reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Aleksandra dlatego czesalam koki [emoji23]
Ciacho wszystko bedzie dobrze! Witaj rozgosc sie i napisz cos wiecej o sobie :)

oar8s65gmlqg37sx.png
Będę musiała spróbować, nawet nie umiem [emoji14] dopiero co zapuscilam do ramion więc szkoda by bylo
To ja tynka mam podobnie pochodzę chwilę później usiądę i od razu czuje podbrzusze, ale jutro wizyta zaczynam już się trochę stresować więc bardzo proszę dziewczyny o kciuki jutro koło 14.45 ;).
Ciacho witaj i głowa do góry tutaj wszystkie staramy się myśleć pozytywnie i że wszystko będzie dobrze bo innej opcji nie ma :)

w4sqskjo42c0gnha.png
Daj koniecznie znać jak poszło, ja mam dopiero na 19:20

Widzę że wszyscy dziś na zakupach, kupiłam sobie buty zimowe na plaskiej podeszwie, bo już mnie w tych obcasach kręgosłup zaczął boleć. A wy nosicie jeszcze wysokie?

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Hej babeczki, ale naskrobałyście prze weekend ;) Ile mogłam to przeczytałam :)
Zakupy, pazurki,włoski :) Ja mam odrosty ale na święta sobie blondi machnę, pazurki zrobiłam w zeszłym tygodniu, a zakupy, kupiłam u jednej babki z olx za 100 całą pakę :)

A bambino moje ma się dobrze, brzuchol powoli rośnie, pózniej fotosa wrzucę, mdłości mi przeszły prawie całkiem i już nie jestem taka zamulona.Prenat.mam 15 grudnia- już mnie nosi,że tyle czasu jeszcze .

Aha jeszcze Wam powiem,że zima na pomorzu zawitała :( Śniegu nawiało a piżdzi tak,że strach z domu wyjść. Dobrze,że mam auto bo z buta mi łeb urwało chyba,

Hej babeczki, ale naskrobałyście prze weekend ;) Ile mogłam to przeczytałam :)
Zakupy, pazurki,włoski :) Ja mam odrosty ale na święta sobie blondi machnę, pazurki zrobiłam w zeszłym tygodniu, a zakupy, kupiłam u jednej babki z olx za 100 całą pakę :)

A bambino moje ma się dobrze, brzuchol powoli rośnie, pózniej fotosa wrzucę, mdłości mi przeszły prawie całkiem i już nie jestem taka zamulona.Prenat.mam 15 grudnia- już mnie nosi,że tyle czasu jeszcze .

Aha jeszcze Wam powiem,że zima na pomorzu zawitała :( Śniegu nawiało a piżdzi tak,że strach z domu wyjść. Dobrze,że mam auto bo z buta mi łeb urwało chyba,
U mnie to samo sniegu nawialo a ja musze moim zlomkiem na badania jechac... Jeszcze zapomnialam ze siku mialo byc do sloiczka [emoji14] milego dnia laseczki

oar8s65gmlqg37sx.png

Rzeczy możesz bez problemu zwrócić przez Internet.

Gdyby nie takie zakupy to nie wiem kiedy mogłabym sobie pozwolić na niektóre zakupowe szaleństwa, a ten weekend był pełen zniżek i dobrych promocji ;)

Sklepy internetowe (nasze klasyczne sieciówki z ciuchami), mają zwykle 30dniowy okres zwrotu i nie zdążyło mi się, by sklep odmówił zwrotu gotówki. W końcu rzeczy na zdjeciach zawsze wyglądają ciekawiej czy oryginalnej.

p19uyx8dakwwcbe2.png

Ja im starsza tym bardziej wole zakupy przez internet.Np w piatek podjechalam do centrum handlowego aby kupic sobie wiekszy golf a tam w sklepie wszystko przebrane i nie bylo rozmiarow.Wrocilam do domu padnieta i zrobilam zakup przez internet.Ubran ciazowych nie bede kupowac sa strasznie drogie.Kupilam na wyprzedazy przez internet 2 sukienki jerseyowe w C&A w wiekszym rozmiarze i sweter i to mi musi wystarczyc do wiosny

Będę musiała spróbować, nawet nie umiem [emoji14] dopiero co zapuscilam do ramion więc szkoda by bylo

Daj koniecznie znać jak poszło, ja mam dopiero na 19:20

Widzę że wszyscy dziś na zakupach, kupiłam sobie buty zimowe na plaskiej podeszwie, bo już mnie w tych obcasach kręgosłup zaczął boleć. A wy nosicie jeszcze wysokie?

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Si, jeszcze tak :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ja im starsza tym bardziej wole zakupy przez internet.Np w piatek podjechalam do centrum handlowego aby kupic sobie wiekszy golf a tam w sklepie wszystko przebrane i nie bylo rozmiarow.Wrocilam do domu padnieta i zrobilam zakup przez internet.Ubran ciazowych nie bede sa strasznie drogie.Kupilam na wyprzedazy przez internet 2 sukienki jerseyowe w C&A w wiekszym rozmiarze i sweter i to mi musi wystarczyc do wiosny

Wiesz co na olx są naprawdę fajne i tanie ciążówki, czasami dziewczyny wystawiają za pół darmo.ja tak kupiłam, 2 pary spodni, leginsy chyba 3szt, koszulę elegancką, tunikę i nie pamiętam, co jeszcze za 100zł.

reklama
Brawo JA....:D Doczytałam a nie było mało....
Moderator wybrany. Jestem zaa... A co z drugim... Najlepiej jakieś chętne. Kto chce niech się zgłasza.
Ja do 2 dni zaczynam czuć się jak człowiek, w końcu idzie coś zrobić w domu. Bo ostatnie 3 tyg chodziłam jak śmietana mucha i czekałam aż ktoś mnie dobije.:);)
W środę mam wizytę w szpitalu mam nadzieję że kompleksową i wkońcu potraktują mnie jak kobietę w ciąży i się mną i dzieciakami zajmą.
Basen mi się marzy... Najlepiej coś w stylu tropikalnej wyspy w Berlinie;)

Do góry