że cytomegali mi wyszła wysoka . Niby obecna jest niska , ale koleżanka wspominała , że mogłam w ciąży przyjść skoro ten pierwszy wynik taki wysoki.

Miłego dnia ! [emoji4]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Hej Dziewczyny! Dawno się nie odzywałam. Czułam się fatalnie, mdłości całe dnie, nie miałam siły wstać z łóżka (a mam w domu dwulatka), zasypialam jak tylko zamknęłam oczy. Od kilku dni czuję się już o wiele lepiej [emoji4] wizytę mam teraz 8.12, a 14.12 usg.
Porównując tą ciążę do poprzedniej myślę, że tym razem będzie dziewczynka.
Brzuszek już mi wyszedł trochę , ale póki co staram się go ukrywać, bo mało kto wie [emoji6]
Zaraz poczym co u Was [emoji4]

rjyxq1k.png

ft7rplb.png
Hej to tak jak ja przegapilam już z jakieś 500 stron hihi ciężko jak ma się malucha w domu ja jeszcze wymagającego 7 latka :( strasznie jestem ciekawa co mam w brzuszku jak myślisz dowiesz się na USG 14?

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Justyna masz rację, normalnie nie zastanawiałabym się ale teraz nie będę ryzykować. W poprzednich ciążach nawet pchałam samochody jak nie odpalały a teraz mąż nie zerwał z podłogi gumoleonu bo mu nie pomogę. Dzisiaj sąsiada poprosi. Chyba się starzejemy. Kiedyś człowiek tak się nie wydarzy przejmował.
Marciotek trzymam kciuki! Czekamy na wieści z Twojego brzuszka [emoji3]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia na wizytach[emoji4]

Ja tez dziś mam , ale tylko z wynikami badań. Najgorsze , że cytomegali mi wyszła wysoka . Niby obecna jest niska , ale koleżanka wspominała , że mogłam w ciąży przyjść skoro ten pierwszy wynik taki wysoki.

Miłego dnia ! [emoji4]

f2w3skjoapwrgv7j.png
A może przeszłaś kiedyś, dużo wcześniej. Daj znać co Ci powiedział.

Ja ma usg gen w czwartek i tez juz odczuwam lekki strach. Ale trzyma mnie nadzieja ze może juz będę wiedzieć co będę miała? Chciałabym dziewczynkę ale gdzieś w głowie mi siedzi ze będzie chłopak. Jak myślę o synu to znowu boje się ze jak ja sama wychowam chłopaka!

m3sxrjjg5qsluqq6.png

Ladnie sypnelo :) a ja brak skrobaka ale dobrze ze jest identyfikator ;) na letnich ani mi sie wazcie !
Maz w tym roku wyjatkowo zmienil mi opony wczesniej ;)
Trzymam kciuki za
wszystkie usg dzisiaj !

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Ja ma usg gen w czwartek i tez juz odczuwam lekki strach. Ale trzyma mnie nadzieja ze może juz będę wiedzieć co będę miała? Chciałabym dziewczynkę ale gdzieś w głowie mi siedzi ze będzie chłopak. Jak myślę o synu to znowu boje się ze jak ja sama wychowam chłopaka!

m3sxrjjg5qsluqq6.png
Moja siostra wychowuje sama syna. Może jutro do niej pojadę. Zanim mały będzie kumaty może znajdziesz mu jakiegoś wujka. Dziewczynka bez ojca też lekko nie ma, niestety ale nie ma co się martwić na zapas ;)

Do góry