reklama
Daktyl2016
Fanka BB :)
Ciacho ja mam genetyczne w tym dniu co Ty ;-) a jak u Ciebie z objawami?
Aleksandrax
Będę musiała spróbować, nawet nie umiem [emoji14] dopiero co zapuscilam do ramion więc szkoda by byloAleksandra dlatego czesalam koki [emoji23]
Ciacho wszystko bedzie dobrze! Witaj rozgosc sie i napisz cos wiecej o sobie
Daj koniecznie znać jak poszło, ja mam dopiero na 19:20To ja tynka mam podobnie pochodzę chwilę później usiądę i od razu czuje podbrzusze, ale jutro wizyta zaczynam już się trochę stresować więc bardzo proszę dziewczyny o kciuki jutro koło 14.45 .
Ciacho witaj i głowa do góry tutaj wszystkie staramy się myśleć pozytywnie i że wszystko będzie dobrze bo innej opcji nie ma
Widzę że wszyscy dziś na zakupach, kupiłam sobie buty zimowe na plaskiej podeszwie, bo już mnie w tych obcasach kręgosłup zaczął boleć. A wy nosicie jeszcze wysokie?
gaya11
Hej babeczki, ale naskrobałyście prze weekend Ile mogłam to przeczytałam
Zakupy, pazurki,włoski Ja mam odrosty ale na święta sobie blondi machnę, pazurki zrobiłam w zeszłym tygodniu, a zakupy, kupiłam u jednej babki z olx za 100 całą pakę
A bambino moje ma się dobrze, brzuchol powoli rośnie, pózniej fotosa wrzucę, mdłości mi przeszły prawie całkiem i już nie jestem taka zamulona.Prenat.mam 15 grudnia- już mnie nosi,że tyle czasu jeszcze .
Aha jeszcze Wam powiem,że zima na pomorzu zawitała Śniegu nawiało a piżdzi tak,że strach z domu wyjść. Dobrze,że mam auto bo z buta mi łeb urwało chyba,
Zakupy, pazurki,włoski Ja mam odrosty ale na święta sobie blondi machnę, pazurki zrobiłam w zeszłym tygodniu, a zakupy, kupiłam u jednej babki z olx za 100 całą pakę
A bambino moje ma się dobrze, brzuchol powoli rośnie, pózniej fotosa wrzucę, mdłości mi przeszły prawie całkiem i już nie jestem taka zamulona.Prenat.mam 15 grudnia- już mnie nosi,że tyle czasu jeszcze .
Aha jeszcze Wam powiem,że zima na pomorzu zawitała Śniegu nawiało a piżdzi tak,że strach z domu wyjść. Dobrze,że mam auto bo z buta mi łeb urwało chyba,
U mnie to samo sniegu nawialo a ja musze moim zlomkiem na badania jechac... Jeszcze zapomnialam ze siku mialo byc do sloiczka [emoji14] milego dnia laseczkiHej babeczki, ale naskrobałyście prze weekend Ile mogłam to przeczytałam
Rzeczy możesz bez problemu zwrócić przez Internet.
Gdyby nie takie zakupy to nie wiem kiedy mogłabym sobie pozwolić na niektóre zakupowe szaleństwa, a ten weekend był pełen zniżek i dobrych promocji
Sklepy internetowe (nasze klasyczne sieciówki z ciuchami), mają zwykle 30dniowy okres zwrotu i nie zdążyło mi się, by sklep odmówił zwrotu gotówki. W końcu rzeczy na zdjeciach zawsze wyglądają ciekawiej czy oryginalnej.
Ja im starsza tym bardziej wole zakupy przez internet.Np w piatek podjechalam do centrum handlowego aby kupic sobie wiekszy golf a tam w sklepie wszystko przebrane i nie bylo rozmiarow.Wrocilam do domu padnieta i zrobilam zakup przez internet.Ubran ciazowych nie bede kupowac sa strasznie drogie.Kupilam na wyprzedazy przez internet 2 sukienki jerseyowe w C&A w wiekszym rozmiarze i sweter i to mi musi wystarczyc do wiosny
mlodamama21
Zając Czerwcowy
Si, jeszcze takBędę musiała spróbować, nawet nie umiem [emoji14] dopiero co zapuscilam do ramion więc szkoda by bylo
Daj koniecznie znać jak poszło, ja mam dopiero na 19:20
Widzę że wszyscy dziś na zakupach, kupiłam sobie buty zimowe na plaskiej podeszwie, bo już mnie w tych obcasach kręgosłup zaczął boleć. A wy nosicie jeszcze wysokie?
gaya11
Ja im starsza tym bardziej wole zakupy przez internet.Np w piatek podjechalam do centrum handlowego aby kupic sobie wiekszy golf a tam w sklepie wszystko przebrane i nie bylo rozmiarow.Wrocilam do domu padnieta i zrobilam zakup przez internet.Ubran ciazowych nie bede sa strasznie drogie.Kupilam na wyprzedazy przez internet 2 sukienki jerseyowe w C&A w wiekszym rozmiarze i sweter i to mi musi wystarczyc do wiosny
Wiesz co na olx są naprawdę fajne i tanie ciążówki, czasami dziewczyny wystawiają za pół darmo.ja tak kupiłam, 2 pary spodni, leginsy chyba 3szt, koszulę elegancką, tunikę i nie pamiętam, co jeszcze za 100zł.
reklama
Heda
Brawo JA.... Doczytałam a nie było mało....
Moderator wybrany. Jestem zaa... A co z drugim... Najlepiej jakieś chętne. Kto chce niech się zgłasza.
Ja do 2 dni zaczynam czuć się jak człowiek, w końcu idzie coś zrobić w domu. Bo ostatnie 3 tyg chodziłam jak śmietana mucha i czekałam aż ktoś mnie dobije.
W środę mam wizytę w szpitalu mam nadzieję że kompleksową i wkońcu potraktują mnie jak kobietę w ciąży i się mną i dzieciakami zajmą.
Basen mi się marzy... Najlepiej coś w stylu tropikalnej wyspy w Berlinie
Moderator wybrany. Jestem zaa... A co z drugim... Najlepiej jakieś chętne. Kto chce niech się zgłasza.
Ja do 2 dni zaczynam czuć się jak człowiek, w końcu idzie coś zrobić w domu. Bo ostatnie 3 tyg chodziłam jak śmietana mucha i czekałam aż ktoś mnie dobije.
W środę mam wizytę w szpitalu mam nadzieję że kompleksową i wkońcu potraktują mnie jak kobietę w ciąży i się mną i dzieciakami zajmą.
Basen mi się marzy... Najlepiej coś w stylu tropikalnej wyspy w Berlinie