reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Aleksandra dlatego czesalam koki [emoji23]
Ciacho wszystko bedzie dobrze! Witaj rozgosc sie i napisz cos wiecej o sobie :)

oar8s65gmlqg37sx.png
Będę musiała spróbować, nawet nie umiem [emoji14] dopiero co zapuscilam do ramion więc szkoda by bylo
To ja tynka mam podobnie pochodzę chwilę później usiądę i od razu czuje podbrzusze, ale jutro wizyta zaczynam już się trochę stresować więc bardzo proszę dziewczyny o kciuki jutro koło 14.45 ;).
Ciacho witaj i głowa do góry tutaj wszystkie staramy się myśleć pozytywnie i że wszystko będzie dobrze bo innej opcji nie ma :)

w4sqskjo42c0gnha.png
Daj koniecznie znać jak poszło, ja mam dopiero na 19:20

Widzę że wszyscy dziś na zakupach, kupiłam sobie buty zimowe na plaskiej podeszwie, bo już mnie w tych obcasach kręgosłup zaczął boleć. A wy nosicie jeszcze wysokie?

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Hej babeczki, ale naskrobałyście prze weekend ;) Ile mogłam to przeczytałam :)
Zakupy, pazurki,włoski :) Ja mam odrosty ale na święta sobie blondi machnę, pazurki zrobiłam w zeszłym tygodniu, a zakupy, kupiłam u jednej babki z olx za 100 całą pakę :)

A bambino moje ma się dobrze, brzuchol powoli rośnie, pózniej fotosa wrzucę, mdłości mi przeszły prawie całkiem i już nie jestem taka zamulona.Prenat.mam 15 grudnia- już mnie nosi,że tyle czasu jeszcze .

Aha jeszcze Wam powiem,że zima na pomorzu zawitała :( Śniegu nawiało a piżdzi tak,że strach z domu wyjść. Dobrze,że mam auto bo z buta mi łeb urwało chyba,

Hej babeczki, ale naskrobałyście prze weekend ;) Ile mogłam to przeczytałam :)
Zakupy, pazurki,włoski :) Ja mam odrosty ale na święta sobie blondi machnę, pazurki zrobiłam w zeszłym tygodniu, a zakupy, kupiłam u jednej babki z olx za 100 całą pakę :)

A bambino moje ma się dobrze, brzuchol powoli rośnie, pózniej fotosa wrzucę, mdłości mi przeszły prawie całkiem i już nie jestem taka zamulona.Prenat.mam 15 grudnia- już mnie nosi,że tyle czasu jeszcze .

Aha jeszcze Wam powiem,że zima na pomorzu zawitała :( Śniegu nawiało a piżdzi tak,że strach z domu wyjść. Dobrze,że mam auto bo z buta mi łeb urwało chyba,
U mnie to samo sniegu nawialo a ja musze moim zlomkiem na badania jechac... Jeszcze zapomnialam ze siku mialo byc do sloiczka [emoji14] milego dnia laseczki

oar8s65gmlqg37sx.png

Rzeczy możesz bez problemu zwrócić przez Internet.

Gdyby nie takie zakupy to nie wiem kiedy mogłabym sobie pozwolić na niektóre zakupowe szaleństwa, a ten weekend był pełen zniżek i dobrych promocji ;)

Sklepy internetowe (nasze klasyczne sieciówki z ciuchami), mają zwykle 30dniowy okres zwrotu i nie zdążyło mi się, by sklep odmówił zwrotu gotówki. W końcu rzeczy na zdjeciach zawsze wyglądają ciekawiej czy oryginalnej.

p19uyx8dakwwcbe2.png

Ja im starsza tym bardziej wole zakupy przez internet.Np w piatek podjechalam do centrum handlowego aby kupic sobie wiekszy golf a tam w sklepie wszystko przebrane i nie bylo rozmiarow.Wrocilam do domu padnieta i zrobilam zakup przez internet.Ubran ciazowych nie bede kupowac sa strasznie drogie.Kupilam na wyprzedazy przez internet 2 sukienki jerseyowe w C&A w wiekszym rozmiarze i sweter i to mi musi wystarczyc do wiosny

Będę musiała spróbować, nawet nie umiem [emoji14] dopiero co zapuscilam do ramion więc szkoda by bylo

Daj koniecznie znać jak poszło, ja mam dopiero na 19:20

Widzę że wszyscy dziś na zakupach, kupiłam sobie buty zimowe na plaskiej podeszwie, bo już mnie w tych obcasach kręgosłup zaczął boleć. A wy nosicie jeszcze wysokie?

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Si, jeszcze tak :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ja im starsza tym bardziej wole zakupy przez internet.Np w piatek podjechalam do centrum handlowego aby kupic sobie wiekszy golf a tam w sklepie wszystko przebrane i nie bylo rozmiarow.Wrocilam do domu padnieta i zrobilam zakup przez internet.Ubran ciazowych nie bede sa strasznie drogie.Kupilam na wyprzedazy przez internet 2 sukienki jerseyowe w C&A w wiekszym rozmiarze i sweter i to mi musi wystarczyc do wiosny

Wiesz co na olx są naprawdę fajne i tanie ciążówki, czasami dziewczyny wystawiają za pół darmo.ja tak kupiłam, 2 pary spodni, leginsy chyba 3szt, koszulę elegancką, tunikę i nie pamiętam, co jeszcze za 100zł.

reklama
Brawo JA....:D Doczytałam a nie było mało....
Moderator wybrany. Jestem zaa... A co z drugim... Najlepiej jakieś chętne. Kto chce niech się zgłasza.
Ja do 2 dni zaczynam czuć się jak człowiek, w końcu idzie coś zrobić w domu. Bo ostatnie 3 tyg chodziłam jak śmietana mucha i czekałam aż ktoś mnie dobije.:);)
W środę mam wizytę w szpitalu mam nadzieję że kompleksową i wkońcu potraktują mnie jak kobietę w ciąży i się mną i dzieciakami zajmą.
Basen mi się marzy... Najlepiej coś w stylu tropikalnej wyspy w Berlinie;)

Do góry